Tresty
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tresty
Než jsem to stihl dopsat, tak jste mi to téma zamkli (https://www.darkparadise.cz/Forum/viewt ... f=6&t=5935) Tak to hodím sem, jelikož se to netýká jen této situace.
Mně vadí hlavně to, že člověk i když se snaží hrát slušně, podle pravidel, nic neporušovat, tak stejně někdy nalogne a zjistí, že je v jailu. Tohle je věc, která lidi znechutí a odradí od hry uplně nejvíc.
Smysl trestů by měl být odrazovat hráče od úmyslného porušování pravidel. Jaký smysl mělo tohle potrestání? Naprosto stačilo, kopnout nás ven a říct, že tam odlog povolený není. Respektovali bychom to a už bychom tam nikdy neodlogli. Místo toho jste rozdali logy, smazali těla a 10 lidem otrávili den a sebrali jim chuť logovat... Toho ste chtěli dosáhnout? Nebylo by lepší, řešit takovéto věci domluvou? Hraje nás tu pět a půl, nebyl by přeci problém si takové věci vyjasnit a tresty rozdávat až v případě opakovaného porušení. (A samozřejmě teď nemluvím o jednoznačných trestech, jako bugování, kazení hry jiným hráčům apod.)
Mně vadí hlavně to, že člověk i když se snaží hrát slušně, podle pravidel, nic neporušovat, tak stejně někdy nalogne a zjistí, že je v jailu. Tohle je věc, která lidi znechutí a odradí od hry uplně nejvíc.
Smysl trestů by měl být odrazovat hráče od úmyslného porušování pravidel. Jaký smysl mělo tohle potrestání? Naprosto stačilo, kopnout nás ven a říct, že tam odlog povolený není. Respektovali bychom to a už bychom tam nikdy neodlogli. Místo toho jste rozdali logy, smazali těla a 10 lidem otrávili den a sebrali jim chuť logovat... Toho ste chtěli dosáhnout? Nebylo by lepší, řešit takovéto věci domluvou? Hraje nás tu pět a půl, nebyl by přeci problém si takové věci vyjasnit a tresty rozdávat až v případě opakovaného porušení. (A samozřejmě teď nemluvím o jednoznačných trestech, jako bugování, kazení hry jiným hráčům apod.)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Re: Tresty
Ale třeba byste odlogli na jiném místě a čekali zase na domluvu ?
Ne chápu na co tím narážíš, zrovna tohle pravidlo, že se v dungeonu nesmí odlognout je úplně jasně napsané a nedá se vykládat jinak. Tento postup bych aplikovala na lidi odlognuvší v NB dungeonu, jeslích a pod.
Dokonce se nikde nikdy netrestá odlognutí ducha, chápeme, že je člověk emočně dysbalancován po výlehu a prostě zuřívě opstí tento svět ...
... ale u velmi zkušených hráčů hrající roky.
U něčeho nového, prosím. Nová zbraň, prosím.
A ano každý jsme omylní, a já netušila, že Freak má dostat trest o stupeň nižší. Na druhou stranu nic destruktivního jako smazání majetku/snížení skillů neproběhlo a šlo vše vyřešit v klidu s odstupem.
Ne chápu na co tím narážíš, zrovna tohle pravidlo, že se v dungeonu nesmí odlognout je úplně jasně napsané a nedá se vykládat jinak. Tento postup bych aplikovala na lidi odlognuvší v NB dungeonu, jeslích a pod.
Dokonce se nikde nikdy netrestá odlognutí ducha, chápeme, že je člověk emočně dysbalancován po výlehu a prostě zuřívě opstí tento svět ...
A ano každý jsme omylní, a já netušila, že Freak má dostat trest o stupeň nižší. Na druhou stranu nic destruktivního jako smazání majetku/snížení skillů neproběhlo a šlo vše vyřešit v klidu s odstupem.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
Taky bych to neviděl jako nějaký drama všichni se tu oháníte tím že to nehrajete pro mamon ale přesně to co ste všichni napsali tak je to že se honíte za tím mamonem. A nedivte se kdo to nevíte sme z jedné guildy ale kdybych tam byl s vama tak tam neodlognu protože už jednou se to stalo a gm ty postavi tenkrát jen vykopalo před dung. Ztráta těla je to nemilé ale jak říkate je to jen majetek kterej se dá naharvit během chvíle z5. 250 logů nic závratného za 2 hodinky to mas vysekané je to opruz když se tohle stane ano je to opruz, ale co jiného čekat všichni víte jaký mají GM postoj a můžete čekat že i to nejmenší proti jejich vůli budou trestat tak to neomílejte pořád dokola a poučte se z toho
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
hm nedělní dávka emocí Nejhorší dát na rady jedna paní povídala že se tu muže odlognout.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Takto to vyzerá, keď o trestoch rozhoduje človek, ktorý možno vie rozlišovať fakty, ale príčina, zámer a úmysel ho absolútne nezaujímajú. Po racionálnej stránke zvládnutá vec, z hľadiska EQ absolútne nezvládnuté.
