Velikonoční Q
Velikonoční Q
Vážení hráči,
právě byl spuštěn Velikonoční event. Hledejte NPC jménem Otýlie, nalézá se ve městě Britain.
Event skončí v pondělí cca o půlnoci.
Přejeme úspěšný lov vajíček a krásné Velikonoce!
*GM Team*
právě byl spuštěn Velikonoční event. Hledejte NPC jménem Otýlie, nalézá se ve městě Britain.
Event skončí v pondělí cca o půlnoci.
Přejeme úspěšný lov vajíček a krásné Velikonoce!
*GM Team*
Re: Velikonoční Q
Za me palec nahoru!
+ Super nastaveni monster (dava pecky, ale da se zabit rychle)
+ Super nastaveni respu (obnoveni/lokace)
+ Motivace k PvP/PK
+ Adekvatni (uzitecna!) odmena za straveny cas
+/- Kdyby behalo vice lidi, asi by se hodilo vic respu/vetsi drop, ale pro soucasny stav je to OK.
Diky moc za vytvoreni tohoto eventu, prijemne oziveni.
+ Motivace k PvP/PK
+/- Kdyby behalo vice lidi, asi by se hodilo vic respu/vetsi drop, ale pro soucasny stav je to OK.
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009
Aku odmenu si dostal?Caleb píše: ↑18 dub 2019 17:57 Za me palec nahoru!
+ Motivace k PvP/PK
Predlzme este tento quest. Vela hracov nedokazalo skompletizovat to v tak kratkom case.
Prodlužovat se nebude, někteří to stihli 7-8x, takze si nemyslim, ze by bylo málo casu.
stihli ale nie kazdy moze u toho sedet 10 hodin denne
-
- Misspelling Chicken
za me pekny napad, ale mam par vyhrad.
- Narocnost:
Predstavoval bych si primerenou casovou narocnost 1-3 hodiny. Nekteri se museji starat take o neco jineho nez jen vysedavat u UO a pri takoveho narocnosti se to splnit neda. Ja byl ze zdravotnich duvodu doma a stejne sem nestacil splnit ani jednou. mam 70 vajec ale chybi mi stale zluta varianta. Dokazal bych si predstavit, ze narocnost by byla v poradku pri 100% dropu vajec. chodil jsem to jen s rangem a to byla asi moje chyba, protoze tohle povolani je jak vsichni vedi na (). Ustrilet slipky +9 lukem je na dlouho. Hodne lidi to vzdalo hned na zacatku, kvuli dropu. Kazdemu bylo hned jasne, ze se to nebude dat rychle stihnout.
- Dostupnost pro "normalni" hrace:
Na jinych ruznych i komercnich serverech nebezi eventy jen behem svatku ale maji trvani treba 14 dni pred nim a konci ukoncenim daneho svatku. Je to z toho duvodu, aby se mohli pripojit i hraci co na dany event trvajici 4 dny nebudou doma. Hezky priklad uvedu mikulasky event, kdy clovek plni ukoly kazdy den, ale ma moznost take nejaky den vynechat, protoze kazdy si nemuze vzit s sebou stolni pocitac na vikendovy vylet.
- Absence slabsi varianty odmeny:
Samozrejme, ze kazdy se snazi dostat co nejlepsi odmenu, ale pokud mi po 10 hodinach promarnenyho hrani doma zustane doma 70 barevnych vajec, tak z toho asi nebudu nadseny.
- tomu kdo spnil, tak smekam. Byla potreba velka porce otrlosti.
- Hodne lidi melo problem se zlutymi vejci. Je tam opravdu stejny drop nebo to jen mela koule svuj den?
- Konkretni navrhy na pripadne zmeny neprikladam.
cau, L
- Narocnost:
Predstavoval bych si primerenou casovou narocnost 1-3 hodiny. Nekteri se museji starat take o neco jineho nez jen vysedavat u UO a pri takoveho narocnosti se to splnit neda. Ja byl ze zdravotnich duvodu doma a stejne sem nestacil splnit ani jednou. mam 70 vajec ale chybi mi stale zluta varianta. Dokazal bych si predstavit, ze narocnost by byla v poradku pri 100% dropu vajec. chodil jsem to jen s rangem a to byla asi moje chyba, protoze tohle povolani je jak vsichni vedi na (). Ustrilet slipky +9 lukem je na dlouho. Hodne lidi to vzdalo hned na zacatku, kvuli dropu. Kazdemu bylo hned jasne, ze se to nebude dat rychle stihnout.
