Mikulášská soutěž
Re: Mikulášská soutěž
Odměna je tento rok vážně pěkná jen mě štve že velmistrovka je linknutá na postavu. Když má člověk postavu která má všechny skilly na max krom jednoho tak jsou tyhle knihy na vyhození neuvažuje se o vendorovi co by vyměnil tyhle knihy za nelinknuté když má postava skilly full?
Chápal jsem to u skill gain knihy, která je opravdu pro většinu aktivních postav na nic. Velmistrovky odlinkovávat nechceme, nemyslím si, že to splní tolik lidí, kteří by měli postavu opravdu celou na max (myšleno opravdu všechny skilly)...Ciatronic píše: ↑20 pro 2018 11:15 Odměna je tento rok vážně pěkná jen mě štve že velmistrovka je linknutá na postavu. Když má člověk postavu která má všechny skilly na max krom jednoho tak jsou tyhle knihy na vyhození neuvažuje se o vendorovi co by vyměnil tyhle knihy za nelinknuté když má postava skilly full?
OK beru je pravda že většina lidí nemá postavy které mají uplně vše max. Nechcete aspoň vrátit do velmistrovek stealing je to jediný skill který tam chybí a odstranil se z nepochopitelneho důvodu a u většiny lidí si myslím že není chuť ho ani trénovat vzhledem k náročnosti a nevyužitelnosti. A aspoň by se ty linknutý knižky dali k něčemu využítGilraen píše: ↑20 pro 2018 11:26Chápal jsem to u skill gain knihy, která je opravdu pro většinu aktivních postav na nic. Velmistrovky odlinkovávat nechceme, nemyslím si, že to splní tolik lidí, kteří by měli postavu opravdu celou na max (myšleno opravdu všechny skilly)...Ciatronic píše: ↑20 pro 2018 11:15 Odměna je tento rok vážně pěkná jen mě štve že velmistrovka je linknutá na postavu. Když má člověk postavu která má všechny skilly na max krom jednoho tak jsou tyhle knihy na vyhození neuvažuje se o vendorovi co by vyměnil tyhle knihy za nelinknuté když má postava skilly full?
plní to hlavně staří hráči, kteří právě ty postavy mají vyladěné na max ...Gilraen píše: ↑20 pro 2018 11:26Chápal jsem to u skill gain knihy, která je opravdu pro většinu aktivních postav na nic. Velmistrovky odlinkovávat nechceme, nemyslím si, že to splní tolik lidí, kteří by měli postavu opravdu celou na max (myšleno opravdu všechny skilly)...Ciatronic píše: ↑20 pro 2018 11:15 Odměna je tento rok vážně pěkná jen mě štve že velmistrovka je linknutá na postavu. Když má člověk postavu která má všechny skilly na max krom jednoho tak jsou tyhle knihy na vyhození neuvažuje se o vendorovi co by vyměnil tyhle knihy za nelinknuté když má postava skilly full?
Já třeba na vampíkovy na postavě už mám už takovýchto knih celou zásobu ...
Doufám, že tvůj velkolepý návrh tento zaprodaný GM team vezme v úvahu, náležitě jej promyslí a s dostatečnou efektivností jej zhmotní v geniální výsledek. Tím by bylo nejlépe jedno velké kuloví jako odměna. Celkově by se dle mého neskromného názoru měly zrušit questy, křiví trh a nám hráčům brání se samostatně posunout dál. Drží nás prostě v hranicích naší fanstasie a nejsme schopni se v tomto velkém světě plném příležitostí plnohodnotně realizovat sami.
Všechno pro všechny a všichni mě.
Chtěl bych poděkovat GM teamu za skvělou odměnu už nyní se těším na příští rok.. snad odměna z větší části nebo klidně i v téhle podobě bude zase.
PS: pokud máš plnou banku takových knížek znám způsob jak je využít ale chce to trochu snahy :p
Rád bych tě upozornil že nejednou už jsem z toho vytáhl velmi pěkný item vlastně díky podobnému vánočnímu dárku mám skládačku.. jelikož mi padl drát a letos byl drop více než uspokojivý.. to že tobě z toho nic nepadne neznamená že ani ostatním nic a je to na houby.
PS: pokud máš plnou banku takových knížek znám způsob jak je využít ale chce to trochu snahy :p
Bude možnost vybrat si dárky za PK? V minulosti byla
lockpicking, camping, poisoning, vzdycky je kam datEmpair píše: ↑20 pro 2018 12:46plní to hlavně staří hráči, kteří právě ty postavy mají vyladěné na max ...Gilraen píše: ↑20 pro 2018 11:26Chápal jsem to u skill gain knihy, která je opravdu pro většinu aktivních postav na nic. Velmistrovky odlinkovávat nechceme, nemyslím si, že to splní tolik lidí, kteří by měli postavu opravdu celou na max (myšleno opravdu všechny skilly)...Ciatronic píše: ↑20 pro 2018 11:15 Odměna je tento rok vážně pěkná jen mě štve že velmistrovka je linknutá na postavu. Když má člověk postavu která má všechny skilly na max krom jednoho tak jsou tyhle knihy na vyhození neuvažuje se o vendorovi co by vyměnil tyhle knihy za nelinknuté když má postava skilly full?
Já třeba na vampíkovy na postavě už mám už takovýchto knih celou zásobu ...
Asi težko když veškeré a to opravdu úplně všechny skilly jsou max a knihy jsou nalinkované tak jsou leda na vyhození.