Lava Bomba nejde míchat v ruce
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Lava Bomba nejde míchat v ruce
Po pěti dnech, jsem se pustil do míchaní Lava Bombiček... a ejhle v ruce místo umíchání mí server vrátí hlášku: " Zrušeno! "
Ověřoval jsem to ještě u dalších třech lidech, kteří se na tomto efektu schodly....
Nějaká neinformovaná a neuveřejněná změna?
Na GM mortaru to stále funguje.. ale je to 2x dražší
Ověřoval jsem to ještě u dalších třech lidech, kteří se na tomto efektu schodly....
Nějaká neinformovaná a neuveřejněná změna?
Na GM mortaru to stále funguje.. ale je to 2x dražší
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lava Bomba nejde míchat v ruce
Problém vyřešen - viz novinky "Dark Paradise"
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ponořil jsem se do tohoto "problému" hlouběji a v jednu v noci ( kdy normální lidi a ani normální GM nejsou vzhůru ) mě napadl triviální problém.....
Na DP webu je uvedeno 26 druhů alchemistických potionů.....
V Alchemy menu, lze vybrat 19 potionů .....
Jelikož historie mi ukazue jednu věc, musím se optat jako "blbeček" podle kterého vzorce se mámě orientovat......?
Ztratily se tyto potiony:
Cure, Lesser - 2 Garlic - Léčí malou otravu - 15.0
Explosion, Lesser - 3 Sulphurous Ash - Malý výbuch - 15.0 ( Tyto mi schází nejvíce - nejlépe se s nimi odbouchávaly pavučiny tak, aby to neublížilo hráčům )
Explosion - 5 Sulphurous Ash - výbuch - 35.0
Heal, Lesser - 2 Ginseng - Malé uzdravení - 11.0
Refresh - 2 Black Pearl - Osvěžení - 11.0
Strenght - 2 Mandrake Root - Přidá sílu - 25.0
Flask of Hallucination - 6 Serpent's Scales - Způsobí halucinace - 70.0
Žádný "nový" potion nepřibyl....
Pár připomínek..... Dp se vyvíjí jako vše, tedy tímto nastavením je určená budoucnost.. a nebo je to chybka? ... Chápu že v dnešní době pro hráče kteří si poprvé založí acc je Verite brnění šunt, a nedokážou pochopit, že já na něj kopal dva dny iron, protože jsem si tak rychle bez skillů nevydělal ani na HB těch 6K ( za clerika v době cca 2007 ), který jsem prodával po 4 gp, a teprve když jsem ho nazbíral 1 500 kusů, jsem si dovolil Verite pláte ( které jsem nechal před HB vedle portu do "lesíku" kde mě vyčekovalo PKčko....
Že vlastně díky charitě, a štědrým starším hráčům, už toto samotné verite ztratilo svůj šmrnc... a spíše očekává +15 komplet a lepší....
Ale pamatuju si své začátky, kdy jsme si a clerikovy trénoval alchemy, abych si mohl udělat sám Mana refreshe, a tak ušetřil GPčka, na důležitém doplňování many ( Pamatuje tu ještě někdo na Průvodci a Učni???? XD )... Jsem míchal jako největší somrák, jakej koliv reagent, tušim že v truhle najdu kádě se pár stovkama všech těchto piotionů... protože jsem si nemohl dovolit si koupit tisíc/e stejncýh reagentů, musel jsem se modlit, aby mě nepojelo PK, a byl jsem spokojený že jsem si při skillu 11% alchemy mohl umíchat !!! DOKONCE !!! 3 druhy potionů... a Při navýšení skillu na 15% se navýšily o další 2 druhy, s tím že dva druhy se zlepšily .... No prostě a jednoduše, i v Alchemy býval progres pro ty ubožáčky ŇůBí hráče, kteří byly na větvi když ve 20+ lidech s Průvodcema a učněma běžely Hytloch..... ( vysvětleno polopaticky - z monster padaji reagenty náhodně, takže jsem míval 200 kusů od každého, ale nemohl jsem si dovolit si koupit 1600 kousků od vendora dejme tomu SS reagentů, abych tréningově míchal jen na světlo potionech - a když jsem dokázal přežít tak dlouho že jsem si naharvil od každého 200 reagů, tak jsem sám pro sebe byl KING )
Ano... snad jste pochopily co tím myslím, zda-li se spoléháte na Navýšení Ekonomické situace po těch letech, kdy i začínající hráč, má víc, než kolik byl ( v mích začátcích ) možný dostupný sen, po prvním měsíci hraní na DP kdysi....