Na jinych ruznych i komercnich serverech nebezi eventy jen behem svatku ale maji trvani treba 14 dni pred nim a konci ukoncenim daneho svatku. Je to z toho duvodu, aby se mohli pripojit i hraci co na dany event trvajici 4 dny nebudou doma. Hezky priklad uvedu mikulasky event, kdy clovek plni ukoly kazdy den, ale ma moznost take nejaky den vynechat, protoze kazdy si nemuze vzit s sebou stolni pocitac na vikendovy vylet.
Samozrejme, ze kazdy se snazi dostat co nejlepsi odmenu, ale pokud mi po 10 hodinach promarnenyho hrani doma zustane doma 70 barevnych vajec, tak z toho asi nebudu nadseny.
- Hodne lidi melo problem se zlutymi vejci. Je tam opravdu stejny drop nebo to jen mela koule svuj den?
cau, L
Chvalim GM ktore toto usporiadalo, paradny quest, bola to velka otrocina nazbierat celu seriu, nebol to lahky querst, maly drop, a neustale utoky PK tomu pridalo na narocnosti, ale odmena bola pekne nastavena, ked mal clovek stastie padli pekne veci.
Neviem sa dockat dalsieho questu.
Neviem sa dockat dalsieho questu.
Vajíčka si mohl mezi hraci i menit, bylo s nimi dost obchodováno na discordu. Důvod proč nebyly linkované...KajoRanger píše: ↑23 dub 2019 09:00 za me pekny napad, ale mam par vyhrad.
- Narocnost:
cau, L
Event se dal stihnout splnit za x hodin, nikoliv dnů, kdyz si se tomu věnoval a našel si místa, které hraci neznali. Bylo x míst, kam za celou dobu nezavitala ani noha.
K náročnosti/odměně - nemůžeš očekávat, že za maximálně tři hodiny snažení dostaneš odměnu v hodnotě několika milonů (ano nekdo mensi, nekdo větší podle štěstí- ale i s menším štěstím se to vyplatilo). Dalo by se polemizovat o npc, které by vajíčka vykoupilo, ale zrovna tak si to mohl nabídnout hráčům.
Jinak dekuji vsem účastníkům, včetně PK, kteří to Drobek stizili a zároveň jsem rád, že nikdo z nich se nechoval jako čuník (jen pro info existovaly zóny, kam pk nemohly a respy tam byly).
Hráči, který to splnil 8x nebo možná i vícekrát - kloboucek.
Na další rok se muže udelat nejaka inovace.
Ten hrac co to splnil 8 a viac krat bude asi este stale panic.Gilraen píše: ↑23 dub 2019 12:47 Jinak dekuji vsem účastníkům, včetně PK, kteří to Drobek stizili a zároveň jsem rád, že nikdo z nich se nechoval jako čuník (jen pro info existovaly zóny, kam pk nemohly a respy tam byly).
Chcel by som sa podakovat a pochvalit GM Team za skvely event/quest. Urcite by som bol za, keby sa zaclenil do periodika rovnako ako uz spominany Mikulassky event.
Ja osobne som sa neuprosnemu honu na sliepocky a za vajickami oddal docela s velkou vervou hned od spustenia
Nastavenie bolo adekvatne. Nazbierat pozadovane mnozstvo, s miernou pomocou vykupu a vymeny nebol problem. Ja som si vyzdvihol uz v sobotu rano 6tu odmenu a mohol som sa tym padom venovat velkonocnym povinnostiam.
Ja osobne som sa neuprosnemu honu na sliepocky a za vajickami oddal docela s velkou vervou hned od spustenia
Nastavenie bolo adekvatne. Nazbierat pozadovane mnozstvo, s miernou pomocou vykupu a vymeny nebol problem. Ja som si vyzdvihol uz v sobotu rano 6tu odmenu a mohol som sa tym padom venovat velkonocnym povinnostiam.
Taky chvalim. Event vynikajici, odmena supr pomer cena/vykon. Trosku PvP koreni. Stihnul jsem to 2x, navzdory tomu ze jsem to harvil s rangem s +9 lukem a na mobilnich datech jenom chvilku na dovolene.