hotovo, stahni si nejnovejsi updateCaleb píše: ↑28 úno 2019 14:43 ...
Diky moc ten targeting system to je to co sem tam hledal. Ty HP/MAXPH to bude zatim asi nejtvetsi problem.
Jeste jeden dotaz, neco co nemuzu najit. Jde nejak zabranit zavirani zalozek nebo zvetsit jejich maximalni pocet? ted kdyz jich je 11 a vice tak se zacnou zavirat, coz je celem neprijemne kdyz mas vytazene spolujhrace.
Bude super kdyz to na gitu aktualizuje a da to zas na opensource. Asi by nebylo odveci to prozkoumat a par veci tam dodelat ;].
Debata - OrionUO
Re: Debata - OrionUO
Wow, dikes. Testnu ;].Taldor píše: ↑03 bře 2019 20:29hotovo, stahni si nejnovejsi updateCaleb píše: ↑28 úno 2019 14:43 ...
Diky moc ten targeting system to je to co sem tam hledal. Ty HP/MAXPH to bude zatim asi nejtvetsi problem.
Jeste jeden dotaz, neco co nemuzu najit. Jde nejak zabranit zavirani zalozek nebo zvetsit jejich maximalni pocet? ted kdyz jich je 11 a vice tak se zacnou zavirat, coz je celem neprijemne kdyz mas vytazene spolujhrace.
Bude super kdyz to na gitu aktualizuje a da to zas na opensource. Asi by nebylo odveci to prozkoumat a par veci tam dodelat ;].
Ty mas asi kontakt primo na toho Hotride?
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009
Jop mam jeste z dob alpha verze mail/icq a dalsi ale to nechce bych nikomu daval:D ale tedka je dost casto i na "officialnim OrionUO discordu" https://discord.gg/6ntNgJd
Offiko stranky a forum se budou delat casem znovu, takze bohuzel krome discordu pro normalni lidi neni moznost jak ho kontaktovat.
Btw v Orion Assistantovi jsou sice odkazy, ale nefunkcni. V pristim update bude opraven aspon ten discord link.
- Brody Dalle
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
cauko, da sa nejak ziskat serial z itemu co je on the ground podla grafiky? nieco ako .FindTypeFromGround?
skusal som .UseFromGround ale to mi neda serial a chce item rovno pouzit a nic ine som nenasiel
diky
skusal som .UseFromGround ale to mi neda serial a chce item rovno pouzit a nic ine som nenasiel
diky
Koukal jste se někdo na https://github.com/uoinfusion/Infusion ?
Podporuje i OrionUO a dalsi. Ja to tedy jeste nezkousel.
Pro me je nejzajimavejsi ze se daji psat scripty v C#.
Prtze JS, uff nemam na to zaludek.
Ted to jeste prepsat pro podporu pythonu
Podporuje i OrionUO a dalsi. Ja to tedy jeste nezkousel.
Pro me je nejzajimavejsi ze se daji psat scripty v C#.
Prtze JS, uff nemam na to zaludek.
Ted to jeste prepsat pro podporu pythonu
poslusne hlasim, ze kdyz si nastavite v orionu equip zbrane / stitu pres "record" pod makrama tak to vesele taha i kdyz ten item mate v bance (banku zavrenou) a jste par policek od bankere ...
pouze zbezne testovano na trhu (omylem ... )
pouze zbezne testovano na trhu (omylem ... )
Todle tusim umi vic programu vc yoko, ze jses v dosahu banky, takze se zavrenou tam vleze/pouzije item, ale mimo dosah to nefuguje, takze to neni bankhack. Nejsem si jistej, jestli to bylo i stadartni radoby usetype apod, nebo neco jinyho
Ten HP bar kde by to ukazovalo HP kvůli shození statů, aby to klerik viděl... pořešil to někdo nějak? Protože zatím jsem to NIKDE nenašel a že jsem hledal.. Vč. Discordu kde se vše řeší. Nějaký nápad, cokoliv?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mi Orion aktualizoval, a nejde spustit po aktualizaci.
Stalo se to také někomu, či poradíte?
Stalo se to také někomu, či poradíte?
Je zábava hrát pro sebe, ještě větší zábava je hrát pro lidi a největší funy je hrát pro legendu.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.