Freak

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Freak

Příspěvek od Johny Matovic »

quido píše:Mám rád, když se vrátím domů a čeká tam na mě podobné téma jako je tohle.

Takže k věci: Dungeon Despise nikdy nebyl konstruován tak, aby v něm byla možnost odlogu. Nikdy ani při jeho x přestavbách. Jednou jedinkrát jsem povolil v tomto dungeonu někomu odlognout, ale to bylo po vzajemné komunikaci, jelikož haprovala konektivita serveru. Kolegové vám tu již vypsali jak jsou označená odpočívadla. Tímto tato debata končí. Tresty se měnit nebudou.

Co se týká Freaka. Trest byl opravdu odhadnut špatně. Alois evidentně nemá v paměti tuto promlčecí dobu afk prohřešků. Stačilo v klidu počkat na mě, nebo na někoho kdo se v tom lépe orientuje a ten by prohřešek upravil. Nicméně vyjel jsem si Freakův speech z jeho debaty s mým kolegou.

09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'pockej' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'v prvni rade ti chci rict' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ZE TAKHLE KURVA VYPADAJ CEDULKY' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a meli by bejt vsude' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a ted' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ja to odlognu' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a ty smez' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'smaz' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ale drz se u toho levackou za koule' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'cau' mode=0
09:43:GM Page from Vezen Freak [1e7189]: Freak vezenske cislo 01e7189 zada trest smrti - delete se slovy nasrat.
11:05:300:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'VYMRDAT FAIRY DO PRDELE A PAK DO HUBY' mode=0

Tímto co předvedl mu prohřešek upravím já osobně na ten, který si zaslouží.

Pokud se zde ještě od někoho dočtu nějaké přirovnání našeho teamu ke gestapu, nebo něčemu podobnému, tak nebudu nečinně přihlížet a budou z toho vyvozeny důsledky.

Lock.
Ste to lockli, ale chcel som sa este k tomuto vyjadrit.
Len tolko, ze keby sa toto stane mne tak by reakcia na to bola asi velmi podobna, ak nie totozna. A predpokladam, ze podobnym vyjavom by reagovala vacsina hracskeho osadenstva.
Ako vytiahnut na cloveka 10 rokov (decko co sa vtedy narodilo chodi dnes uz do 4 triedy) stare afk prohresky je trosku silna kava a to nevravim ako neaky Freakov priatel. Sotva toho cloveka poznam.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Fogy
Book Snake
Book Snake

Re: Freak

Příspěvek od Fogy »

Johny Matovic píše: A predpokladam, ze podobnym vyjavom by reagovala vacsina hracskeho osadenstva.
No, tak to potěš...
Penízek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Penízek »

Já Freaka znám jen ze hry, ale plně chápu jeho naštání. GM trest nebyl neadekvátní a byl v rozporu s tím co bylo psáno. Člověk který se v neděli ráno probudí aby si doplnil pár svitků, skočí se nasnídat a přijde do jailu, kde dostane 3K logů za promlčený trest+ 250 logů a ztrátu Desp equipu, má plné právo být slušně řečeno naštvaný. Neobhajuji jeho mluvu (ne každý z Nás, co tu stále ještě hrajeme, je Mirek Dušín), ale přístup GM byl Špatný od prvopočátku a styl jakým jste problém "řešili" zapříčiní, že přístí rok touhle dobou bude na serveru tak akorát 10 lidí na dualu. Hawk klidně si to lockněte a předstírejte, že jste v právu.
Naposledy upravil(a) Penízek dne 30 črc 2017 14:29, celkem upraveno 1 x.
alderanis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od alderanis »

Jako podlední dobou si tu připadam jak kdybysme místo gm měli bandu bachařů co si vymejšlí pravidla aby vyhovovali podle jejich potřeb, nový věci napůl oznámený nebo vůbec, dokud muj děda žil říkal jednu moudrou věc člověk by měl pokud něco dělá dělat věci pořádně a nebo se na to vysrat,pokud tu někdo vytváří něco pro druhý je to sice hezký, ale taky by bylo fajn když už se něco posere a dojde ke konfliktu hned všechny nezavírat a nemazat, máte tu komunitu ze 600 lidí který kdysi hráýli nějakejch 50-100, beru že bugeři si zasloužili svoje ale doprdele proč mrvit hru normálním hráčům a ještě je takhle odrazovat od hrty to rovnou mužete vypnout mašinu a hodit jí na skládku, takhle hra už dávno neni čim bejvala mrzí mě že za 7 let co sem tu nebyl se to tu tolik pokazilo, pokud někdo z GM má nějaký problemy v realu bylo by fajn to přestat ventilovat do hry a vybíjet si to na normálních hráčích protože si už jinak nedovedu představit co se tu doprdele děje že to musíte těm lidem takhle kazit, pokud už děláte nějaký pravidla nebo nový věci a recepty měli byste ujasnit co jak a proč některý lidi chápou pomalu některý rychlejš, ale to neznamená že první co uděláte že je zajailujete nebo smažete za něco co neni až tak velkej prohřešek jako je odlog v dungu v místě odpočívadle. Zachvíli se vám tu na to lidi vyserou a nebude to hrát nikdo jenom kvuli vašemu pomatenýmu egu.
Naposledy upravil(a) alderanis dne 30 črc 2017 16:55, celkem upraveno 1 x.
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

A to já zas Freaka docela znám.

