Dungy a PK

Vaše nápady a návrhy
Stano
Inkless
Inkless

Dungy a PK

Příspěvek od Stano »

Moze mi niekto odpovedat preco neurobite Dungy bez PK pre hracov co nevedia PvP po namahavom tyzdni si sadnem k hre ze si zahram a hned ma na zaciatku pojede PK a mam po nalade aj po hre ..a jedine co mozem urobit nasrany vypnut hru. je tu mozno kopec ludi co hravaju UO a ine hry ale napriklad ja mam len tuto hru nic ine nehram tak preco nedate dake dungy aj pre slabsich hracov ??? Dik za odpoved
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungy a PK

Příspěvek od Xan »

Sry ale to je proste pointa ultimy, kor DP, je podle me dost mist/ dungu, kam se pk tezko dostanou nebo jim nestoji za to to obihat, pokud te teda nekdo nevysmiruje. Stejne tak jsou ciste non pk uo shardy, sice uz nejako nehraju, ale par tipu kde bys mel byt v pohode mam, mi klidne napis pmku nebo na icq
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Nb dungy jsou pro pk tabu...
Takze takove dungy jsou.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
alderanis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od alderanis »

jenomže když někdo chodí nb dungy dokola tak maj za to jail
Hlas Lidu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hlas Lidu »

alderanis píše:jenomže když někdo chodí nb dungy dokola tak maj za to jail
Tys misto smyslu pro humor utrpel mozkovou mrtvici, co?
alderanis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od alderanis »

pokud je debata o vážných věcech neznam humor
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Timed je bez pk :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Fairy ted za AFK harvení itemů dává TOPka tak místo TOPka jí řekni at ti dá ochočeného GOD SPIDERA, on si s nimi poradi :D minimalně s prskama a warům snadno utečeš :pp
STOP SUPPORTU!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

(Podle me) Pokud by byl nektery z dungu bez moznosti pk, tak by se diky nastaveni UO a lidem, kteri zde hraji umerne tomu snizilo, co si z neho muzes odnest
A nehrej sam :wink:
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Waringull píše:Fairy ted za AFK harvení itemů dává TOPka tak místo TOPka jí řekni at ti dá ochočeného GOD SPIDERA, on si s nimi poradi :D minimalně s prskama a warům snadno utečeš :pp
Chápu, že to byl vtípek. Ale jako výherce prvního místa, který tu TOP část opravdu dostal, se musím stejně ozvat. Od AFK to mělo hodně daleko. Možná, že si někdo omarkoval runy a udělal si skript. Ale já to běhal poctivě, až příliš. Za den sem nafarmil cca 150-250 ostnů, jestli sis to zkusil harvit tak si to možná dokážeš představit.

K tématu:
PK sou součástí hry a prostě to tu takhle chodí. První leta co jsem tu začal hrát, tak sem prakticky umíral furt jen na PK a to ti tenkrát vzali i verite komplet, což stálo asi 10k gp.

Dneska už těch PK tolik není, za poslední půlrok jsem při občasném hraní potkal asi 6 PKček, z toho mě nepojelo ani jedno. Při harvení ostnů jsem potkával akorát Sulivana a Dalami Haluze (she did it actually). Ty sem potkal asi 3x právě na spawnech ještěrek.

Co se dungů týče, krom NB dungů máš i spoustu farmících míst s menšímy poklady. A i v NB dungách si vyděláš, já mám z nb dungu za poslední rok cca 7 milionů gp.

Pokud chceš něco "většího" tak doporučuju Deceit. V moměntě, kdy se dostaneš za hlídače, tak jsi dost v pohodě a snad už tě nikdo nedoběhne. Horší je ta cesta k němu. Jinak bych ten dung považoval za takový dung pro pokročilé Nubiky.

Pak můžeš zkusit třeba Terra Sanctum, pochybuju, že by se některému z PKček chtělo jezdit až tak daleko.
Stejně tak Cyclop Valley -> tady pozor, dá se snadno doběhnout.
Popřípadě Water -> podle mě pro PK taky ztráta času kvůli pár regům jet takovou štreku, ale když dostanou echo nebo bude nějakej PK kamarádiček za modráka v hidu na homare, tak si docela jasnej bo tam není žádnej hlídač ani dveře.

