Lovecký cech - dotazy
Re: Lovecký cech - dotazy
Dabatu o zapomenutych artefaktech jsem nestihnul, nez byla smazana tedy netusim o co slo.
Rad bych ale podekoval Fairy za tento event. I kdyz sem nepatril k tem nejaktivnejsim ucastnikum a posledni dva jsem ani nestihnul, tak se pripojuji k Tommymu, ze jde s hrebikama o nejlepsi napad na zvyseni aktivity v poslednich letech.
Takze jeste jednou dekuji. Doufam ze az odezni rozhorceni s te debaty, tak se lovecky cech obnovi.
Prosim nesudte vsechny hrace, podle par blbcu, ktery vam otravuji zivot :/. Mi ostani si Vaseho casu, ktery tomu venujete vazime.
Rad bych ale podekoval Fairy za tento event. I kdyz sem nepatril k tem nejaktivnejsim ucastnikum a posledni dva jsem ani nestihnul, tak se pripojuji k Tommymu, ze jde s hrebikama o nejlepsi napad na zvyseni aktivity v poslednich letech.
Takze jeste jednou dekuji. Doufam ze az odezni rozhorceni s te debaty, tak se lovecky cech obnovi.
Prosim nesudte vsechny hrace, podle par blbcu, ktery vam otravuji zivot :/. Mi ostani si Vaseho casu, ktery tomu venujete vazime.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dobry kvest, palec hore.
Nenechaj sa znechutit, taky je zivot.
Nenechaj sa znechutit, taky je zivot.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Já bych to neřešil, lidi budou dycky kecat a prudit zvlášt na DP. To se pak nedá udělat nic, jestli budeš chtít aby ti to schválili bez námitek všichni hráči...
Ahoj,
aby se bod zalogoval, je nutné z oběti vylootovat trofej - nyní kůže hada. Je to samostatná věc vedle loot pytlíku a padá sem tam, dle síly monstra. Aby bylo jasno.
aby se bod zalogoval, je nutné z oběti vylootovat trofej - nyní kůže hada. Je to samostatná věc vedle loot pytlíku a padá sem tam, dle síly monstra. Aby bylo jasno.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Taky děkuji za Tvůj/Váš čas, který tomu dáváte e nenechte se znechutit pár *píp* *píp*, kteří už to tak nemají v životě lehké.
Ještě jednou díky.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Copak se stane? Ty jsi byl v té debatě zainteresovaný?
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Bizon
Bizon
a malo by to padat s kazdej najty?
Je tam nějaké % padavosti, které je nastaveno poměrně vysoko - pokud se ptáš na toto.
Co se týče druhů najt, tak by mělo, pokud jsem nějakou nevynechal.
A někdo se ptal jestli to padá i z najt z čeledi pavoukovců - tak ne, podkovy padají jen z koňských tvorů.
no zacal som pekne ale predsa preco to nemoze padat s kazdehej najty? a hned viem ze kolko zabijem tolko mam podkov toto je o nahode a nahody nemam rad ... nebudem dalej popisovat ale to je jedina vec co sa mi nepaci ved predsa ked viem kde su najty a hram dajme tomu 10 hodin chcem mat vysledok a nie ze zabijem 50 najt a mam 25 podkoviciekl lebo sa nieco rozhodlo to tam nedat neviem na cvom je to zalozene ale to je velke minus inak by bolo vsetko ok
-
- Misspelling Chicken
Hlavně soutěžit tu 20 dní, když je konečně pěkně, pak zjistit, že je člověk 4., není úplně fajn . Tento event rozhodně vynechám
tak ako somn predpovedal 4 najty 2 podkovy tak to nema zmysel behat a zabijat cas lovu zdar
Hraje tu od určité události tak málo hráčů, že máš Stano šanci získat cenu pomalu s 5x podkova.
Samotného by mě zajímalo, kolik je účast lidí.
Samotného by mě zajímalo, kolik je účast lidí.
ale tu nejde o to kolko to hra ale ide o tie podmienky co pisalo GM ze su rovnake podmienky pre vsetkych ale to nieje pravda
Aby som tu uviedol presne rovnake podmienky by boli ked posles 10 ludi ktory naharvia 100 najt a donesu 100 podkov
ale pokial posles 10 ludi ktory naharvia 100 najt a kazdy ma iny pocet podkov tak to niesu rovnake podmienky pre vsetky ..
PS: ale to je jedno ... je to hra ale moc ludi to tak nebere a to sa tyka aj .... ja som sa chcel zabavit atd .........
Aby som tu uviedol presne rovnake podmienky by boli ked posles 10 ludi ktory naharvia 100 najt a donesu 100 podkov
ale pokial posles 10 ludi ktory naharvia 100 najt a kazdy ma iny pocet podkov tak to niesu rovnake podmienky pre vsetky ..
PS: ale to je jedno ... je to hra ale moc ludi to tak nebere a to sa tyka aj .... ja som sa chcel zabavit atd .........
Ja to chapu.. kdyz maj 2 hraci 50% sanci vyhrat tak je na tom jeden lepe protoze proste vyhraje
aby sme neboli prekvapeny kolko ludi to harvi
Vyhodnocení bude dnes/zítra.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE