Empair píše:
není pravda ... XYkrát jsme v despu spolu řešily nějaké problémy a já tam měl celou výpravu odlognout než se to vyřeší ...
Jestli vam nesli otevrit dvere, nebyl hlidac atp. a nekdo vam rekl, ze muzete odlognout, tak je tato moznost akceptovatelna a stat se mohla.
Ale ze ste byli unaveni a sli spat a odlogli nekde na nakem placku, kde nejsou moby za hlidanejma dverma, tak to v poradku neni.
Empair píše:
Acarus píše:jmenuj ta gm. rad bych vedel, ktere gm takto porusovalo pravidla.
anansi, ocroc, redd ... další si nepamatuji
Tak porusovali pravidla s vami, chytil by je meli byt jejich postavy minimalne potrestany.
Acarus píše:Casova narocnost k despu/pride vzdy patrila, v pride odlog byl povolen, v despu nidky.
Aha, a kde prosím je uvedeno, že v Pride je odlog povolený?
PS: A je rozhodně logické, že v Pride, které je na 3-4h je v půlce odpočívadlo, kde je odlog povolen a v despu, který je i v ideálním případě 2x delší odlog povolen není ... nezačínáme se do toho trochu zamotávat???
Empair píše:Acarus píše:
jmenuj ta gm. rad bych vedel, ktere gm takto porusovalo pravidla.
anansi, ocroc, redd ... další si nepamatuji
Jen dodám, že nikdo z nich to za porušování pravidel nepovažoval, až teď vy ...
Ukaz mi prosim, kde je napsane, ze je to povolene. Ta pravidla sou porad stejna a kdyby to povlene bylo, tak to neni v pravidlech uplne jednoznacne napsane.
Ale koukam, ze ste proste krivdici. Jako myslel sem, ze jste trosku zmoudreli, ale pravidla vam stale delaji problemy. Nema smysl se o tom bavit asi dal, ty si mele svou jako zasekla gramofonova deska a ja bohuzel ta pravidla tedka kvuli vam neprepisu, abych nemusel mit pravdu. Ale muzete to zkusit u hernich gm prolobovat.
Rozhodne odsuzuju porusovani pravidel gmkem a rozhodne bych je potrestal, kdybych o tom vedel, a potrestal bych klidne koholiv jinyho za odlog na jakemkoliv miste v dungeonu, kde je odlog zakazan - vsechna mista, krom tech kde povoleno.
Vis pride a desp jsou dva rozdilne dungy, jestli sis vsiml, a jsou tam ruzne jine mistnosti a ruzna jina monstra a taky proto je casova narocnost ruznych mist ruzna. To, ze lze odlognout u soromora je historicky pozustatek a bylo tak vzdy. Pravidla a nastaveni v danem dungeonu si nastavuje jeho spravce sam a opakuju, ze mi neni znamo, ze by na jakemokoliv miste v despu byl povoleny logout, cimz nechapu proc se vase vyprava jednou pta zda tam muze odlog, kdyz jste tady tak 100 procentne presvedceni ze muzete lognout na jakemkoliv odpocivadle.
Uz ti to rikam po nekolikaty, ze lina huba hole nestesti, stacilo se zeptat na FB, je tam relativne rychla reakcni doba, co je mi znamo.
Acarus píše:Ale ze ste byli unaveni a sli spat a odlogli nekde na nakem placku, kde nejsou moby za hlidanejma dverma, tak to v poradku neni.
a v tom je celý ten problém, my jsme došli CELÝ DUNG despise 1
prošli jsme reward gate na odpočívadlo
a rozhodli jsme se dát si pauzu před vstupem do dalšího dungu despice 2/3/4
a ty mi teď budeš tvrdit, že to není odpočívalo, že schválená odpočívadla jsou jen v Pride
Acarus píše:Ukaz mi prosim, kde je napsane, ze je to povolene.
Už jsem to tu zmiňoval ... DP za svoji existenci spravovalo tolik lidí, že většina těchto informací, je jen mezi hráči ... Samotné despise se přestavovalo tolikrát, že bych to ani nespočítal.
Je to nejdelší a nejtěžší dung na serveru ... dávalo by to moc velký smysl aby tam ten odlog mezi patry byl povolený?
Empe to máš marný, tahle diskuze je předem prohraná, vetšina z nás je z jailu už pryč a Freak je pryč z DP... Pro příště víme, že se po D1 nesmí odlog, že GM mají vždycky pravdu a že aktivní hráči jsou pro server postradatelní
Penízek píše:Empe to máš marný, tahle diskuze je předem prohraná, vetšina z nás je z jailu už pryč a Freak je pryč z DP... Pro příště víme, že se po D1 nesmí odlog, že GM mají vždycky pravdu a že aktivní hráči jsou pro server postradatelní
nemám náladu ani lognout, beru to prostě jako křivdu netrápí ani věci ani logy ... už spíš jen zvažuji zda to prostě zase nezabalím na pár let abych se vyvaroval podobným věcem ...
Penízek píše:Empe to máš marný, tahle diskuze je předem prohraná, vetšina z nás je z jailu už pryč a Freak je pryč z DP... Pro příště víme, že se po D1 nesmí odlog, že GM mají vždycky pravdu a že aktivní hráči jsou pro server postradatelní
nemám náladu ani lognout, beru to prostě jako křivdu netrápí ani věci ani logy ... už spíš jen zvažuji zda to prostě zase nezabalím na pár let abych se vyvaroval podobným věcem ...
Plně tě chápu, jsem dnes měl jet na chatu, mohl jsem se koupat, jít na ryby a užít si to počasí. Místo toho jsem kvůli despu zůstal doma, ráno dostal sekeru (GM ani nedošlo že medvěd do pracek nenarve sekeru a soška není NB) a musel jsem pozorovat tuto frašku, kdy GM trolí hráče doplných. Taky jsem dnes měl chuť smazat a pustit zas za pár let, abych zjistil jestli to pořád jede, ale máme skvělou guildu plnou fajn lidí, tak se vykašli na mocipány, dej si relax a až opadne akutní naštvání, tak logni mapu a něco zajdeme.
Acarus píše:pokud bych vas tam chyt odlognuty ja tak byste se pakovali hodne rychle. ze vam to prochazelo neznamena ze to bylo povoleny.
Ľudí, ktorí vedia, že si DP chcel vypnúť už dávnejšie takéto tvrdenie vôbec neprekvapuje. Presne takto k tomu pristupujú ľudia, ktorí to už dávno prestali brať ľudsky a vôbec ich netrápi koľko ľudí hrá a či to vôbec niekto hrá.