Mikulášská soutěž
Re: Mikulášská soutěž
Kdy se zahaji Mikulášská soutěž
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Velmi dolezita otazka Prosim odpoved!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tiež by som rád vedel kedy a či vôbec bude Mikulášsky quest.Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem,táto informácia mi stačí,už teraz sa teším.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem
Neviem ako by som bez toho prezil tento sviatocny cas
Neviem ako by som bez toho prezil tento sviatocny cas
Sklb - okrasny clovek
Děkuji, mimochodem nešlo by snížit cenu 15 mythu to nenekopu ani do silvestraGilraen píše:Mikulášský event je spuštěn.
a co tak miesto mythu muset zaplatit 50k? ten myth nikto nepredava a nie kazdy ma na postave mining. a aspon by bol odliv gp (!)
pripadne kompromis aj myth ingy aj 50k
(50k je iba priklad, kludne to moze byt aj nieco ine)
Nemyslím si, že je problém koupit Myth ingy... na vývěsce nebo offline vendorovi je prodává furt někdo, nehledě na vendory ve světě. Jen teď bude větší zájem, takže určitě měnit ani zlevňovat nebudeme.Kontol píše:a co tak miesto mythu muset zaplatit 50k? ten myth nikto nepredava a nie kazdy ma na postave mining. a aspon by bol odliv gp (!)
ved vobec nejde o zlavnovanie. myth ing stoji v priemere 2k gp. schvalne si pozri vyvesku ci to tam niekto predavaGilraen píše:Nemyslím si, že je problém koupit Myth ingy... na vývěsce nebo offline vendorovi je prodává furt někdo, nehledě na vendory ve světě. Jen teď bude větší zájem, takže určitě měnit ani zlevňovat nebudeme.Kontol píše:a co tak miesto mythu muset zaplatit 50k? ten myth nikto nepredava a nie kazdy ma na postave mining. a aspon by bol odliv gp (!)
len si myslim, ze by to mohlo byt dostupnejsie alebo dokonca uplne zadarmo, ked uz ide o funny quest na vianocny stromcek.
Kód: Vybrat vše
Brzy bude Mikuláš,
co asi v pytlíčku máš?
Překvapit se nechej,
úkoly dělat spěchej,
aby to uhlí nebylo,
to by tě nepotěšilo!
A pro hledače pokladů jsou k nalezení ve světě tři menší odměny.
Celý GM team Vám přeje krásného Mikuláše.
Odměna pěkná! Jen malinko zamrzí že není item s nějákou funkcičkou ale i tak krása.
Jen pro zamyšlení pro příští rok, nešlo by aby se ty knížky nelinkovali? s max postavou třeba +10skill knihu nevyužiju a Velmistrovku bych taky raději přehodil na postavu kde by byla vyuzitelnejší
Jen pro zamyšlení pro příští rok, nešlo by aby se ty knížky nelinkovali? s max postavou třeba +10skill knihu nevyužiju a Velmistrovku bych taky raději přehodil na postavu kde by byla vyuzitelnejší
Asi by nebylo mozne nastavit, ze nad skillcup treba cca 1500 to bude davat neco zajimavejsiho? Opravdu je mrzute davat 10% camping
Nejde mi postavit vanocni stromek.Nevi nekdo proc?Ani loni mi to nejak nevyslo:)
Pise to tam kde chci trom tam at si stoupnu a kurzorem na sebe kliknu a nic.
Také mi to nešlo a do journalu mi to psalo že je nerovný terén. Napsal jsem page a GM mi stromek postaviloArex1 píše:Nejde mi postavit vanocni stromek.Nevi nekdo proc?Ani loni mi to nejak nevyslo:)
Dik .Napisu mu taky teda.Loni se na me ale vybodli tak snad letost se dockam:)erunno píše:Také mi to nešlo a do journalu mi to psalo že je nerovný terén. Napsal jsem page a GM mi stromek postaviloArex1 píše:Nejde mi postavit vanocni stromek.Nevi nekdo proc?Ani loni mi to nejak nevyslo:)
Taky mi to psalo, ale nakonec se místo našlo. Napadlo mě, jestli GM předem nevybral místo kam to jde v domě dát.Arex1 píše:Dik .Napisu mu taky teda.Loni se na me ale vybodli tak snad letost se dockam:)erunno píše:Také mi to nešlo a do journalu mi to psalo že je nerovný terén. Napsal jsem page a GM mi stromek postaviloArex1 píše:Nejde mi postavit vanocni stromek.Nevi nekdo proc?Ani loni mi to nejak nevyslo:)