Chains of Stunning
Re: Chains of Stunning
K ty hlasce bych jen dodal,ze je to cervenej emot stejnej jako kdyz vidis nad hracem hlasku, ze na tebe utoci, takze kdyz nevis, co sledovat, co si hlidat, tak si toho nevsimnes a ztrati se ti to ve spamu,kdy na tebe vsichni utoci
Lucky píše:Ty moji se to libi, takze brzdi.dacaleb píše:Tak pokud se ji to libi.Zola píše: Ano mlátím svojí manželku , sem prostě zmrd a hnusné pk.Jde mi jen o to vám kazit hru a plnit bedničky.
My behame pvp se Zolou pouze proti sobe, takze tvuj komentar o nasem pvp vs craft a vyprava only je naprosto scestny. Nekdy te posere ptak a jindy poseres ty jeho. Jen si zkus uvedomit, ze chces systemove osetrit to, co si muzes osetrit ve hre ty sam...
Proste si ty chainy udelej a zkus si je parkrat, poznas jak je to slabej item. Pokud tady chces nekomu namluvit to, ze ten pojezd klapnul jen kvuli tomu ze meli kolegove chainy tak tomu neverim ... a pokud to nevyhazovalo hlasku tak to bylo umyslne bugnuty a muzes pozadat o projeti logu, to by totiz byla pekna prasarna.Tak prosim, z tohohle vyplyva docela jasne, ze zmena neni nutna...dacaleb píše: Ja ti rozumim a rozumim i tomu co pise Lucky a oba mate pravdu. ANO mi mame uplne stejne moznosti jako vy, nikde nepisu ze nemame.
No ja se spis ospravedlnuju, protoze to nemelo s CHoS asi nic spolecnyho :]. Proste PvP nejezdim a ty itemy neznam, takze predpokladam ze mel kamenovku co shrinkuje, proto nebyli hlasky. Ale nevylucuju ani Xanovu moznost.Xan píše:K ty hlasce bych jen dodal,ze je to cervenej emot stejnej jako kdyz vidis nad hracem hlasku, ze na tebe utoci, takze kdyz nevis, co sledovat, co si hlidat, tak si toho nevsimnes a ztrati se ti to ve spamu,kdy na tebe vsichni utoci
A jinak mas pravdu, muj post nebyl zalozen na vlastni zkusenosti z pohledu toho kdo ten item pouziva. Takze ano, zmena neni nutna.
Naposledy upravil(a) dacaleb dne 19.07.2017 22:09:40, celkem upraveno 1 x.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ono se těžko něco sleduje když je člověk ve stresu že příde o mamon v podobě pixelu ale je jednoduché někoho obvinit nebo to svést na ono se to ´zdrblo´ a rozjet debatu o ´OP´řetězech.
Jinak sem se zeptal jak ten pojezd proběh , no nebudu zmrd
Popíšeš nám to sám vid?Hlavně počty , charaktery a tak.Po dlouhé době jsem se od srdce zasmál.
Jinak sem se zeptal jak ten pojezd proběh , no nebudu zmrd

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Ja len dodám, že tý čo si vyberaju nerovnocenných superov ako su Newbieci, crafty, tameri, alebo poprípade vypravu čo sa ledva hýbe tak určite doma nemlátia manželky. Práve naopak v realnom svete su práveže na spodku "rebríčka" a tu sa to snazia na "slabších" kompenzovať a dokazovať si, niečo čo v realnom živote je daleko za horizontom.
Bohužial nejde stým nič robiť kedže na DP maju plnú podporu. (bez akehokolvek obmedzenia a pravidiel)
Na všetko tu existuje niekolko pravidiel ale čo sa týka vyslovene prášenia. Na to neexistuje ani jedno. Evidentne s tým RT ani nechce nič robiť. a to je velmi smutné, lebo ked prestanú hrať PvM hráči tak prestanú aj PK a može sa to uzavrieť ako Moria... Pomali ale iste to ktomu speje.
A to som tu len pár mesiacov....
Bohužial nejde stým nič robiť kedže na DP maju plnú podporu. (bez akehokolvek obmedzenia a pravidiel)
Na všetko tu existuje niekolko pravidiel ale čo sa týka vyslovene prášenia. Na to neexistuje ani jedno. Evidentne s tým RT ani nechce nič robiť. a to je velmi smutné, lebo ked prestanú hrať PvM hráči tak prestanú aj PK a može sa to uzavrieť ako Moria... Pomali ale iste to ktomu speje.
A to som tu len pár mesiacov....
Mamon, no nevim. Ja si na zadnej mamon nestezoval. A ano stres byl. Rikam PvP nejedzdim. Bude se ti to Zolo asi zdat divny, ale vazne me to ze me pojel jeden warrior, asi Guard nijak netrapi a moje ego nezasahlo, pokud me neco stve.Zola píše:Ono se těžko něco sleduje když je člověk ve stresu že příde o mamon v podobě pixelu ale je jednoduché někoho obvinit nebo to svést na ono se to ´zdrblo´ a rozjet debatu o ´OP´řetězech.
Jinak sem se zeptal jak ten pojezd proběh , no nebudu zmrdPopíšeš nám to sám vid?Hlavně počty , charaktery a tak.Po dlouhé době jsem se od srdce zasmál.
Jelikoz tvoje pamet neudrzi myslenku ani pul dne a reakce mas lehce mimo, tak pokud se podivas o par postu nahoru, tak jsem sam rekl ze to byla moje chyba. Nikde sem nepsal ze me pojel celej "Reborn" teda De Martis... byl jeden.
Pro uplnost:
Gangrel + Druid vs Nekro = Nekro dead.
Gangrel + Druid vs Guard = Druid dead, Gangrel dead
Guard dosel cca po 1-2min, ja prerusil kop, protoze kolega nemel manu, takze nas stihnul oba. Slusnost mi rika, ze zasobou lidi nenechavam.
Nikde sem nic nesvadel, pouze sem se zeptal, jak retezi fungujou. Lucky mi na rozdil od tebe odpovedel.
Dacalebe omezovat Chainy teďka nemám na programu. Už jsem jim zvýšil náročnost a o dalším se budu rozhodovat až postupem času. O timeru můžu pouvažovat, ale fizz atp., s tím hýbat asi nechci.
To Eddie: Nevím o jakém prasení tu mluvíš. Že někdo umře na Pkčko není žádný prasení. Omezovat Pkčko na to koho smí a nesmí zabít je hloupost. Dokážu potrestat kde jakou lumpárnu i klidně vytříbený slovník, který tu na DP je opravdu kvalitní. Ale nebudu trestat někoho za to, že umřel na pkčko.
Pro mě uzavřeno, lock.
To Eddie: Nevím o jakém prasení tu mluvíš. Že někdo umře na Pkčko není žádný prasení. Omezovat Pkčko na to koho smí a nesmí zabít je hloupost. Dokážu potrestat kde jakou lumpárnu i klidně vytříbený slovník, který tu na DP je opravdu kvalitní. Ale nebudu trestat někoho za to, že umřel na pkčko.
Pro mě uzavřeno, lock.