Zásah do ekonomiky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásah do ekonomiky
Takže je teda afk povolené?Super
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
ne neni
Zaujimala by ma skusenost ostatnych hracov s aktualnym stavom tazby dreva po poslednych korekcnych opatreniach na zamedzenie neprimeranemu obohacovaniu sa cez vendorov na vykup dreva.
V Juni (cerven) boli znizene ceny na vykup dreva u vendora aby sa zabranilo jeho zneuzivaniu. Z mojho pohladu to bolo efektivne, mam nulovy zaujem tam nieco za tie ceny predavat, radsej to budem pouzivat na kraftenie.
Spolu so znizenim cien sa vsak obmedzil aj drop vzanych logov z lumberu. Po niekolkych poslednych hodinach tazby mi vychadza aktualny drop ebony na cca. 4-5 hodin tazby na 1 log(30 hodin tazby na 6-8 logov). Cast z toho som pouzival u magic minera aj craft robu kym ma nepojelo pk. A k tomu pouzivam autonomne makro ktore po vylozeni ide priamo k stromu pri ktorom skoncilo bez toho aby opakovalo cestu od zaciatku.
Takto obmedzeny drop mi prijde nanajvys nepotrebny kedze problem s vykupovanim dostatocne eliminuje znizenie cien u vendorov.
V poslednej dobe sa zvysilo aj mnozstvo receptov ktore vyzaduju ebony logy ale zaroven sa im rapidne obmedzil drop. Na to aby som ziskal zopar logov ktore potrebujem na vyrobu travim hodiny pozeranim sa na beziaci lumber.
Dotaz na GM: Je toto len nejake docasne riesenie nez sa minu zasoby ebony na dp, alebo sa to planuje tak nechat nastalo?
Tu je zoznam veci u ktorych viem, ze potrebuju ebony logy. Vacsina z nich ma sancu fizznut a z niektorych itemov je potreba kraftit viacej kusov aby mali zmysel. Mnozstvo casu stravene na vyrobu tych veci je podla mojho skromneho nazoru priliz, hlavne ked zoberiem do uvahu, ze dopyt je vacsinou mizerny a za nizke ceny.
10 kusu na specku na golem mastera(40-50 hodin lumberu)
3 kusy na prepisovac map(12-15 hodin lumberu)
1 kus na bracelet of master lockpicking(4-5 hodin lumberu)
2 kusy sharpshooter teleportation(8-10 hodin lumberu)
1 kus na craft sphere na +10 do craft roby(4-5 hodin lumberu)
20 kusu na specielni hul pro maga(80-100 hodin lumberu)
V Juni (cerven) boli znizene ceny na vykup dreva u vendora aby sa zabranilo jeho zneuzivaniu. Z mojho pohladu to bolo efektivne, mam nulovy zaujem tam nieco za tie ceny predavat, radsej to budem pouzivat na kraftenie.
Spolu so znizenim cien sa vsak obmedzil aj drop vzanych logov z lumberu. Po niekolkych poslednych hodinach tazby mi vychadza aktualny drop ebony na cca. 4-5 hodin tazby na 1 log(30 hodin tazby na 6-8 logov). Cast z toho som pouzival u magic minera aj craft robu kym ma nepojelo pk. A k tomu pouzivam autonomne makro ktore po vylozeni ide priamo k stromu pri ktorom skoncilo bez toho aby opakovalo cestu od zaciatku.
Takto obmedzeny drop mi prijde nanajvys nepotrebny kedze problem s vykupovanim dostatocne eliminuje znizenie cien u vendorov.
V poslednej dobe sa zvysilo aj mnozstvo receptov ktore vyzaduju ebony logy ale zaroven sa im rapidne obmedzil drop. Na to aby som ziskal zopar logov ktore potrebujem na vyrobu travim hodiny pozeranim sa na beziaci lumber.
Dotaz na GM: Je toto len nejake docasne riesenie nez sa minu zasoby ebony na dp, alebo sa to planuje tak nechat nastalo?
Tu je zoznam veci u ktorych viem, ze potrebuju ebony logy. Vacsina z nich ma sancu fizznut a z niektorych itemov je potreba kraftit viacej kusov aby mali zmysel. Mnozstvo casu stravene na vyrobu tych veci je podla mojho skromneho nazoru priliz, hlavne ked zoberiem do uvahu, ze dopyt je vacsinou mizerny a za nizke ceny.
10 kusu na specku na golem mastera(40-50 hodin lumberu)
3 kusy na prepisovac map(12-15 hodin lumberu)
1 kus na bracelet of master lockpicking(4-5 hodin lumberu)
2 kusy sharpshooter teleportation(8-10 hodin lumberu)
1 kus na craft sphere na +10 do craft roby(4-5 hodin lumberu)
20 kusu na specielni hul pro maga(80-100 hodin lumberu)
Hoj,
tak zhavy jak pises to nebude, ale ano, padaj mizerne.
Odhaduju to 1 ebon na 2,5-3 clovekohodiny.
tak zhavy jak pises to nebude, ale ano, padaj mizerne.
Odhaduju to 1 ebon na 2,5-3 clovekohodiny.
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.
Trillian, the Vampire. Born 2003, still alive but retired.
Roubicek, the Craftsman. Born 2017, alive.
A preco by sa mal zdvihat drop ? Ked to kazdy seka z toho vasho autonomneho makra. Ved ty vlastne pustis makro a generujes si zisk ktory nema konca... Pri takej alchemke tiez pustis makro ale nikto ti nezaruci ze tie tmr predas... Tu to vykupuje NPC. Ebony log by mal byt podla mna najvzacnejsi zo vsetkych cize drop tomu musi odpovedat. Log pada aj z pokladu takze urcite by som drop nezvysoval lebo sa do hry prida dalsi item ktory ma hodnotu 5k )... Mohol by sa urobit novy typ stromu ktory bude medzi npc nejake caster aby znemoznil pouzivanie makra a tam zvysit ten drop aby dotycni museli najprv vybit priestor a potom tazit namiesto spustenia makra
Ja netvrdim, ze se ten drop ma zvedat.
A k vendorovi to nenosim, poptavka je vysoka
A k vendorovi to nenosim, poptavka je vysoka
Hobbit, the ranger. Born 2001, kidnapped and died in 2014.