Poslední za co bych loboval, je návrat lesser Explosion Potionů... žádny jiný potion nedokáže zničit pavučiny tak, aby neubral ani 1 HP hráči v těsné blízkosti.
Poznatek: v současné chvíli lze míchat TMR ze dvou druhů reagentů - 3 Blue Eye ( staré nastavení )... a nebo ze 6 Eyes of Newt ( při tom 3x zakvrdlá v mortaru ) -> To je nové nastavení, již mi nešlo a nezjistil jsem, jak vyrobit s touto změnou Blue Eye.
Plánuju dnes v noci udělat nějaký skriptík na alchemku.. tak snad nebudu po "další" změně moc a náročně upravovat...
Nikdy jsem nezjistil, k čemu jsou Halucination potiony... Zbraně tim potírat nešlo ( mnou neozkoušeno nemam poisoning ), aby Warrior a nebo Paladin mohl způsobit halucinace... Na vyhledávání tajných dveří to nemělo účinek, protože to obarvovalo pomalu každý "čtvereční metr zdi" ... Takže krom vlastního zfetování halucinacemi to byl item na ... A nebo ne? Někdo třeba věděl co s tím šlo dělat.
Na DP webu je uvedeno 26 druhů alchemistických potionů.....
V Alchemy menu, lze vybrat 19 potionů .....
Jelikož historie mi ukazue jednu věc, musím se optat jako "blbeček" podle kterého vzorce se mámě orientovat......?
Ztratily se tyto potiony:
Cure, Lesser - 2 Garlic - Léčí malou otravu - 15.0
Explosion, Lesser - 3 Sulphurous Ash - Malý výbuch - 15.0 ( Tyto mi schází nejvíce - nejlépe se s nimi odbouchávaly pavučiny tak, aby to neublížilo hráčům )
Explosion - 5 Sulphurous Ash - výbuch - 35.0
Heal, Lesser - 2 Ginseng - Malé uzdravení - 11.0
Refresh - 2 Black Pearl - Osvěžení - 11.0
Strenght - 2 Mandrake Root - Přidá sílu - 25.0
Flask of Hallucination - 6 Serpent's Scales - Způsobí halucinace - 70.0
Žádný "nový" potion nepřibyl....
Pár připomínek..... Dp se vyvíjí jako vše, tedy tímto nastavením je určená budoucnost.. a nebo je to chybka? ... Chápu že v dnešní době pro hráče kteří si poprvé založí acc je Verite brnění šunt, a nedokážou pochopit, že já na něj kopal dva dny iron, protože jsem si tak rychle bez skillů nevydělal ani na HB těch 6K ( za clerika v době cca 2007 ), který jsem prodával po 4 gp, a teprve když jsem ho nazbíral 1 500 kusů, jsem si dovolil Verite pláte ( které jsem nechal před HB vedle portu do "lesíku" kde mě vyčekovalo PKčko....
Že vlastně díky charitě, a štědrým starším hráčům, už toto samotné verite ztratilo svůj šmrnc... a spíše očekává +15 komplet a lepší....