Ak normálny človek dostane za prešľap po prstoch, tak pocíti bolesť (voči ktorej sa bude spočiatku brániť), ale následne pochopí a vytvorí si voči pravidlu a osobe od ktorej dostal po prstoch rešpekt. Ak človeku za prešľap miesto po prstoch dáte päsť do tváre, tak pochopí asi ťažko, pretože ho viac ako samotná reakcia popudí neekvivalentnosť reakcie voči priestupku a miesto rešpektu si voči pravidlu a osobe vytvorí skôr antipatiu.
Veľmi pekný príklad je odkopnutie z dungu a zmazanie vstupeniek (ktoré pokladáte za získanú výhodu z našej strany) vs. zmazanie tela a logy. Teraz sa skúste na celú situáciu pozrieť z druhej strany a nezaujato odhadnúť, čo sa viac blíži ekvivalencii. Miesto po prstoch za niečo, o čom som logicky zvážil, že je v poriadku, nikomu neublíži a nikoho nezvýhodní, som dostal päsťou do tváre. Miesto rešpektu ma z počiatku naplnil hnev a momentálne mi je ľúto, že v GM teame nie je nikto, kto by bol ochotný a schopný sa zastať hráčov, ktorí pravidlá neporušujú schválne.
Ak normálny človek dostane za prešľap po prstoch, tak pocíti bolesť (voči ktorej sa bude spočiatku brániť), ale následne pochopí a vytvorí si voči pravidlu a osobe od ktorej dostal po prstoch rešpekt. Ak človeku za prešľap miesto po prstoch dáte päsť do tváre, tak pochopí asi ťažko, pretože ho viac ako samotná reakcia popudí neekvivalentnosť reakcie voči priestupku a miesto rešpektu si voči pravidlu a osobe vytvorí skôr antipatiu.
Veľmi pekný príklad je odkopnutie z dungu a zmazanie vstupeniek (ktoré pokladáte za získanú výhodu z našej strany) vs. zmazanie tela a logy. Teraz sa skúste na celú situáciu pozrieť z druhej strany a nezaujato odhadnúť, čo sa viac blíži ekvivalencii. Miesto po prstoch za niečo, o čom som logicky zvážil, že je v poriadku, nikomu neublíži a nikoho nezvýhodní, som dostal päsťou do tváre. Miesto rešpektu ma z počiatku naplnil hnev a momentálne mi je ľúto, že v GM teame nie je nikto, kto by bol ochotný a schopný sa zastať hráčov, ktorí pravidlá neporušujú schválne.
Toto je presne to, o čom hovorím. Ideš do rozhodnutia už s predpokladom, že tak robíme, aby sme to využili. Nejednáš s deťmi, ktoré hľadajú cesty, ako čo využiť, ale s dospelými ľuďmi, ktorí majú prácu, rodiny a deti a chcú sa cez víkend zabaviť pri hre. Neodlogli sme dúfajúc, že si to nikto nevšimne a keď si to niekto všimol, tak sme nedúfali, že nás z dungu iba vykopeš, aby sme mohli odlognúť zase v nejakom inom a potom sa brániť tým, že predtým si nás z dungu iba vykopala. Toto, čo tu naznačuješ, si ani jeden z tvojej strany nezaslúžime. Pozri sa niekedy do logu kto sme kedy odlogli v dungu a potom naznačuj.GM Alois píše:Ale třeba byste odlogli na jiném místě a čekali zase na domluvu ?
