Autonomní tamovaci scripty
Re: Autonomní tamovaci scripty
Rešení je jednoduché. Chcete aby Vam GMka nekazili hru, globalnima opatřeníma. Tak nepoužívejte automat scripty. Ale co chtít po lidech co radši zapnou script, než aby normalně hráli.
Ultima kdysi byla kouzelná v tom že si ji každý mohl hrát po svém. Pro někoho to je hraní je. Ne všichni chtějí vymetat dungy nebo si nadávat v PvP. Někdo je rád jak si může natrénit postavu nebo prodávat věci ostatním (a že už toho na prodej moc není).
Když je pro někoho smysluplné lognout a celej den tamovat tak proč to zakazovat/znemožnovat?
Alespon natamuje zvířata které třeba pak prodá někomu kdo tamovat nechce ale do dungu je potřebuje. Hráčů moc není, budme rádi že nemusí všichni běhat po lesích sbíráním spotřebáku který je v dnešní době "must have". I když tuším že většina DP používá bully z ohrádek, které mají rovnou pod nosem. Ohrádky vám nevadí?
Spíš byste mohli vymýšlet jak zatraktivnit ranga do dungu protože je to postava s malou důležitostí. V kolik dungách si můžete říct alespon že "bez ranga by to bylo složitější"?
Mi by se třeba líbilo kdyby se respy koní ve světě zrušily a koně by byly jen v dunách průběžně a po více kusech (třeba průběžně celkem 1-4x kůn + 1-3x must).
Podekujme Spiritoj za tento script..... Kdyz pouzivala jedna nejmenovana guilda AFK chodici a v nose stouraci se script na lumber/mining ktery sam chodil k vendoroj a prodaval mu Logy a vselijaky nesmysl,nahrabala si tim mamon ktery je videt z Britu az do Jhelomu bylo to ok... Ted ma zase nekdo script a nemuze ho mit chudacek clovicek,tak se budou zavadet nejaka new opatreni?? WTF? jako vazne? Proberte se ....
Kdo by mel zajem o ten script necht napise na icq za 2 sochy ho pustim kazdemu (264 518 555)
Kdo by mel zajem o ten script necht napise na icq za 2 sochy ho pustim kazdemu (264 518 555)
Kdyz opatreni u tamingu tak udelejte opatreni u :
lumberu (at vyskakuji stomy)
miningu (dulni hadi)
fishingu (krakeni)
kdyz uz opatreni tak pro vsechny AFK scripty....
lumberu (at vyskakuji stomy)
miningu (dulni hadi)
fishingu (krakeni)
kdyz uz opatreni tak pro vsechny AFK scripty....
Opravdu velmi dobrý návrh, tak aby se to dotklo co nejmenšího počtu hráčů.
Většina lidí odpověděla k věci a když už s vami chceme řešit, co nám vadí, napíše někdo jako ty. Díky fakt.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Inu tolik k návrhu kontaktovat uživatele skriptu a domluvit se s ním ať ho nepoužívá
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Každopádně díky všem za konstruktivní návrhy, připomínky a nápady. Prosím nezapomeňte na to, že tento topic vznikl abychom tuto věc, která nás trápí prodiskutovali s Vámi a před případnou změnou znali Vaše názory.
Každopádně je zavrhnuta nemožnost po portnutí runou X minut nemožnost použít jakoukoliv jinou runu.
Co bychom rádi zavedli je, že port runou lehce zdražíme, inflace jako taková tu z naší strany nebyla a zdražení portu nebude nic proti ničemu.
Každopádně je zavrhnuta nemožnost po portnutí runou X minut nemožnost použít jakoukoliv jinou runu.
Co bychom rádi zavedli je, že port runou lehce zdražíme, inflace jako taková tu z naší strany nebyla a zdražení portu nebude nic proti ničemu.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Nevím, ale nechat běžet někdě AFK skript a být si venku nebo někdě na valentýn večírku mi od hrání UO příjde hodně daleko Je to veliká škoda, že všichni si zapnout dual, trial a pustí makro, a ve hře už není skoro žadný aktivní hráč pouze AFK příšerky, už je to tu spíš jak single mode, než online mode...
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takze lidi to uz nepouzivaj, tak nema smysl uz nic menit?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Inu čekal jsem vlnu nevole na zdražení portování z run (jen z run). Moje představa byla namísto 5+5+5 regů to zdražit na 20+20+20. Neříkám, že to pomůže nějak dramaticky. Ale cena je konstatní několik let. Poklady se zvyšují ...
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Raději budu týden afk, míchat potky, psát svitky, kopat rudu, lovit ryby a pak si v klidu po tom světě budu běhat v eq a s refem. To ze u takových základních věci musím do toho cumet mě od hry odrazuje protože na to nemám už tak moc času a tak raději ani hru nezapinam. Tak co je lepší?Penelope píše: ↑17 úno 2019 20:03 Nevím, ale nechat běžet někdě AFK skript a být si venku nebo někdě na valentýn večírku mi od hrání UO příjde hodně daleko Je to veliká škoda, že všichni si zapnout dual, trial a pustí makro, a ve hře už není skoro žadný aktivní hráč pouze AFK příšerky, už je to tu spíš jak single mode, než online mode...