Ale pamatuju si své začátky, kdy jsme si a clerikovy trénoval alchemy, abych si mohl udělat sám Mana refreshe, a tak ušetřil GPčka, na důležitém doplňování many ( Pamatuje tu ještě někdo na Průvodci a Učni???? XD )... Jsem míchal jako největší somrák, jakej koliv reagent, tušim že v truhle najdu kádě se pár stovkama všech těchto piotionů... protože jsem si nemohl dovolit si koupit tisíc/e stejncýh reagentů, musel jsem se modlit, aby mě nepojelo PK, a byl jsem spokojený že jsem si při skillu 11% alchemy mohl umíchat !!! DOKONCE !!! 3 druhy potionů... a Při navýšení skillu na 15% se navýšily o další 2 druhy, s tím že dva druhy se zlepšily .... No prostě a jednoduše, i v Alchemy býval progres pro ty ubožáčky ŇůBí hráče, kteří byly na větvi když ve 20+ lidech s Průvodcema a učněma běžely Hytloch..... ( vysvětleno polopaticky - z monster padaji reagenty náhodně, takže jsem míval 200 kusů od každého, ale nemohl jsem si dovolit si koupit 1600 kousků od vendora dejme tomu SS reagentů, abych tréningově míchal jen na světlo potionech - a když jsem dokázal přežít tak dlouho že jsem si naharvil od každého 200 reagů, tak jsem sám pro sebe byl KING )
Ano... snad jste pochopily co tím myslím, zda-li se spoléháte na Navýšení Ekonomické situace po těch letech, kdy i začínající hráč, má víc, než kolik byl ( v mích začátcích ) možný dostupný sen, po prvním měsíci hraní na DP kdysi....
Poslední za co bych loboval, je návrat lesser Explosion Potionů... žádny jiný potion nedokáže zničit pavučiny tak, aby neubral ani 1 HP hráči v těsné blízkosti.
Poznatek: v současné chvíli lze míchat TMR ze dvou druhů reagentů - 3 Blue Eye ( staré nastavení )... a nebo ze 6 Eyes of Newt ( při tom 3x zakvrdlá v mortaru ) -> To je nové nastavení, již mi nešlo a nezjistil jsem, jak vyrobit s touto změnou Blue Eye.
Plánuju dnes v noci udělat nějaký skriptík na alchemku.. tak snad nebudu po "další" změně moc a náročně upravovat...
Nikdy jsem nezjistil, k čemu jsou Halucination potiony... Zbraně tim potírat nešlo ( mnou neozkoušeno nemam poisoning ), aby Warrior a nebo Paladin mohl způsobit halucinace... Na vyhledávání tajných dveří to nemělo účinek, protože to obarvovalo pomalu každý "čtvereční metr zdi" ... Takže krom vlastního zfetování halucinacemi to byl item na ... A nebo ne? Někdo třeba věděl co s tím šlo dělat.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Při testování jsem zkusil i običejný kraftěný mortar ( do této chvíle jsem jel přes NB ).... Pokud ma v batohu dva mortary ( NB a običejný ) nelze míchat....
Pakliže mam u sebe NB mortar a poklikam na običejný, který je položený na zemi, míchat lze.
Míchání nelze zastavit proklikáním waru.....
Tímto prosím o navrácewní NB mortaru na Sabell " 0x001301FD " při testování a pohnutí NB mortarem zmizel.... ( Odpověď udělej si znova nechci akceptovat, 5x jsem dělal NB nůžky na jednom kraftovi ... )
Pakliže mam u sebe NB mortar a poklikam na običejný, který je položený na zemi, míchat lze.
Míchání nelze zastavit proklikáním waru.....
Tímto prosím o navrácewní NB mortaru na Sabell " 0x001301FD " při testování a pohnutí NB mortarem zmizel.... ( Odpověď udělej si znova nechci akceptovat, 5x jsem dělal NB nůžky na jednom kraftovi ... )
Zdravím vespolek.
zkusím zodpovědět nějaké dotazy, ať si to ujasníme.
ad lavabomby: byly nascriptěny dost podivným způsobem, stejně jako halucinace - při "čistce" padly tyto scripty jako první
ad dva mortary: ano, v báglu může může být z technických důvodů jenom jeden mortar. Výrazně to zjednodušilo script.
