popovidejte si s nim sami.
Quest je jen pro craftiky.
Vstup je v Minocu pres iron sochu a pod ni odsunete kamen .U sebe nesmíte mít nic jineho nez nb veci(jinak o ne přijdete) a
nutné pro vstup silver deed(250k).U sklenene sochy to vás to přenese do místnůstky kde umrete, je potreba se hned vedle u kříže oživit a jít do portu.Ocitnete se v ohrádce kde je
npc Helena.Popovídejte si sní a řekněte ji "hi" a "umis".Dá vám úkol(musíte vyrobit 1x velka bedna hřebíků,1x cooking caudron, 1x bezpečnou truhlu(W), a 100ks lockpicku).
Jakmile to uděláte zajděte k ní zpět a popovídejte si sní znovu a odevzáte úkol.dá vám za to glass smithy hammer.Pozor quest je časově omezen cca na dvě hodiny ale dá se to stihnou v
klidu dříve. v ohrádce je i červené npc(craft) u vystupní reward gate,když ho zabijete,padne zněj jeden myth ingot který se vám může hodit na výrobu bezpečné truhly.
Jak už jsem psal celý quest má cca timer 2 hodiny,takže když vás to tam nebude chtít pustit,pravděpodobně tam někdo je.Takže vám nezůstane nic jiného než počkat nebo přijít jindy.
Ano ukoly dáva pokaždý stejný. Kladivo má 50 nabití ( tzv jde vyrobit 50 zbrani). Nejdriv musíte mít rudu myslím že silver, shadow,rose, možná ješte nějaké.
Musíte mít minimálně 10 kusů rudy a použít na to kladivo. Musíte v tom najít úlomky. Podle počtu ulomku dostanete zbraň ( jednoručnou- 15 nebo 20/dvouručnou 30).
Je naprosto jednoduché to vyrobit. Potom jen kliknete na rudu a kliknete na zbraň ( nezaleží na typu tzv když použijete nějakou obyčejnou sekeru nebo bardu...
pokazdy dostanete LBA nebo vikinga. Má to velmi dobrou dmg, dava to dost slušný pecky i do armoru. Důležité informace: 1) Maj durabku kolem 30-+ záleží na typu
a plusovosti zbraně 2) !!!!!!Když trefíte něco co má zrcadlo, zbraň se rozpadne !!!!!!
typy zbraní
Podle zbraně a typu skla vznikne skleněná zbraň.* SW zbraň plusková --> SW zbraň skleněná Fenc zbraň plusková --> Fenc zbraň skleněná MF zbraň plusková --> MF zbraň skleněná
Medium sklo --> horší typ( resp. jednoručka) Large sklo --> lepší typ( resp. obouručka)
, nedají se opravovat a jsou nonfame. Hodně štěstí v boji,a craftění

Kdo by chtěl nějaké screeny nebo pomoci při plnění,jsem k dispozici pokud mě zastihnete na kk 631135431
Za všechny překlepy,a mě neznámé informace,změny v questíku se omlouvám.