Ste to lockli, ale chcel som sa este k tomuto vyjadrit.quido píše:Mám rád, když se vrátím domů a čeká tam na mě podobné téma jako je tohle.
Takže k věci: Dungeon Despise nikdy nebyl konstruován tak, aby v něm byla možnost odlogu. Nikdy ani při jeho x přestavbách. Jednou jedinkrát jsem povolil v tomto dungeonu někomu odlognout, ale to bylo po vzajemné komunikaci, jelikož haprovala konektivita serveru. Kolegové vám tu již vypsali jak jsou označená odpočívadla. Tímto tato debata končí. Tresty se měnit nebudou.
Co se týká Freaka. Trest byl opravdu odhadnut špatně. Alois evidentně nemá v paměti tuto promlčecí dobu afk prohřešků. Stačilo v klidu počkat na mě, nebo na někoho kdo se v tom lépe orientuje a ten by prohřešek upravil. Nicméně vyjel jsem si Freakův speech z jeho debaty s mým kolegou.
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'pockej' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'v prvni rade ti chci rict' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ZE TAKHLE KURVA VYPADAJ CEDULKY' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a meli by bejt vsude' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a ted' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ja to odlognu' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'a ty smez' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'smaz' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'ale drz se u toho levackou za koule' mode=0
09:40:478:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'cau' mode=0
09:43:GM Page from Vezen Freak [1e7189]: Freak vezenske cislo 01e7189 zada trest smrti - delete se slovy nasrat.
11:05:300:'Vezen Freak' Says UNICODE 'CSY' 'VYMRDAT FAIRY DO PRDELE A PAK DO HUBY' mode=0
Tímto co předvedl mu prohřešek upravím já osobně na ten, který si zaslouží.
Pokud se zde ještě od někoho dočtu nějaké přirovnání našeho teamu ke gestapu, nebo něčemu podobnému, tak nebudu nečinně přihlížet a budou z toho vyvozeny důsledky.
Lock.
Len tolko, ze keby sa toto stane mne tak by reakcia na to bola asi velmi podobna, ak nie totozna. A predpokladam, ze podobnym vyjavom by reagovala vacsina hracskeho osadenstva.
Ako vytiahnut na cloveka 10 rokov (decko co sa vtedy narodilo chodi dnes uz do 4 triedy) stare afk prohresky je trosku silna kava a to nevravim ako neaky Freakov priatel. Sotva toho cloveka poznam.