ad zmizlý NB mortar: copak jsi mu prováděl, ze ti utekl? (tohle radši do icq nebo sz)
ad blue eye: nejsou potřeba -> nejdou už vyrobit. Na rychlosti míchaní se tím nic nemění, z obyč ocek je tmr také na tři míchnutí.
proklikáni waru: je to opravdu problém, nebo se to dá přežít? Opět to ušetřilo dost kódu.
ad malé exploze: nic neslibuji
zbylé chybějící potiony byly defacto nepotřebné, nebo jsou k něčemu OPRAVDU potřeba?
ad lavabomby: byly nascriptěny dost podivným způsobem, stejně jako halucinace - při "čistce" padly tyto scripty jako první
ad dva mortary: ano, v báglu může může být z technických důvodů jenom jeden mortar. Výrazně to zjednodušilo script.
ad zmizlý NB mortar: copak jsi mu prováděl, ze ti utekl? (tohle radši do icq nebo sz)
ad blue eye: nejsou potřeba -> nejdou už vyrobit. Na rychlosti míchaní se tím nic nemění, z obyč ocek je tmr také na tři míchnutí.
proklikáni waru: je to opravdu problém, nebo se to dá přežít? Opět to ušetřilo dost kódu.
zbylé chybějící potiony byly defacto nepotřebné, nebo jsou k něčemu OPRAVDU potřeba?
The Second, toho času v montérkách
Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.Rod Sacketts II píše:Tímto prosím o navrácewní NB mortaru na Sabell " 0x001301FD " při testování a pohnutí NB mortarem zmizel.... ( Odpověď udělej si znova nechci akceptovat, 5x jsem dělal NB nůžky na jednom kraftovi ... )
Zbytek viz Eric.
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Chápu to správně, že teď si budu moct míchat potiony za běhu při PvP a u toho kouzlit? A pokud je timer rozkouskovaný na X trignutí tak doufám, že se při něm neruší action
Zatím vařím z vody, ještě jsem to netestoval.
Zatím vařím z vody, ještě jsem to netestoval.
356515485 - veškeré záležitosti týkající se Orderu.
hoj,
chapes to zcela spatne.
chapes to zcela spatne.
The Second, toho času v montérkách
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš takovédle jednájní zavádět opravdu na tvrdo, není se čemu divit že lidé odcházejí. Můj Kraft Rod Sacketts během jednoho období 14 dnůů oběhával NB nůžky 5x... A jen protože sem s nimy v batohu druhý den, po jejich získání pohnul, a nemusel jsem je Ani jednou využít.Qvido píše:Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.Rod Sacketts II píše:Tímto prosím o navrácewní NB mortaru na Sabell " 0x001301FD " při testování a pohnutí NB mortarem zmizel.... ( Odpověď udělej si znova nechci akceptovat, 5x jsem dělal NB nůžky na jednom kraftovi ... )
Zbytek viz Eric.
Takže tvé odpověď je doslova ( abych se vyhnul profanaci Alibismu ) vbyhnutíé se zodpovědnosti špatně fungujcího nastavení v důsledku nedokonalého kodu...
TZN: Pakliže GM postav špatně barák, a ten barák lze z venku vykrást, neni chyba hráče že si pronajal barák který lze vykrást, ale manipulace daným estetickým cítěním toho hráče, v prospěch "neznámé osoby" které využila chyby stavitele dané nemovitosti. ... Tedy, výrobce ručí za výrobek, a pakliže daný výrobek ( nebo jeho kopie ) má opakujcí závadu/y je tedy výrobce nucen tuto závadu uvádět při vytváření a též přebírat zodpovědnost, za daný výrobek v případě, kdy toto nečinil.
ahoj,Qvido píše:Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.
naco prosim ta robis gm ked mas evidentne totalny nezaujem co len riesit hociaky problem? vsak ked ta to nebavi alebo ti to leze na nervy tak si tu zbytocne nerob s nami starosti, nikto od teba nechce aby si vo volnom case riesil banality nas, hracov. ochotnych ludi sa najde isto dost, ja osobne poznam takych ktori by to robili s potesenim a aktivne pre radost. nemyslim to utocne, ja len tak, ze ci ti to cele zato stoji
Rode ty si este vacsi blb ako som myslel
Mizející mortar/nůžky.