Podobný emoce u mě vyvolávají často i reakce GM na foru.

Dokážu pochopit že člověk může bejt otrávenej když ho denně prudí několik hráčů s kdejakou ptákovinou. A možná jsme občas jako děti a fakt to není lehký, ale o to spíš se ptám... proč se ještě snažíte?

Pár nových hráčů se popravdě ukázalo, a když se jich někdo ujal a popřípadě i zařadil do guildy, i se ujali. Já vim o jednom... a pak o třech co to vzdali. Jinak? Podle mě jsme banda starejch prasat co to hrajou hlavně pro (nespoutanou) zábavu a pak taky třeba z hecu, ze zvyku, z nudy a nebo prostě PRO MAMON.

Ale stejně se tu pořád budeme točit okolo pravidel co sepsal Král Klacek osobně.

Vyřešte takový chyby jako klesání magery u mágů, udělejte lockáče na topka s týdenním timerem do top dungů a máte svatej pokoj. Stejně tu kouli už nikdy nespravíte.

Já jsem dostal co jsem chtěl, a ničeho nelituju. Na druhý pokus je můj trest konečně adekvátní.

PS: Dalo mi kurva práci napsat tuhle sračku do prdele slušně. :twisted:
Penízek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Penízek »

pro info, Freak nenadával GM od začátku:
08:55 The First: nazdar
08:55 Freakus: bry rano
08:55 Freakus: bylo

08:55 The First: hele je tu napsano
08:55 The First: muzu tady odlognout

08:56 Freakus: to byla otazka?

08:56 The First: no
08:56 The First: to byla otazka

08:56 Freakus: aha
08:56 Freakus: bez otazniku tezko rict

08:56 The First: docela me to zajima jestli jsem neco prehlidl
08:56 The First: jsem dost zmatenej
08:56 The First: protoze tu jsou naci lide odlognuti
08:57 The First: a v pravidlech sem cetl ruzne veci
08:57 The First: ze tebas v dungoenu nelze odlogovavat
08:57 The First: tak se ptam jestli sem neco prehlidl
08:57 The First: je to tu povolene ?

08:57 Freakus: prehlidl jsi ty monstra
08:57 Freakus: a poklady
08:57 Freakus: co tu tak horlive kempime

08:57 The First: takze vsude kde nejsou v dungoenu monstra
08:58 The First: se smi odlognout ?

08:58 Freakus: ja nevim

08:58 The First: napis si .where

08:58 Freakus: napis si novy pravidla

08:58 The First: a rekni mi kde jsi

08:58 Freakus: uprostred vesmiru

08:58 The First: no a umis cist ?
08:58 The First: jo ty asi budes nastvan tim afk prohreskem na dualu
08:58 The First: to chapu

08:59 Freakus: nemuzu pouzit ani runu
08:59 Freakus: ani knihu

08:59 The First: vidis tady nekde ze se odlognout
08:59 The First: no nemuzes
08:59 The First: tedka asi 5 minut

08:59 Freakus: nevidim tu cedulku ani ze bych nemohl

08:59 The First: predtim to slo

08:59 Freakus: je to dung zona?
08:59 Freakus: je to odpocivadlo

08:59 The First: slo odtus v klidu odkopnout

08:59 Freakus: potrebovali jsem si odpocinout dele
08:59 Freakus: pokracujeme dnes

08:59 The First: v kolik ?
08:59 The First: ste mohli zustat v vsichni lognuti

08:59 Freakus: nesmim praskat guild vypravy

09:00 The First: aha
09:00 The First: ab vas dal nikdo nepojel
09:00 The First: chapu

09:00 Freakus: ano
09:00 Freakus: ja navrhuju
09:00 Freakus: odkopat postavy
09:00 Freakus: do britu
09:00 Freakus: a vytvorit
09:00 Freakus: cedulku

09:00 The First: a proc?

