Vamp specky
Vamp specky
Co by Vás případně přimělo změnit specializaci?
Re: Vamp specky
Chybi ti tam volba "Vsechny" ;].krysakrys píše:Co by Vás případně přimělo změnit specializaci?
K otazce zmeny - neni potreba, vsechny jsou zajimave. U tremera bych akorat pridal Harm ;].
Tremere je dost mighty uz tak, harmovat kdejaky npc, co nemuzes/nechces pogovat, to uz by bylo az moc, uz tak z nej je dobra kouzlici mlaticka... zadnou moznost jsem nedal, aktivne sice nehraju, ape dlouho jsem mel tremera a pak zmenil na brujaha... a zmenu spis jen kvuli trosku zmene z vic caster na vic meeler combat stajl... oboji jako human specka spica, s obojim jsem si uzil mrte srandy v pvp a i v dungu do +- medium hlavne zatremera. Nic bych nemenil na zadny
Akurat som zrobil quest, v QB mam normalne Brujah, no staty, skilly vsetko mam stale ako normal vamp.
Je to bug ci naozaj musi clovek zaplatit hned 1 zlaty deed? Nemalo by to byt prvy krat zadarmo? Ked za clera moze clovek len dojst s deedom a hned to ma?
Je to bug ci naozaj musi clovek zaplatit hned 1 zlaty deed? Nemalo by to byt prvy krat zadarmo? Ked za clera moze clovek len dojst s deedom a hned to ma?
Nestaci na Q 3 bratři jsi si zvolil klan vampíru kteří byly kdysi dávno už před speckama.. Aby se s tebe stal specializovaný vampír brujah musíš dám 1m..
PS: taky hraju všechny specializace všechny jsou v něčem vyjmečné a prospešné.. jen brujah by nemusel šlapat pasti
Jo dikicko, uz som na to prisiel. Ja by som to tu do buducna napisal hracom takto:erunno píše: ↑08 pro 2018 11:14Nestaci na Q 3 bratři jsi si zvolil klan vampíru kteří byly kdysi dávno už před speckama.. Aby se s tebe stal specializovaný vampír brujah musíš dám 1m..
PS: taky hraju všechny specializace všechny jsou v něčem vyjmečné a prospešné.. jen brujah by nemusel šlapat pasti
Quest Tri Bratri vam umozni stat sa lower clenom upirieho klanu (ci uz mate stary quest alebo nie).
Ak sa ovsem chcete povzniest na higher upira a prehlbit svoje vedomosti, musite si zaplatit a popytat sa niekde v kobkach Yewu a nenechajte sa oblbnut ako ja jeho recami ze prva zmena je zadarmo!