Dovolím si citovat:
"Zde magicky hmozdir jen pro Tvoje uziti. Bude s Tebou svazan dokud magie nevyprcha./Zde magicke nuzky jen pro Tvoje uziti. Budou s Tebou svazany dokud magie nevyprcha."
Dovolím si citovat:
"Zde magicky hmozdir jen pro Tvoje uziti. Bude s Tebou svazan dokud magie nevyprcha./Zde magicke nuzky jen pro Tvoje uziti. Budou s Tebou svazany dokud magie nevyprcha."
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Prázdná slova , kdo chce muže.Sice je to starší ale něco mi říká že ten prostor tu je i nadále.Kontol píše:ahoj,Qvido píše:Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.
naco prosim ta robis gm ked mas evidentne totalny nezaujem co len riesit hociaky problem? vsak ked ta to nebavi alebo ti to leze na nervy tak si tu zbytocne nerob s nami starosti, nikto od teba nechce aby si vo volnom case riesil banality nas, hracov. ochotnych ludi sa najde isto dost, ja osobne poznam takych ktori by to robili s potesenim a aktivne pre radost. nemyslim to utocne, ja len tak, ze ci ti to cele zato stoji
28.04.2016 10:37
Vážení hráči,
rádi bychom se na Vás, hráče, obrátili s prosbou o pomoc. Chtěli bychom posílit náš tým o tvůrčího člověka, který by pomohl se správou hry a rozvojem herního světa ve všech jeho aspektech. Pokud si myslíte, že vhodná osoba jste vy, nebo někoho ve Vašem okolí za takovou osobu považujete, tak prosíme neváhejte a kontaktujte nás na emailu uodarkparadise (zavináč) seznam (tečka) cz. Prosíme pokuste se nám zevrubně představit, případně představit dotyčného vhodného člověka se zanecháním kontaktu na něj. Napište nám prosím, co od té práce a snad i někdy zábavy očekáváte, a jaké jsou Vaše první cíle. Očekáváme pozitivní myšlení, iniciativu, trpělivost a spoustu fantazie. Děkujeme za pomoc.
*GM Team*
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Qvido píše:Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.
Míchání funguje, ale chybí mi tam zvuk dokončení potionu, ten příjemnej zvuk, jako když přelejeme potion z jedné baňky do druhé.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo, takže další věc, BUGování, které GM akceptují, a říkaji "Hrajete to, tak to musíte akceptovat"Qvido píše:...Nikdo ti nic kompenzovat nebude. Všechny itemy se jednou rozpadnou. I NB mortar se opotřebovává. Takže co ty chceš, nebo nechceš akceptovat je celkem irelevantní.
Zbytek viz Eric.
Druhej jasně do očí bijcí problém po bugování statů, na které se GM vyprdly s řešením, a raději řeknou " Je to tvůj problém. " .... To fakt může jít všechno do řitě.
Si raději začnu platit originální UO, než abych se tu sral s nějakýma hovadinama ( když to začno hrát češi s kterými bych měl stejný jazyk ).
Abych ve středu oběhnul NB nůžky, a ve čtvrtek nalognul, pohnul s nima a oni zmizely. Radji řeknete "Ono se to opotřebováva" když odlogneš jejich čas opotřebení může být stejně rychlý jako " Francium "... To se prostě svede "Ono se to Opotřebovává" ... Když jsem si před dejme tomu, před třemi lety na ty nůžky stěžoval. Taky to byly jen Alibistické výmluvy, jen aby z toho nikdo nebyl zodpovědny, a nemusel to řešit.
Prostě raději řekněte, to samé jako s tim bugováním statů: " SEREM NA TO" a vy hráči se s tim popasujte.