Možná místo posílání AFK hráčů do jailu, za AFK miningu,alchemy,lumberu rovnou smazat majetek, a vidělo by se, kolik lidi by bývalo afk ale už je podle mě pozdě, dost lidí se na tom namamonilo, tak at si to užíjí všichni
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
Zdražení na 20/20/20 dle mého nic neřeší. Jak už tady někdo psal, používají se ty runy minimálně. Takže bych volil zdražení v rozmezí 50/50/50 - 100/100/100. To při normálním používání nikdo ani nepozná.
Taktéž zrušit vykupující vendory (ač jsem je nikdy nepoužil a ani nevím, kde jsou). nebo minimálně u nich odebrat možnost odkupu dřeva, ingu a podobných blbostí co dají těžit apod.
Cena reggů nebude mít na využívání/nevyužívá vliv.
Lidem jde o to, že si pustí script a zapnou film ... ať už jde o mining nebo tamování.
Dobrý vtip.
Ani já nechápu jejich existenci.
Ja chapu existenci vykupujicich vendoru. hraci vytezi hromadu materialu ale uz nemaj jak si na nem vydelat. driv se prodaval iron a drevo na trhu a hlavne NB hraci si na tom mohli vydelat nakou kacku. bohuzel to slouzi jen k tomu ze lidi s autonomnim makrem na tom vydelavaj desitky milionu za nic.
jednu chvilku kdyz sem sekal drevo a nevedel co s nim tak sem ho chodil prodavat k tem vendorum a vydelal sem si milion naprosto bez problemu za kratkej cas bez rizika. ale nemel sem makro ktere by to prodavalo za me a rucne do toho vendora sypat desetitisice logu me prestalo bavit:)
jednu chvilku kdyz sem sekal drevo a nevedel co s nim tak sem ho chodil prodavat k tem vendorum a vydelal sem si milion naprosto bez problemu za kratkej cas bez rizika. ale nemel sem makro ktere by to prodavalo za me a rucne do toho vendora sypat desetitisice logu me prestalo bavit:)
Za me byki vendori napad dobrej, jako pro cloveka, kterej se po delsi dobe chtel zas na DP vratit a mel jsem moznost jak si vydelat gp - obyc drevo. Ale to byki jeste tusim za 4gp kus, ted je jen za 1gp. Byt novacek, byt takovej pojem je tu spis uz sprosty slovo, a dozvedet se o tom, tak taky dobry. Ale bohuzel jako vsechno nejvic vyuziji a zneuziji lidi, co maji mamonu plnych 20 uctu a scripty na vse, ja byl rad, ze mam sem tam padajici stary yoko a jakz takz fungujici sekani dreva s 1 cestickou a kdyz mi to v pulce spadlo, tak jsem to radsi vypl, nez zas posilat postavicku do pulky vysekanyho lesa. A drevi jsem nosil napul rucne.
Hoja, bych tu chtel jen tak mimodek pohodit, jestli myslite na to, ze krom praskani, jediny zpusob, jak mohly od pradavna cokoliv odchytit pk, bylo neustale obihani pk run. A to tak, ze co pul hodinu se proporti, prohledne a protrackuje 10-15 run k dungum, respum, harwum atd. Pro kohokoliv, kdo by chtel dnes, nebo v budoucnu hrat pk, zdrazeni na cokoliv jako 100/100/100 (tedy 20k/check) uplne zavira tenhle kram just sayin.
Jo ale dneska ti nelezou ani po low dungech ve veritu apod, ale kde kdo taha pomalu invul i do decaku, nemluve o enchantnuty vybave atd. Kdyz nekoho vyjedes, mas to tisickrat zpatky
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevole není, protože je to asi všem jedno. Taming scripty se upraví, aby po kopnutí na pozici obešli 10 spawnu v okolí a následně kopli domů vyložit a pak na další pozici atd.. Chdící scripty vám nevadí, takže bude vše v pořádku, i když podle mě se nic nezmění a zisk/riziko zůstane úplně stejné.
Zdraží to akorát trénink tamingu, protože tam potřebuje člověk kopat na konkrétní spawny.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Zdrazenie KOPu je blbina.. Ovela vacsi dopad to bude mat na ostatnych a nie tamerov
O pridani klamakov do mini pokladov a dung pokladov neuvazujete? To mi pride ako najlepsi sposob boja proti afk scriptom. Mozno to trocha nabura ekonomiku a ceny klamakov pojdu dole, ale aspon budu ludia bez rizika mat mensi zisk a o to vam v podstate ide ne?
O pridani klamakov do mini pokladov a dung pokladov neuvazujete? To mi pride ako najlepsi sposob boja proti afk scriptom. Mozno to trocha nabura ekonomiku a ceny klamakov pojdu dole, ale aspon budu ludia bez rizika mat mensi zisk a o to vam v podstate ide ne?