Co víc říct, asi nic. Nehraj sám, nauč se utíkat, umírej, hraj lowcost... co já vím. Já osobně hraju lowcost aby mě nemrzelo když chcípnu na PK, a techniku utíkání piluji už 2. desetiletí. I Demartisáci byli překvapení jak sem jim bez zrychlovátka zmizel za vampa v morfu.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Waringull píše:Fairy ted za AFK harvení itemů dává TOPka tak místo TOPka jí řekni at ti dá ochočeného GOD SPIDERA, on si s nimi poradi :D minimalně s prskama a warům snadno utečeš :pp
Bofden e27982 -WR- Afk harvič pařátů. Ztráta těla.
24.07.2017 19:19 Kentak 7fae6a MG Afk harví pařáty a ještě se přijde oživit na dualu. Logy + 3 dny jail. Pařáty smazány. *Fairy*
24.07.2017 19:18 Shikaluntuk 3ebced MG Afk harví pařáty a ještě se přijde oživit na dualu. Logy + 3 dny jail. *Fairy*
ještě něco ty god spidere?

A stano když tě někdo pojede prosimtě dej si hodku dve na vychladnutí a pak se teprve rozmysli než sem napíšeš.Dungu kam nemohou pk nebo se nedají doběhnout je opravdu hodně.A nebo snad chceš ružovej svět kde si každej bude mamonit jak chce bez šance na zdechnutí?!
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Zola píše: Dungu kam nemohou pk nebo se nedají doběhnout je opravdu hodně.
Které konkrétně jsou to podle tebe?
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Tommy píše:
Zola píše: Dungu kam nemohou pk nebo se nedají doběhnout je opravdu hodně.
Které konkrétně jsou to podle tebe?
Odpovim za nej:

Blood, Ankh, CD, Ratmany, Vestirna, Sorcy, Cove, FDD, Heroic, Timed
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Pride Ocistec nejde dobehnout. Stejne tak jako FoD. Zde dokonce nejde ani udelat past. :oP
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Acarus píše:Pride Ocistec nejde dobehnout. Stejne tak jako FoD. Zde dokonce nejde ani udelat past. :oP
Timed, Fire, FoD, Pride Očistec, Pride Říše, Pride Peklo
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Empair píše:Pride Říše, Pride Peklo
Teoreticky je to mozne. Ale prakticky asi moc ne. Nikdy se to nestalo.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Acarus píše:
Empair píše:Pride Říše, Pride Peklo
Teoreticky je to mozne. Ale prakticky asi moc ne. Nikdy se to nestalo.
Raz sme dobehli vypravu asi v pekle, mozno 2-3 roky dozadu, ale pri dobiehani nas bolo vidiet z inej casti pridu tak sme skocili do pasce (odsteneny s gold serpami), takze sme samozrejme prehrali.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Většinu TOP dungu pojetí nejde ... Jediná možnost je prozrazená akce. Jinak je to skoro každá místnost dveře/gata které se blokují.

Hlídači jsou lvl 9/10 Moby s 2h resspem ... Opravdu pojizditelnych dungu je málo a jedná se spíš o medium ... Drow City ...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jn medium a low dungy jsou nejsnaz dobihatelne/vychytatelne cestou, a tady je kamen urazu, zacatecnik se do nedobihatelnych jen tak nepodiva a cestou napr do decu ho sjede PK a pak mu vytecou nervy, jak jsme videli,celej tendle topic je zbytecnej, protoze dle jinyho jeho postu asi v shaman sekci s tim stejne seknul a ani to tu necte:-)
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Ja ted provazim hodne noobiku, asi 6 lidi co zacinaji nebo se vraci po 10 letech. A 2 z nich uz se ptaji co maji chodit dal, protoze NB dungy sou na ne moc lehky... tak sem je vzal do deciku, ale pro ne 2 samotne je to zase moc tezke. Kor s vidinou, ze po ceste je pojedou PK.... Najednou prijde prave zasek, kdy se nemaji kam posunout.

Co byste jim poradili?
Odpovědět