Jakápak byla vojna?
Mému ročníku se to čirou náhodou vyhlo..... Asi jsme byly nakaženi TBC tak nás nechtěli šířit......
Ale Vážně.
Opravdu Vám vymejou mozek do zelena?
----
Né každý,
Né každá.
Pochopíme *Politická Korektnost* s Informačním Embargem ( méně chápavý znaji výraz cenzura )
- A nebo že jsem Schizofrenik - Pro ty co si to chtěji usnadnit.
Dotaz pro starší obecenstvo a hráče
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz pro starší obecenstvo a hráče
Je zábava hrát pro sebe, ještě větší zábava je hrát pro lidi a největší funy je hrát pro legendu.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz pro starší obecenstvo a hráče
Já jsem u odvodu řekl, že chci k lučištníkům a poslali mě na vyšetření a najednou jsem dostal modrou knížku a jsem vedle na pokoji.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
fakt by mě zajmalo Rode proč tě to zajmá.Neprošel by si testama a než nějaká vojna ti víc vygumuje mozek UO.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tohle je otázka pro vynikající psychiatry.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně je to na těch - kteří jsou informováni.
Moje tělo nezmění pravidla - a ti kteří se nechaji lehce manipolovat, si můžou klidně skákat do nebes.
Moje tělo nezmění pravidla - a ti kteří se nechaji lehce manipolovat, si můžou klidně skákat do nebes.
Je zábava hrát pro sebe, ještě větší zábava je hrát pro lidi a největší funy je hrát pro legendu.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vojna bola vyborna, netrafil som ju o 2 roky.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, za dva roky ji znova zavedete, aby jste zavedly informovanost do patřičných mezíJohny Matovic píše:Vojna bola vyborna, netrafil som ju o 2 roky.