09:00 Freakus: aby az se priste budete ptat
09:00 Freakus: vidis tu nejakou cedulku?
09:01 Freakus: aby tu nejaka byla
09:01 Freakus: ted bych prosil odkop dekuji

09:01 The First: jo dame cedulku do kazdy mistnosti
09:01 The First: vis co precti si pravidla
09:01 The First: radsi

09:01 Freakus: nebo napiste pravidla
09:01 Freakus: ktery se daj precist za den

09:01 The First: v dungeonu se nesmi odlognout neni jednoznacne ?
09:02 The First: neni tu kousek pred branou takove npc

09:02 Freakus: vetsina si myslela ze tady je odlog povoleny
09:02 Freakus: neni
09:02 Freakus: napiseme si to na forum
09:02 Freakus: uz se to nestane

09:02 The First: neudelalo se to, ze po jednicce muzes odejit a se svitek se sem vratil se
09:02 The First: bez nutnosti projit jednicku znova ?

09:03 Freakus: kvuli tomu bylo to npc tady
09:03 Freakus: hm to je chytry
09:03 Freakus: my jsme hloupy
09:03 Freakus: asi proto ta neshoda

09:03 The First: to npc je v pokladnici
09:04 The First: proc ste ho nepouzili ?

09:04 Freakus: Semmuel?

09:04 The First: tak nejak

09:05 Freakus: znovu
09:05 Freakus: vstupenky mame
09:05 Freakus: nebyli jsme si vedomi toho ze i tahle mezicast
09:05 Freakus: odpocivadlo
09:05 Freakus: se povazuje za soucast dungeonu
09:05 Freakus: nejsme u monster ani pokladu
09:05 Freakus: pravda, mame vstupenky

09:05 The First: jedine odpocivadlo je v pride a je tam jasne cedulka ze lze odlognout ja to tady
09:05 The First: nevidim teda

09:05 Freakus: znovu, mysleli jsme ze to funguje stejne
09:05 Freakus: dekujeme za upozorneni
09:06 Freakus: nerad bych to resil
09:06 Freakus: do obeda

09:06 The First: je to tady stejne udelane jako v pride ?

09:06 Freakus: ne neni tu nic na myti band!

09:06 The First: ja se snazim prjit na vas postup
09:06 The First: je tu napsano lze odlognout
09:06 The First: neni no
09:06 The First: jen jestli sem neco neprehlidl
09:06 The First: poradime se co s vama
09:07 The First: dote doby odtud nepujde odkop
09:07 The First: pa

Ještě si neodpustím toto: Byl jsem v Jailu a to co Freak napsal o Fairy, byla to reakce na GM, které ho z hidu popichovalo a napsal to až po několikanásobné ignoraci od GM (psal: tak je tu někdo? ap.).

Qvido, dostali jsme férový trest za nepochopení(neznalost), toho kde je v Despu odpočívadlo a zda se tam smí odlognout. Bude potrestáno GM, které nezná pravidla o promlčení trestu, ač se znalostí pravidel ohání?
Kontol
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Kontol »

pamatam si este ked bol acarus najnenavidenejsie gm

boze kde su tie casy :D

Toto je príbeh z dávnych čias.
Z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia.

ale bojim sa ze tu uz nepomoze ani Herkules :D
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

No ostatní topicy jsou zamčené tak to napíšu alespon sem:

Co takhle udělat upravu do dungů pokud bude hráč odloglý 30+ minut tak ho to vykopne z dungu ? GM stejně odloglé hráče netrestají pokud přímo někoho takhle nehledají... ne že by to něco ted změnilo, ale do budoucna problem solved
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Raziel suhlasim.
Je hlupe trestat ludi za to co si mysleli ze nie je prehresok + islo to spravit.

Vis WoW. Tam je to vyriesene krasne.

A tymto narazam aj na moje zmazanie. Ste neschopny daco opravit. Ja to nahodne spravim a neobohatim sa. A bum zmazanie x rocnej prace na postave... :clap: :clap: :clap:
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Jo pravda ... at tu napíšu i přímo k topicu, říkal jsem to už dávno a řeknu to znovu: mazat lidem postavy za kecy je totální nesmysl at už dotyčný řekne cokoliv. Jsou to jen písmena, jsme tady dospělí a myslím že nikoho pár slov ještě nezabilo.
Existují i jiné tresty než smazání učtu. Zvlášt když člověk mluví v afektu na to že byl poslán do jailu navíc přesvědčený o tom že neprávem, tak jsme lidi je to asi přirozená reakce.