Zrovna v tomto prípade, keď si človek myslí, že to odpočívadlo je, tak existuje určitá pochybnosť zlého výkladu. Kedysi to bolo robené tak, že odtiaľ bolo vidieť na poklad a preto to bolo posunuté. Nikomu z nás nenapadlo, že to bolo presunuté preto, aby odtiaľ nebolo vidieť na poklad a aj naďalej to nemohlo byť odpočívadlo.GM Alois píše:Ne chápu na co tím narážíš, zrovna tohle pravidlo, že se v dungeonu nesmí odlognout je úplně jasně napsané a nedá se vykládat jinak. Tento postup bych aplikovala na lidi odlognuvší v NB dungeonu, jeslích a pod.
respektuju GMs a trest prijmam, ale zeptejte se uprimne sami sebe, opravdu je neco takovyho nutneho s 35 hracema ve spicce online ? nehrajete si tady nahodou na neco co uz davno neni ? Nebo to tu zavani tim, ze se uz netrpelive ceka, az se server definitivne odpoji ?
s respektem a pokorou
Vas dlouholety zavislak
s respektem a pokorou
Vas dlouholety zavislak
Já měl za to že vstupenky za jedničku tam byly dány hlavně proto aby se nemuselo uplně pokaždé chodit přes jedničku která je po prvním průchodu vybraná. Ne proto že by byl dung dlouhý, i když čas mě taky často omezoval od toho ten desp jít. To jen tak na okraj.
Další věc je, že GM trestají prohřešky podle pravidel, žádné vyjímky, žádné ukecávání. Jak jsem už psal jinde, tohle jsou podmínky které si hráči sami vyřvali, viz topicy "já mám tohle a ten zas ono" i když není přímo napsané jaký trest je za jaký prohřešek krom afk a bugování. Dalo se to pochopit v době kdy tu hrálo tolik lidí že pár lidí od hraní odradit nebylo až tak na škodu když to znamenalo menší lagy. Tedka tady mám 1,5 aktivní guildy a rozdávají se takové tresty. Za odlog na nepovoleném místě (v dungu, před dungem) se rozdával trest karibik, vím to protože tohle jsem dělal a Ocroca jsem se ptal jaké tresty mám s dotyčnýma udělat, některé z těchto prohřešků jsem trestal já. Nevím odkdy se zavedlo že za tento prohřešek je ztráta equipu, špehování odloglým duchem v PvP se s tímto asi dá těžko srovnávat ... taky sem nešel víc do minulosti nenašel sem jediný prohřešek který by měl jiný trest ... (až na jednoho prudiče)
Další věc je, že GM trestají prohřešky podle pravidel, žádné vyjímky, žádné ukecávání. Jak jsem už psal jinde, tohle jsou podmínky které si hráči sami vyřvali, viz topicy "já mám tohle a ten zas ono" i když není přímo napsané jaký trest je za jaký prohřešek krom afk a bugování. Dalo se to pochopit v době kdy tu hrálo tolik lidí že pár lidí od hraní odradit nebylo až tak na škodu když to znamenalo menší lagy. Tedka tady mám 1,5 aktivní guildy a rozdávají se takové tresty. Za odlog na nepovoleném místě (v dungu, před dungem) se rozdával trest karibik, vím to protože tohle jsem dělal a Ocroca jsem se ptal jaké tresty mám s dotyčnýma udělat, některé z těchto prohřešků jsem trestal já. Nevím odkdy se zavedlo že za tento prohřešek je ztráta equipu, špehování odloglým duchem v PvP se s tímto asi dá těžko srovnávat ... taky sem nešel víc do minulosti nenašel sem jediný prohřešek který by měl jiný trest ... (až na jednoho prudiče)
Kód: Vybrat vše
21.07.2016 16:43 Barbara z Trinsicu 38961e Dohr Odlog u pokladu. Jail. Ac.
24.05.2016 19:34 Pan Libich 5938fa MG Opakovaný odlog v dungeonu - 100 logů a příště bude hůř. *Qvido*
01.06.2015 17:40 Mythus 0021a2 -WR- Odlog v dungeonu. Karibik.
02.05.2015 18:38 Obu-shek a4bf08 - Odlog v dungeonu, karibik.
02.05.2015 18:36 Anelis 406159 - Odlog v dungeonu, karibik.
09.10.2014 13:34 Mascotte 770816 - Odlog v dungeonu. *Ocroc*
09.10.2014 13:32 Cartman b0dc59 +MasokisM+ Odlog před dungeonem. *Ocroc*
09.10.2014 13:30 Migrena 5e6f8e - Odlog v dungeonu. *Ocroc*
08.09.2014 19:35 La Perra Loca cd7afa -K- Odlog v dungeonu. *Ocroc*
08.09.2014 19:06 Zetor 2f7d05 - Odlog u ohrádky. Karibik pro výstrahu.
02.09.2014 10:21 Kara Nightshadow 61cd0f - Odlog před dungeonem. *Ocroc*
02.09.2014 10:19 Nina Menturo 98b031 - Odlog před dungeonem. *Ocroc*
01.09.2014 18:13 D-tox c506df - Odlog před dungeonem.*Ocroc*
01.09.2014 18:02 Corey cb7979 - Odlog v dungeonu. *Ocroc*
01.09.2014 17:57 Stuber a7361d - Odlog před dungeonem. *Ocroc*
Tak to maj napsat jasně a zřetelně pokud nějakou takovou věc zavedou a ne že oznámí že přidali někam nový npc a jeho důvod a pořebu si maj hráči cucat z prstu
Tak ja taky selektivne vyberu nejake.
Kolik tech varovani na odlog v dungeonu by melo byt ?
05.11.2016 07:01 Jonas - Odlog pred dungem s duchem. 500 logu. + 500 logu za lhani. Ucty: tulipan1222222 a zongler123 jail do doby nez vyseka trest. *GM Alois*
02.09.2014 10:19 Nina Menturo - Odlog před dungeonem. *Ocroc*
Poznámka:
Aahz
*Sekera vydána dne 3.9.2014 - 250 logu *Q edit
smazat
log
01.09.2014 06:13 D-tox - Odlog před dungeonem.*Ocroc*
Poznámka:
Aahz
*Sekera vydana - 17.9.2014 *Q
16.08.2014 05:26 Elantris +MasokisM+ Logout v dungeonu (ICE). *Ocroc*
Poznámka:
250 logů
21.07.2013 10:20 Kong-Bao-Tan Hated Odlog v dungeonu. 250 logu. *Fairy*
10.07.2013 06:01 Delan - Dual v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido* edit
smazat
log
10.07.2013 05:50 Xarx V.I.R. Odlog v dungeonu, smazani tela a 250 logu. *Qvido* edit
smazat
log
10.07.2013 05:46 Ari - Dual v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido* edit
smazat
log
10.07.2013 05:44 Joe War - Odlog v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido*
Před zavedením onoho NPC totiž bylo možné odlognout v dungeonu...Tak to maj napsat jasně a zřetelně pokud nějakou takovou věc zavedou a ne že oznámí že přidali někam nový npc a jeho důvod a pořebu si maj hráči cucat z prstu
Kluci z MG tam nechali TOPka že je okolo toho takovy brekot?
Co sem tady dneska čet někdo od vás psal, že tam nebylo možný odlognout. Navíc se někkdo ptal gmek co sem se dověděl a dostal povolení tam odlognout a to tyhle vstupenky už byly, tak nechápu proč se nejdřív gm nepodívaj do pravidel a pořádně to mezi sebou neprodiskutujou a pak můžou dělat takovyhle rozhodnutí at už udělaj jakykoliv ale když už někdo dělá gm a ohání se pravidlama tak by aspon mohlo ty pravidla nejen znát, ale taky neupravovat si je podle svý libosti jak se mu zlíbí. když nechcete aby tam lidi odlogovávali máte udělat možnost, že se hodí dvě gat jedna na průchod dál a rovnou na monstra a druhou do valhaly a ty co maj vstupenku, tak by pak mohli jít pak rovnou do další části a předešlo by se týhle buzeraci něco jako je v pride ta šupina. celkem i chápu že tam odlogli desp je celkem časově a psychicky náročnej, tak nechápu tyhle caviky.Fairy píše:Před zavedením onoho NPC totiž bylo možné odlognout v dungeonu...Tak to maj napsat jasně a zřetelně pokud nějakou takovou věc zavedou a ne že oznámí že přidali někam nový npc a jeho důvod a pořebu si maj hráči cucat z prstu
neni snad jedno co tam nechali z5 to asi těžko dostanou.Jamie píše:Kluci z MG tam nechali TOPka že je okolo toho takovy brekot?
Myslím, že tady GM's mohli rozhodnout jinak..
Je to jako když uděláte dopravní přestupek a policista vám může dát pokutu 500 nebo 5000 Kč, jakožto tady GM mohli udělit trest nižší: Karibik nebo o něco vyšší Jail.
Myslím si, že tedy mohla být varianta Karibit;Jail;ztráta vstupenky nebo těla. - Kombinace dvou z těchto prohřešků je zbytečně vysoká. A ono srovnávat odlog před dungem (špiclovaní) a nebo odlogy PK v dungu (PvP) je asi trochu nepřiměřené.
Resumé: Trest je tedy přehnaný.
Freak by měl dostal max Prudiče nikoliv delete acc a ban, přece jenom proběhlo neoprávněné udělení trestu, které se dá pochopit krátkou praxí, přece jen neGMkuje roky jako jiní, ale stačila třeba oboustranná omluvila a poté mohlo následovat snižení trestu, moc důkladně jsem tu konverzaci nečetl, ale nemyslím, že to bylo nějak abnormálně vulgární (vyhrožovaní smrtí atp.)
Je to jako když uděláte dopravní přestupek a policista vám může dát pokutu 500 nebo 5000 Kč, jakožto tady GM mohli udělit trest nižší: Karibik nebo o něco vyšší Jail.
Myslím si, že tedy mohla být varianta Karibit;Jail;ztráta vstupenky nebo těla. - Kombinace dvou z těchto prohřešků je zbytečně vysoká. A ono srovnávat odlog před dungem (špiclovaní) a nebo odlogy PK v dungu (PvP) je asi trochu nepřiměřené.
Resumé: Trest je tedy přehnaný.
Freak by měl dostal max Prudiče nikoliv delete acc a ban, přece jenom proběhlo neoprávněné udělení trestu, které se dá pochopit krátkou praxí, přece jen neGMkuje roky jako jiní, ale stačila třeba oboustranná omluvila a poté mohlo následovat snižení trestu, moc důkladně jsem tu konverzaci nečetl, ale nemyslím, že to bylo nějak abnormálně vulgární (vyhrožovaní smrtí atp.)
STOP SUPPORTU!
Já s tím nemám nic společnýho, ale když to tady tak čtu tak se kluků musím zastat...je to dejme tomu prostě nějaký nedorozumění, který se mohlo nějakým způsobem v klidu vyřešit. Ale s čím souhlasím úplně nejvíc je to, a to si přiznejme, že top doby DP sou pryč, ze všech guild co tu sou hrajou 2-3 hráči(možná) a jedna co pořád a stále chodí, protože je to pořád baví hrát, ale s takovýma trestama ten server můžete rovnou shodit, ve špičce tu bude 10 lidí a všechno co se tu za ty roky vybudovalo přijde vniveč.
Poruseni pravidel to bylo, to tu asi uz nikdo nerozporuje.GM Alois píše:Ale třeba byste odlogli na jiném místě a čekali zase na domluvu ?
Presto bych rad, jako clen jedne z poslednich dlouhodobe pusobicich Guild na DP, poprosil GM team, aby samozrejme pravidla vyzadovali, ale s trosku vetsim citem a osobnim prihlednutim k situaci. Preci jen bezosobne tu recitovat pravidla poslednim 40 hracum na serveru je zbytecne. A vznikaji pak takoveto topiky, kde hraci jsou frustrovani, GM drzi pri sobe a pak tu je banda volu, s prominutim, co se vysmivaj, hlavne proto ze se to prave nestalo jim.
Verim tomu, ze MG to udelali z duvodu ktery popsali a ktery je z prihlednutim k casove narocnosti toho dungu a stavu rodin vetsiny znas zcela pochopitelny. A i kdyby slo o mamon, tak omlouvam se, neprijde mi to srovnatelne s duchama PK pred dungama, bugovanim majetku, probihani TOP dungu na solo atp. Vdyzt prece stejne ten dung museli dojit, dosli tam kde odlogli a musli by dojit zbytek. Takze vyhoda v tom moc neni.
všechno jsou to odlogy v dungu, my jsme odlognuli na odpočívadleAcarus píše:Tak ja taky selektivne vyberu nejake.
