chcel by som sa GMs spytat na nazor na sucasnu situaciu jailu a pravneho statusu AFK.
A uplne zakladnou otazkou by som chcel rozputat diskusiu. Zaujimal by ma nazor hracov na bezpredmetny princip jailu, kde pobehujete od stromu k stromu xy hodin.
Ved o tomto hry nie su ne? Par navrhov:
- ked je clovek pristihnuty pri afk trenovani skillu, objektivne zhodnotit co robil, ako to robil a co tym ziskal. to nemoze byt az take tazke -> zobrat mu vsetko co ziskal +10%, dalsie nacapanie +20% atd.. (gp, skilly, majetok)
- ked je pri afk ziskavani mamonu - odobratie mamonu
- hocico riesit casovym trestom - ci uz na IP, account, postavu. tiez podla zavaznosti
- spravit to srandou a donutit cloveka nahodit najlepsi ekvip aky ma a ist si skusit vykupit slobodu v solo dungu?

podla mna by sa urcite dalo prist na nieco lepsie. najviac mi asi vadi fakt ze mate jedinu moznost - jail. ktory je nuda, keby sa vymysli trest ktorym clovek nieco realne strati ale nestrati cas, ktory uz pomerne starsi hraci dp kvoli praci a ostatnemu zivotu nemaju. chcete si predsa zahrat

Ja vidim ako argument proti, neferove obohacovanie sa na ukor ostatnych a mozne zruinovanie ekonomiky.Bo l by som rad keby sa tu vedeli vyjadrit ludia ktorym to vadi a preco. Moj osobny pohlad je, ked chce niekto makrovat celu noc/den afk v dungu jedine co tym ziskava, teda straca su peniaze za elektriku ktore vyhodi pretoze ma procesor vytazeny na 100% 24/7 a to sa nazbiera. Nepride vam toto ako dostatocny trest?

PS:
osobne nemam ani jeden afk prohresek. ale tento system mi lezi v zaludku odjakziva