Nová GM = Cenzura?
Nová GM = Cenzura?
Rád bych upozornil nové GM ať nepřebírají předchozí trendy. Cenzura byla snad jen v období komunismu což snad tady nehrozí ? Mazat tedy příspěvky, které nejsou urážející, vulgární nejsou na místě. 

„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová GM = Cenzura?
ani se nedivím že podobné žvásty mažou
ale když je to v pokecu...

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
To, že by smazali sprosté slova (vulgarismy) nebo jejich příspěvky bych toleroval. Ale když se v nějakém příspěvku něco objeví o GM, tak to hned mazat, popřípadě smazat můj příspěvek, kde jsem reagoval na něčí nazor, je stejně vypovídající jak lecos v politice. Ututlat ututlat ututlat. Škoda takového neobjektivního přístupuZola píše:ani se nedivím že podobné žvásty mažouale když je to v pokecu...

Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
neRODuj prosím ok?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky mi šlapou bábovičky 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a řekl jsi to paní učitelce? 

Řekl jsem to její mu manželovi (tobě) a budeš se divit, neměl pochopeníZola píše:a řekl jsi to paní učitelce?
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já s NÍ ale nežiju 

Ale určitě jí stále miluješ !Zola píše:Já s NÍ ale nežiju

Néé je to prkotina, mně šlo spíš jen o ten princip, že ne každá rejpavá narážka se hned musí smazat, pak se mohl člověk zasmat. Viz cermiho příspěvky

Ten sice již uraží hráče nějaký ten pátek (a někdy je to i vtipné) ale už ohrané a toto nikým necenzurované, teď když se rozjela smršť urážek i na RT, tak to raději cenzurovali i když to neobsahovalo vulgarismy ale čistě názory hráčů na ně.
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Že ty internety nejsou už tak svobodné jako to bývalo je bohužel fakt.A bude huř ale i v dnešní době jsou fora kde se nesmazalo nikdy nic a mužeš si tam napsat co chceš..to je však věc majitele , ten rozhoduje.