Vážení hráči vzhledem k odhlášení jednoho z týmů z olympiády, jsme nuceni opět přeskupit disciplínu s názvem BOX. Turnaj bude probíhat pavoukovým způsobem až do určení konečného pořadí týmu. Tzn. umístění od 1. až do 8. místa. Přikládám také screen s rozlosováním turnaje, které probíhalo na základě generátoru náhodných čísel a tudíž vybrání soupeře pro první kolo. Prosím abyste se vzájemně domluvili na daném termínu kdy souboj proběhne. Jak jsme psali v předešlém příspěvku, pro mě a pro kolegu jsou vyhovujicí večerní časy kromě úterý 25.2.. Pokud by měl někdo problém se s kýmkoliv domluvit, nechť mi napíše na discord soukromou zprávu. Veškeré kontakty naleznete na fóru v příspěvcích o Olympiádě.
Děkujeme.
Olympiada
Re: Olympiada
Zde jsou ukončené výsledky disciplíny kdo přežije, kvízu a zároveň průběžné výsledky 500 políček překážek.
Vážení hráči,
vzhledem k prodloužené disciplíně boxu a časovým možnostem týmů, jsme se tento týden rozhodli nezahajovat další disciplínu a oddálíme ji do příštího týdne, tak abychom stihli dokončit box.
Dále Vám zasílám výsledky prvního kola, tak abyste se již mohli domlouvat se svým soupeřem na kole druhém.
U jednoho týmu jsme byli nuceni udělat kontumaci zápasu. Pakliže se nedostaví ani na další, bude opět následovat kontumace.
Pokud by měl někdo jakýkoliv dotaz, kontaktujte mě na discord.
vzhledem k prodloužené disciplíně boxu a časovým možnostem týmů, jsme se tento týden rozhodli nezahajovat další disciplínu a oddálíme ji do příštího týdne, tak abychom stihli dokončit box.
Dále Vám zasílám výsledky prvního kola, tak abyste se již mohli domlouvat se svým soupeřem na kole druhém.
U jednoho týmu jsme byli nuceni udělat kontumaci zápasu. Pakliže se nedostaví ani na další, bude opět následovat kontumace.
Pokud by měl někdo jakýkoliv dotaz, kontaktujte mě na discord.
Krásný večer, zasílám aktualizované výsledky disciplíny BOXU.
Vážení hráči, zde máte informace o další disciplíně.
Tamování:
Disciplína pro rangery.
Hráč bude vpuštěn do ohrádky s různou zvěří.
Cílem je natamovat co největší počet klamáků, kteří jsou různě obodováni.
Časový interval včetně přípravy 30 min.
Zbytek týmu může jít se svým spoluhráčem fandit.
O termíny pište prosím na discord Dasherovi, popřípadě na fórum.
Tamování:
Disciplína pro rangery.
Hráč bude vpuštěn do ohrádky s různou zvěří.
Cílem je natamovat co největší počet klamáků, kteří jsou různě obodováni.
Časový interval včetně přípravy 30 min.
Zbytek týmu může jít se svým spoluhráčem fandit.
O termíny pište prosím na discord Dasherovi, popřípadě na fórum.
Zde vám zasílám výsledky poslední disciplíny a také celkové výsledky celé olympiády.
Sláva vítězům a čest poraženým !!!
Sláva vítězům a čest poraženým !!!