Maximalni hodnoty skillu ve hre
Maximalni hodnoty skillu ve hre
Jde nekde ve hre najit maximalni hodnoty skillu pro mou postavu? Hledal jsem to napr. i v questbooku a tam to neni.
PS: O webu vim, tak to pouzivam uz 100 let
PS: O webu vim, tak to pouzivam uz 100 let
Re: Maximalni hodnoty skillu ve hre
Podle me ingame to urcite neni. K cemu ti to je ingame?
K tomu samemu na webu, ale s vyjimkou toho, ze budu hrat hru, a ne alt tabovat 30x abych zjistil skill behem kazdeho hrani.
Priklad: Hraju vampa a chci trenit nejaky skill. Mrknu na web na max hodnotu. Pak ten skill trenuju, delam neco jineho, a pak uz zase nevim tu maximalni hodnotu. Zvlast, pokud hrajes za vice postav nebo se jedna o skilly mene pouzivane.
Zadna normalni hra te nenuti, abys musel pokazde zjistovat skilly na nejake strance. Nemluve o tom, ze tuto stranu a menu navstivis 1000x.
Do skillbooku uz to asi nikdo nenacpe, ale v QB by to aspon byt mohlo.
Zbytocna praca navysse podla mna... Hratelnost ti to nijak nezlepsi a neni to potrebne pre hranie
Ked ides trenit nejaky skill, pusti makro a pozri web. Alebo trenuj az kym neprestane rast.. 

-
- Inkless
U kazdyho dobryho afk scriptu si nastavis, do jake hodnoty to ma trenit a pak toho nechat => kouknes jen jednou a jen jednou prepises tu hodnotu. Nemas zac
To je dobry napad si to udelat sam, co mi jineho nakonec asi zbyde. Tak dik.ryko de martis píše: 08.04.2019 17:37:28 U kazdyho dobryho afk scriptu si nastavis, do jake hodnoty to ma trenit a pak toho nechat => kouknes jen jednou a jen jednou prepises tu hodnotu. Nemas zac
Ty delas, jakoby se tu skilly daly natrenovat 2 na 100 za den 

Vetsina hlavnich skillu jde. Ty jsi nejakej zpomalenej?

Tak je fakt, ze uz je to hodne let, co jsem naposledy neco trenoval, ale i kdyz priznam afk sparrying na dualu, pac uz je to promlceny
, tak takovy bojovky to neudelalo ani za skoro 1 celej den nonstop, nemluve o naky alchemce apod:-).
Je fakt, ze dneska se zakladni skilly s aktivnim hranim daji udelat snaz, ale i tak mi nerikej, ze pres skillpointy + dotrein to das za den:-) nepocitam +10 skill knizky.
Kazdopadne pro pohodli info o max skillech se hodi, ale jak tu nekdo psal, zbytecna prace na 1 alt tab. Nevim jak moc je neni schopna tahle sfera pobrat nejakej ingame odkaz na napr screen s tabulkou nebo tak neco. Tusim ze na jinym shardu neco takovyho bylo, ale uz ani nevim kde a o jaky info/zobrazeni ceho se to tykalo....
Taky je mozny, ze to bylo jen kliknuti a otevrelo ti to stejne prohlizec:-D

Je fakt, ze dneska se zakladni skilly s aktivnim hranim daji udelat snaz, ale i tak mi nerikej, ze pres skillpointy + dotrein to das za den:-) nepocitam +10 skill knizky.
Kazdopadne pro pohodli info o max skillech se hodi, ale jak tu nekdo psal, zbytecna prace na 1 alt tab. Nevim jak moc je neni schopna tahle sfera pobrat nejakej ingame odkaz na napr screen s tabulkou nebo tak neco. Tusim ze na jinym shardu neco takovyho bylo, ale uz ani nevim kde a o jaky info/zobrazeni ceho se to tykalo....
Taky je mozny, ze to bylo jen kliknuti a otevrelo ti to stejne prohlizec:-D
Zdravím,
celkem dost práce asi a efekt by byl ušetřených pár sekund. Komfort hráče je důležitý, ale prioritu mají jiné projekty.
celkem dost práce asi a efekt by byl ušetřených pár sekund. Komfort hráče je důležitý, ale prioritu mají jiné projekty.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE