Ze jo, najednou melo duvod vylizt z toho trhu. Taky jsem prosmejdil skoro vsechno, a 2x podle souradnic nahore jsem byl fakt moc moc blizko.Lucky píše:Ačkoliv jsem nic z toho výše nenašel, chtěl bych poděkovat GMs za tohle oživení. Tolik lidí jsem v přírodě nepotkal snad nikdy. Ať už za pk, nebo za modrého také hledajíc poklad.
Poklad
Re: Poklad
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nápověda pomohla, trefil jsem to hned na prvni pokus Díky.Gilraen píše:Rang poklad prošel malou úpravou, první nápovědu hledejte v obrázku.
Poklad byl na 555, 3217.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Muzu poprosit o vysvetleni napovedy? To je na mne jako vyssi divciMephist píše:Nápověda pomohla, trefil jsem to hned na prvni pokus Díky.Gilraen píše:Rang poklad prošel malou úpravou, první nápovědu hledejte v obrázku.
Poklad byl na 555, 3217.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
nevidis ty sipky ?cermi píše:Muzu poprosit o vysvetleni napovedy? To je na mne jako vyssi divciMephist píše:Nápověda pomohla, trefil jsem to hned na prvni pokus Díky.Gilraen píše:Rang poklad prošel malou úpravou, první nápovědu hledejte v obrázku.
Poklad byl na 555, 3217.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V batůžku jsou šipky, takže je to npc s kuší. Zároveň ale nemá v těle skillpoint. Takovejch npc v přírodě moc není, asi jen tribal archeri a tyhle ninjove. Pak jsem si prošel místa, kde byly umístěný ostatní poklady, protože jsem předpokládal, že GM nebudou dávat 2 poklady blízko sebe. No a pak už moc možností nezbývalocermi píše:Muzu poprosit o vysvetleni napovedy? To je na mne jako vyssi divciMephist píše:Nápověda pomohla, trefil jsem to hned na prvni pokus Díky.Gilraen píše:Rang poklad prošel malou úpravou, první nápovědu hledejte v obrázku.
Poklad byl na 555, 3217.
ok díkMephist píše:...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Bude další poklad?
A v dungu si byl ? Tam nic nebylo ?Mephist píše:Bude další poklad?
Sorry, musel jsem si rýpnout - myslím, že poklady by měly být hlavně tam...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
jj bol som minule.Raziel píše:A v dungu si byl ? Tam nic nebylo ?Mephist píše:Bude další poklad?
Sorry, musel jsem si rýpnout - myslím, že poklady by měly být hlavně tam...
Bol tam warrior's krk a mystikal flower :pp
Niekto to s tou poziadavkou na davanie menej itemov, ale kvalitnych zobral tak vazne, ze dnes uz dava menej itemov, ale rovnako nekvalitnych ako ked ich v minulosti 15.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
O nápovědu mi nešlo, jen jsem chtěl vědět, jestli nějaký je. Díky.Gilraen píše:Různé poklady se ve světě ještě nalézají, ale přeci nepotřebujete ke všemu nápovědu a fotku. Chce to taky trochu štěstí.Mephist píše:Bude další poklad?
Jedné ponuré noci před asi sto lety se vydali piráti z města Side s nejvzácnějším pokladem světa na plavbu po Mrtvém moři. Vezli ty nejtřpytivější drahokamy, prastaré listiny, tajné receptury, mapy astéckých pokladů a další cenné věci.
Po třech dnech plavení po moři je zastihla strašlivá bouře, hromy byly tak hlasité a blesky tak obrovské, že i ten nejstatečnější pirát se dal na modlení. Bouře nepřestávala, vlny dosahovaly snad dvaceti metrů, což byl asi čtyřnásobek výšky jejich lodi. Loď se tak nakláněla, že víc jak polovina pirátů popadala do vody a utopila se. Zvuky, které vydávala loď do které narážely vlny byly strašlivé, vypadalo to, že se brzy rozlomí. Najednou přišla obrovská vlna, loď i s piráty narazila do ostrůvku a zbytek přeživších pirátů kleslo i s lodí na dno moře.
Čas plynul, lidé zapomněli a příběh se vyprvěl už jako pohádka pro děti... Ale posuďte sami, nemohlo se toto přeci jen stát?
Já jsem pátral ve starých záznamech našeho světa a někteří hledači pokladů se domnívají, že jednou za sto let moře vydává svá tajemství. A ten nejlepší čas nastal! Dnes je to přesně sto let, kdy se tento příběh měl odehrát.
Po třech dnech plavení po moři je zastihla strašlivá bouře, hromy byly tak hlasité a blesky tak obrovské, že i ten nejstatečnější pirát se dal na modlení. Bouře nepřestávala, vlny dosahovaly snad dvaceti metrů, což byl asi čtyřnásobek výšky jejich lodi. Loď se tak nakláněla, že víc jak polovina pirátů popadala do vody a utopila se. Zvuky, které vydávala loď do které narážely vlny byly strašlivé, vypadalo to, že se brzy rozlomí. Najednou přišla obrovská vlna, loď i s piráty narazila do ostrůvku a zbytek přeživších pirátů kleslo i s lodí na dno moře.
Čas plynul, lidé zapomněli a příběh se vyprvěl už jako pohádka pro děti... Ale posuďte sami, nemohlo se toto přeci jen stát?
Já jsem pátral ve starých záznamech našeho světa a někteří hledači pokladů se domnívají, že jednou za sto let moře vydává svá tajemství. A ten nejlepší čas nastal! Dnes je to přesně sto let, kdy se tento příběh měl odehrát.
Na kazdem sprochu jest pravdy trochu....Diky moc za akcicku, aspon jsem po dlouhe dobe oprasil lodGilraen píše:Jedné ponuré noci před asi sto lety se vydali piráti z města Side s nejvzácnějším pokladem světa na plavbu po Mrtvém moři. Vezli ty nejtřpytivější drahokamy, prastaré listiny, tajné receptury, mapy astéckých pokladů a další cenné věci.
Dekujeme za eventik.Gilraen píše: :] ...
Pokud neni vice vyplavenych pokladu, tak bylo nalezeno. Gratulace Tomovi.
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1027
Máme tu ukryté tři poklady ve světě od jednoho nejmenovaného hráče.
Indicie zní:
-Hajný je lesa pán.
-Nepříliš inteligentní bytost, která je známa pro svou dlouhověkost.
-Mršina.
edit: majitel pokladů by rád znal dotyčné osoby, které poklad najdou a jak rychle.
Indicie zní:
-Hajný je lesa pán.
-Nepříliš inteligentní bytost, která je známa pro svou dlouhověkost.
-Mršina.
edit: majitel pokladů by rád znal dotyčné osoby, které poklad najdou a jak rychle.
Dva som našiel, ďakujem! Trvalo mi to tak 50min.