I když jste asi hrdí na to že je tu toto pravidlo od počátku serveru a nechce se vám nic měnit, to jste mi už několikrát řekli, ale jak mě znáte ... já to stejně zkusím znovu.

btw kdybych měl každého koho sem zabásnul když byl online za podobný slovní průjem smazat, tak by se musel mazat skoro každý z nich. Zvlášt když to dělají v jailu s obecenstvem které se náramně baví těma kecama a dobrým pocitem z toho, že tam nesedí oni. Proč se tam vlastně dá chodit na čumendu ? Jaký to má učel jsem asi nepochopil...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Raziel píše:No ostatní topicy jsou zamčené tak to napíšu alespon sem:

Co takhle udělat upravu do dungů pokud bude hráč odloglý 30+ minut tak ho to vykopne z dungu ? GM stejně odloglé hráče netrestají pokud přímo někoho takhle nehledají... ne že by to něco ted změnilo, ale do budoucna problem solved
přesně tohle sem navrhoval v UDS , máš tam i odpověd kterou sem nebudu dávat
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Rycolast
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Rycolast »

Raziel píše:Jsem jezis a byl jsem ukrizovan za vase hrichy
vystupujes tu jako spasitel.. me spis prides jako curak.. jeste kdyz se tu bijes do prsou a prezentujes jak co chodi se pak nevidim ze te kopli do prdele

ublizena skolacka kterou nechali kamosky
Fantóm, černá svyně, černokněžnýk.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Rycolast píše:
Raziel píše:Jsem jezis a byl jsem ukrizovan za vase hrichy
vystupujes tu jako spasitel.. me spis prides jako curak.. jeste kdyz se tu bijes do prsou a prezentujes jak co chodi se pak nevidim ze te kopli do prdele

Já vystupuju pořád stejně, takže nejspíš máš naprostou pravdu, spousta lidí to o mě tvrdila dávno předtím než jsem dostal GM učet.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Rycolast píše: vystupujes tu jako spasitel.. me spis prides jako curak.. jeste kdyz se tu bijes do prsou a prezentujes jak co chodi se pak nevidim ze te kopli do prdele

zato ty nepovies nic konstruktivne iba nadavas ludom co sa snazia aktivne aby ta hra bola lepsia.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Prispejem svojimi 2 centami k tym trestom:

Tresty samozrejme premrstene. Odpovedajuci trest by bola smrt + odkop bez jailu z prohresku (len varovny prohresok)
Vsak vy GM chcete aby ty hrali hraci... sice su miernejsie tresty nez byvali ale stejne...

Druha vec sa musim trochu zastat gm, hraci by mali vediet ze k tejto sfere nie je dostupny zdrojovy kod takze sa opravit da len malo co a ak tak krkolomnymi rieseniami.

Co sa tyka chlapcov z MG tak chlapi ked ste tam mali to npc co vas kopne na koniec D1 tak ste tam fakt nemuseli odlogovavat... pripadne zaspamovat vsetky gm na icq a spytat sa na povolenie, mne z pohladu nestranneho rozhodcu to tiez smrdi nejakym bocnym umyslom, jedine ze by ste nepoznali to npc co robi ale ze by to nikto z tolkych hracov nevedel?....

A este pre GM, pokial niekto neziska pri porusovani pravidiel nejaku vyhodu (odlog v dungu, relog pk blue bez pvp(dung)) tak by ste mohli volit symbolicke tresty...

Ja som naozaj chcel davnejsie robit pvp gm za ucelom vylepsenia a sprijemnenia hry hracom (avsak pre mna to nebolo mozne dostat) a predpokladam ze aj vy ste radi ked tu hraju hraci a chceli by ste viac hracov, vsak robit gm pre 2 ludi by vas nebavilo...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Zola píše:
Raziel píše:No ostatní topicy jsou zamčené tak to napíšu alespon sem:

přesně tohle sem navrhoval v UDS , máš tam i odpověd kterou sem nebudu dávat
No dobře, tak jsou místa kde je odlog možný ... ale to by přece šlo ošetřit když ty místa jsou asi jen dvě ne ? To je fire a pride odpočívadlo ? Nepovolené odloglé postavy před dungem se tím ale řešit nedají ... leda by se rozšířily dung zony i kolem vstupů do dungů.
Anselmo píše:
zato ty nepovies nic konstruktivne iba nadavas ludom co sa snazia aktivne aby ta hra bola lepsia.
Víš, stačí podívat na jeho profil a zjistíš že jediné jeho příspěvky jsou ty kde píše že jsem Ježíš ... tak mu to neber ;) Ale jinak jo ... vždycky se najdou lidi co člověka nemusí. I když většina si z toho nedělá kariéru na foru a radši pomlouvají v soukromí :)
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

aby náhodou nedošlo k omylu, tak bych uvedl na pravou míru dvě věci... ano rycolast je můj rp bratranec účet a ano, raziel je čurák
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Nesmyslnej trest, pak nesmyslný nadávání a nakonec co z toho? Opět otrávení hráči, otrávení GM a propast v komunitě se prohlubuje. Člověk by až řekl, že aspoň v těch 50ti aktivně logujících lidech, včetně GM, by se dalo nějak inteligentně dohodnout.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Je nas tu malo, nechte nas delat si, co chceme. Mocny to argument:-P
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »