Morf vs Bracelet
Morf vs Bracelet
Ahoj,
je mozne, ze se zavedenim Bracelet of Master Lockpicking se globalne postavam v morfu zakazalo uziti jakehokoliv Braceletu?
Slo by opet/ponovu zpristupnit Great Diamant Bracelet vsem?, je to jedna z alternativ pro nahozeni statu. (RP prvek bych do toho nezatahoval ;])
Predem diky za vyjadreni.
je mozne, ze se zavedenim Bracelet of Master Lockpicking se globalne postavam v morfu zakazalo uziti jakehokoliv Braceletu?
Slo by opet/ponovu zpristupnit Great Diamant Bracelet vsem?, je to jedna z alternativ pro nahozeni statu. (RP prvek bych do toho nezatahoval ;])
Predem diky za vyjadreni.
Re: Morf vs Bracelet
Ahoj,
jestli používání braceletu nebyla chyba, která byla opravena ? Nevím, jen spekuluji.
Nahodit staty rybou nejdou ?
jestli používání braceletu nebyla chyba, která byla opravena ? Nevím, jen spekuluji.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
Jdou samozrejme. Jak pisu, je to jedna z alternativ. Co vim, tak jsem snad jediny kdo to pouziva, minimalne v okoli. Coz je skoda mit item, ktery je pro vetsinu lidi k nicemu.GM Alois píše:Ahoj,
Ale samozrejme, pokud je to problem (tj. berete to jako chybu, ze by to mohl nasadit), pak ok. Diky za vyjadreni ;]
ja to taky využíval, když jsem hral, bylo to fajn 

Gangrel si staty nenahodí nijak. Má 10 many a jakmile o ní příjde tak má smůlu. Rybu sním nemůže.GM Alois píše:Nahodit staty rybou nejdou ?
Braclík je relativně bezcený item, tímto by získal na významu.
mám takovej pocit že bracelt se zakázal používat v morfu kvůli braclíku na lockpicking
Ahoj, ja to tu nechtel rozepisovat co kdo muze a nemuze i kdyz uz sem to mel rozepsaneGilraen píše:Klíčkem od rakve by to mělo jít stále nahodit.

Primarne mi slo o Shamana, u nej sem to zaregistroval a proto napsal i tento topik. Ale jak jsem psal, pokud je to problem, a berete to jako chybu neni nic proti nicemu ze se to tak necha. Proste mi to prislo jako bezbolesny zasah to povolit, ktery jen rozsiri moznosti, nic vice nic mene.
stále aj ide pokial samozrejme daný hráč má rakev , či sú nejaké ešte voľné atď ... Vampíri s rakvou majú tuto vyhodu kľučiku na statyGilraen píše:Klíčkem od rakve by to mělo jít stále nahodit.

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Volné rakve sou a hodně jich je (jedna rakev dva lidi).Nedávno sem to řešil protože mi záhadně propadnul nájem.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.