Ne ono tu je totiž dvojí metr. Když GM dělaly svět, udělaly baráky s možností je snadno vykrást... a aby lidi nepyskovali tolik, Jeden druh změnily, aby se vykrádání ztížilo. Ale to že je XX nájmových baráků, která za svou dobu byly několikrát několika majitelům vykradeny... a pořád maji na sobě nájemní štít. Nevim co Vám jako GM týmu z toho kouká za zisk, krom usnadnění práce popřením problému.
Asi jste na tom stejně jako já, jste prostě " líný to řešit" stejně jako já jsem línej napsat z fleku script na alchemku.
Prostě mrzí mě, že moderní odvary a i samotné WoW, jsou šunty který nejsou nijak "emocionálně vypjaté" nebo-li neni v nich naprosto žádný Stress, protože nikdy o nic nepřijdeš, pouze ztratíš čas, pokusem něco udělat, a zároveň tedy to ztrácí odměnu z vyplavení e.n.d.o.r.f.i.n.u při vítězství.
Strávil jsem u této hry nějaký pátek, mam tu postavu založenou bezmála před 11 rokama, a tenkrát to bylo jiný, nechci si stěžovat na to že to je jiný...!
Chci si pouze stěžovat, na to, že GM to neustále rozvíjeji a dělaji novoty, ale na staré problémy se doslova vybodnuly. Proč, to lze jen odhadovat a nebo být věřící člověk ( tady je hodně věřících lidí ). GM, které dokáže překopat naprosto většinu věci v herním mechanismu, grafiky a i systému fungování enginu...... No nechci to rozvádět, protože mě další ti takzvaní "Popírači všeho" ( Od holokaustu, až po Bolka Polívku který popírá smysl prohlášením "věříte v Boha?".... "Však já Vaši pi..u, taky neviděl a věřim že ju máte."
Jasně, Ono to vyjde lépe, když za rok náhodně bugne 20 věcí, než aby se vyřešil problém s Bugováním.... A těch věcí tu je dost, a mnoho GM na to "hází z vejšky bobana"... Dokážu pochopit nějaké drobnosti, ale aby se člověk začal vymlouvat stylem kdy 17ti letá gymnasistka přijde domu "Jsem v tom, já to nečekala." To je HOLEJ Alibismus takovýto typ výmluv, protože žádného pancharta, nevytvoříte bez pohlavní styku, nebo vědeckého oplodnění.
Na to jsem ve svém životě viděl dost, abych si utvořil obrázek o tom.
DP forum, má kontrolu slov, nevzalo mi to slovo e.n.d.o.r.f.i.n.u ... bez teček, místo toho mi to 2x i po editaci, a ověření že tam to slovo je, vyplivnulo _
Reakce, na velice rychlý rozpad NB nůžek, z řad GM teamu....
" 17 úno 2011 16:43 "
https://www.darkparadise.cz/Forum/viewt ... ěr#p184377Acarus píše: Stalo se mi to u mortaru jednou ze sem s nim pohnul a zmizel, od te doby sem s temito vecmi preventivne nehybal. Zamerem to neni, muze to byt tim ze jde jen o obarvenou nb vec, ktera v zakladu nb neni, cert vi.
boha ty jsi ale vuuul.
pokud dokazes jednu jedinou chybu z tech, co jsi tu vyjmenoval opravit (samozrejme na 0.51a) tak se ti omluvim.
2 GM: diky
pokud dokazes jednu jedinou chybu z tech, co jsi tu vyjmenoval opravit (samozrejme na 0.51a) tak se ti omluvim.
2 GM: diky
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.
Trillian, the Vampire. Born 2003, still alive but retired.
Roubicek, the Craftsman. Born 2017, alive.
Jdou míchat tmr? Něják mi to včera nešlo ani ručně.. nebo to mám rozbitý jen já?
zdar
Jdou. Michas to pres mortar?
Jdou. Michas to pres mortar?
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.
primlouvam se za ty Lesser Exploze, pokud by to slo. Nejen ze se daji pouzit viz. ty pavuciny, ale i trenovani od 15 snima ma smysl. Dekuji.Eric píše:Zdravím vespolek.