+10 Greater Skill Book
Re: +10 Greater Skill Book
oprava statu nepomohla?
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
nopeXan píše:oprava statu nepomohla?
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
este by sa mohlo zmenit aby 1 knizka nepridavala aj MR aj Mgr Aj Necro, je dost nefer ked si chcem s niecim dotrejnit MR a naprazdno tam ide mgr aj necro, je to brutalny doping magov a necrov (hovorim o PK), potom prasia este viac ako predtym lebo "staci si kupit 3 knizky za 300K a mozes prasit UO dalej"
To je blbost ... Takže GM rozdělí skilly na MGR + NECRO a pak dají MR (magic ress.) zvlášť, jen proto aby jsi za 100k mohl trénovat samostaný skill ?Nazo píše:este by sa mohlo zmenit aby 1 knizka nepridavala aj MR aj Mgr Aj Necro, je dost nefer ked si chcem s niecim dotrejnit MR a naprazdno tam ide mgr aj necro, je to brutalny doping magov a necrov (hovorim o PK), potom prasia este viac ako predtym lebo "staci si kupit 3 knizky za 300K a mozes prasit UO dalej"

Taky jsem si u nějakého povolaní dodělával veterinu, a hold tam šel naprázdo i heal, který mi byl k ničemu, ale stále se to vyplatí

„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Jesse James
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový dotaz. Mohl by mi někdo prosím říct jestli v té knize je i lockpiking?
*cenzurováno* --- Nevim sice kdo mi to smaznul, ale co na tom bylo spatnyho?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
To neni skill potřebný k samotné hře, tušim teda že není.Jesse James píše: 07.04.2020 23:49:15 Mám takový dotaz. Mohl by mi někdo prosím říct jestli v té knize je i lockpiking?
Je zábava hrát pro sebe, ještě větší zábava je hrát pro lidi a největší funy je hrát pro legendu.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.
Odmítán většinový názor, že jedině držitel Akademického titulu RSDr. je oprávněn politické debaty/úvah.