Pravidla su velmi jednoduche...
- 25k
- moznost hazardovat a uzatvarat stavky - zatial len medzi vami
- 0 armor - len tailor oblecenie (poskytneme na mieste)
- kazdy zapasnik bude mat k dispozicii rovnaky pocet bandazi
- vstup povoleny za kazdy char, zoberte si preistotu aj itemy specificke pre ten dany char (naramky, vamp serpy, mag mystik, atd) a uvidime jak to pojde s tym/bez toho
- zakazane kuzlit utocne kuzla co davaju DMG na supera - paralyza, sipka self povolene, atd.. mag ma napr povolene PF,WoS atd..
- boosty nechame povolene, resp boostneme to my pred zapasom za clera a pocas zapasu budu zakazane - budu kola s boostami/kola bez boostov
- pre toto prve kolo zabezpecilo GM! takze sa mate na co tesit
Ide o boxersky zapas takze snad je kazdemu jasne ze sa vsetko bude vybavovat rucne strucne, cize bez zbrani!
Pridite sa zabavit, toto bude test run. Casom planujeme aj turnaje prskov, buchien a systemu na vyzvanie hoci jakeho hraca a hazardovat o mamonky. Toto moze kludne platit uz aj teraz, najdite si (ne)kamosa s ktorym chcete zapasit napr. o lvl5 mapu a dostavte sa na miesto s danym itemom, my ho uschovame a po zapase vam ho hned vratime. Vyhrate vy, mate 2x lvl 5 mapu, vyhra on, ma 2x lvl 5 mapu. Pravidla takejto stavky si mozete urcit vy, len mi dajte dopredu vediet alebo poriesime na mieste nech nikto neplace!