05.11.2016 07:01 Jonas - Odlog pred dungem s duchem. 500 logu. + 500 logu za lhani. Ucty: tulipan1222222 a zongler123 jail do doby nez vyseka trest. *GM Alois* 02.09.2014 10:19 Nina Menturo - Odlog před dungeonem. *Ocroc* Poznámka: Aahz *Sekera vydána dne 3.9.2014 - 250 logu *Q edit smazat log 01.09.2014 06:13 D-tox - Odlog před dungeonem.*Ocroc* Poznámka: Aahz *Sekera vydana - 17.9.2014 *Q 16.08.2014 05:26 Elantris +MasokisM+ Logout v dungeonu (ICE). *Ocroc* Poznámka: 250 logů 21.07.2013 10:20 Kong-Bao-Tan Hated Odlog v dungeonu. 250 logu. *Fairy* 10.07.2013 06:01 Delan - Dual v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido* edit smazat log 10.07.2013 05:50 Xarx V.I.R. Odlog v dungeonu, smazani tela a 250 logu. *Qvido* edit smazat log 10.07.2013 05:46 Ari - Dual v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido* edit smazat log 10.07.2013 05:44 Joe War - Odlog v dungeonu, ztrata tela a 250 logu. *Qvido*
- ne v dungu u pokladu abychom něco získali
- ne za duchy abychom něco špiclovali
teď tu dochází k tvrzení, že to není odpočívadlo ale a proto to byl oprávněný trest, není tomu tak! sám si se podílel na stavbě toho dungu byli doby kdy se ten chodil i 12 hodin i víc ... a já vážně nevím, kdo si myslíte, že tu hru hraje ... většina hráčů má kolem 30ti a celonoční akce už nejsou pro nás reálné ... my se rozhodneme, že se na dung vyspíme a vy jako GM Tým s námi takto vyjebete ... to je úplně mimo mísu
Ano - nikde tam není napsané, tady je odpočívadlo, zde je možný odlog
Ale stejně tak nikde není napsané, že můžeme při hře dýchat ...
A nejde jen o desp, steně se chodilo i pride. Od toho ty odpočívadla do těch dungů byla dána ... to zda je tam ta postava nalognutá nebo ne nemá přece nejmenší význam.
PS: Místo vytahování, nesmyslných precedencí z historie by jste mohli přiznat chybu.
ne neni je to explicitne zakazane kdekoliv v dungeonech odlognout vsude tam, kde to jasne neni povoleno. Tam to neni. Kdyz si napises .where v tom miste tak jsi in Dungeons, nemuzes si tam ani marknout runu, protoze jsi uvnitr dungeonu, dokonce tam funguje neco jako tma atd. Ani baracek tam napostavis. Ma to dungeon zonu. To ze je to v cernu a neni tam zadne npc co by hrace zabilo, je kvuli tomu, aby nebylo videt na poklad, kdyz lide chodi s preskokem patra jedna, na coz je ta vstupenka a kterou ste mohli pouzit. Misto odlogu, nebo tam bejt lognuti.Empair píše: Ano - nikde tam není napsané, tady je odpočívadlo, zde je možný odlog
Nikde to neni zakazane. Takze klidne muzes pri hrani dychat, piskat si a jine nezakazane veci v pravidlech.Empair píše: Ale stejně tak nikde není napsané, že můžeme při hře dýchat ...
Casova narocnost k despu/pride vzdy patrila, v pride odlog byl povolen, v despu nidky.
Trest dle meho symbolickej. Klidne bych vam v dobach me nehynouci slavy nalozil vic.
samozřejmě, že jsme si ji chtěli ušetřit, proč bychom kopali, když jsme tam měli eqip i stavu na pokračování a jediné co nám bránilo jít dál byla únavaAcarus píše:na coz je ta vstupenka a kterou ste mohli pouzit. Misto odlogu, nebo tam bejt lognuti.
ano to teď kolektivně tvrdíte ... já se despování věnuji celý svůj UO život, odlog tam nikdy nebyl problém zvláště navíc když se ještě dalo procházet z 2,3,4 zpět na křižovatkuAcarus píše:Casova narocnost k despu/pride vzdy patrila, v pride odlog byl povolen, v despu nidky.
není to věc, kterou by jsme dělali poprvé, není to nic proti zdravému rozumu a za ty roky tam s námi byla i řada GM, kteří to tak dělali s námi ...
velikost trestu je pro mě úplně irelevantní ... zkazili jste nám celou neděli a sebrali chuť do hry ...Acarus píše:Trest dle meho symbolickej. Klidne bych vam v dobach me nehynouci slavy nalozil vic.
není pravda ... XYkrát jsme v despu spolu řešily nějaké problémy a já tam měl celou výpravu odlognout než se to vyřeší ...Acarus píše:pokud bych vas tam chyt odlognuty ja tak byste se pakovali hodne rychle. ze vam to prochazelo neznamena ze to bylo povoleny.
anansi, ocroc, redd ... další si nepamatujiAcarus píše:jmenuj ta gm. rad bych vedel, ktere gm takto porusovalo pravidla.