Ano muže ale je tam myslim podmínka +25 poison jestli se nepletu ale udělej si určitě max a mužeš používat i jednoruční zbraně oproti destroj.Tass píše:Mam malej dotaz nikde jsem to nenasel,muze WH normalne poisnovat?
Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zdravim,udelal jsem si WH a dostal jsem svitek magickeho zrcadleni(nabito) ,NPC v cechu prodava knihu ktera se nabiji a na webu je toto...... - WH - svitek predelan na knihu, kniha lze nabit na 1000 nabiti. Tak s tim svitkem tomu ted nerozumim. Muzete me to prosim trosku osvetlit? Sem z toho volakysi zmeteny diky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ten svitek ti npc vymění za knihu.Bylo to řešení zrcadlení před knihou ale už se to zrušilo a místo toho je kniha.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Witchhunter stale nenasadi wooden kite shield, ackoliv by asi mel. Dekuji
Zdravim v TK se WHcku vypina ruzne zrcadleni asi kvuli dung zonam,navic to nedava zadne upozorneni ze se to vyplo a to je to dost neprijemne.Kdyz uz se to cely pokazilo ze nemuze WH nikde na povrchu nic zabijet, protoze si nezapne zrcatko.Sla by udelat hlaska ktera rekne ze sem opustil zonu a zrcatko se vyplo? Diky za odpoved
zkusim sem par uprav, kdyztak se ozvete jestli to dela bordel v tk, cyclopech.Tass píše:Zdravim v TK se WHcku vypina ruzne zrcadleni asi kvuli dung zonam,navic to nedava zadne upozorneni ze se to vyplo a to je to dost neprijemne.Kdyz uz se to cely pokazilo ze nemuze WH nikde na povrchu nic zabijet, protoze si nezapne zrcatko.Sla by udelat hlaska ktera rekne ze sem opustil zonu a zrcatko se vyplo? Diky za odpoved
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím že v ice dva to maká bez problému , před tím nešlo.
Par poznatku s pouzivani
- Zrcadleni lze nahodit s Warrior castmi co maji Ringmail grafiku. Po smrti spadnou, predpokladam ze snima zrcadleni nema fungovat. Omluvam se hracum co to vyuzivali, ale...
- Nova funkcnost neslapani pasti (para, haluze aj) ma fungovat jak? Pripadne to funguje jen na vybrane typy pasti? Zdalo se mi ze nekdy sem nejakou past vyslap, ale.tezko testovat kdyz netusim co a jak.
Navrhy na upravu
- pri zapnuti Zrcadleni zmenit bavu knihy ala Medic a KPZ. Pri deaktivaci zas vratit z5. Soucasne to clovek nezaregistruje.
- Pri vyprseni Zrcadleni se mi zda ze to nehodi zaenou hlasku. Hodila by se ta co je pri vypnuti, pripadnes postaci ta zmena barvy.
Jinak za me pokud neslapani pasti neni nechteny bug ale nova vlastnost tak je to krok spravnym smerem protozr to.WH dava tu pridanou hodnotu so mu byla sebrana.
Diky za reakci
- Zrcadleni lze nahodit s Warrior castmi co maji Ringmail grafiku. Po smrti spadnou, predpokladam ze snima zrcadleni nema fungovat. Omluvam se hracum co to vyuzivali, ale...
- Nova funkcnost neslapani pasti (para, haluze aj) ma fungovat jak? Pripadne to funguje jen na vybrane typy pasti? Zdalo se mi ze nekdy sem nejakou past vyslap, ale.tezko testovat kdyz netusim co a jak.
Navrhy na upravu
- pri zapnuti Zrcadleni zmenit bavu knihy ala Medic a KPZ. Pri deaktivaci zas vratit z5. Soucasne to clovek nezaregistruje.
- Pri vyprseni Zrcadleni se mi zda ze to nehodi zaenou hlasku. Hodila by se ta co je pri vypnuti, pripadnes postaci ta zmena barvy.
Jinak za me pokud neslapani pasti neni nechteny bug ale nova vlastnost tak je to krok spravnym smerem protozr to.WH dava tu pridanou hodnotu so mu byla sebrana.
Diky za reakci
Naposledy upravil(a) dacaleb dne 23 zář 2017 13:04, celkem upraveno 1 x.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
WH by šlapat pasti nemělo a nikdy nešlapalo ale bohužel nějaké to šlape stále.Hodně třeba v řece trojce , defakto všecky.Ale para past to nešlápne.To zrcadlení se občas vypne samo odsebe když to člověk nejmíň chce , změna barvy by byla dobrá.
Edit: v zoně a na hodně ostrovech jde zapnout zrcadleni , nemělo by
Dik za info.Zola píše:WH by šlapat pasti nemělo a nikdy nešlapalo ale bohužel nějaké to šlape stále.Hodně třeba v řece trojce , defakto všecky.Ale para past to nešlápne.To zrcadlení se občas vypne samo odsebe když to člověk nejmíň chce , změna barvy by byla dobrá.
To neslapani, pokud je jak pises (u WH pred zmenou to bylo zrejme) tak by to chtelo napsat do popisu na strankach, idealne i s pastmi kterych se to tyka, aby se pripadne dali hlasit chyby. Takle clovek nevi zda je to vlastnost ci bug.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ani nové wh by šlapat nic nemělo ale problém že je x ruzných pastí a některé v tom nastavení nejsou.Myslím že tu acar i psal at sem když tak lidi hodí pozice kterých se to týká.Já nějak nestíhám.Jinak samozřejmě některé pasti na monstra je chtěné aby to šlapalo..
A ještě wh unese i se zrcadlením mino helmu , bylo mi řečeno že v pohodě ale stejně mám blbej pocit když jí nosím.
A ještě wh unese i se zrcadlením mino helmu , bylo mi řečeno že v pohodě ale stejně mám blbej pocit když jí nosím.
"Moc magickeho zrcadleni byla zrusena!"
zamer? chyba? nejake info prosim.
e: Serial: 0x000A8AF1 Name: "Rogan"
To samé u mě od včera nefunguje. Asi plošný problém, nebo záměr...Fila píše:"Moc magickeho zrcadleni byla zrusena!"
Prosím o nějakou reakci od GM, psal jsem i page... Jak to je teď s knihou zrcadlení u WH?
Zkouším do toho proniknout a myslím, že jsem objevil chybku. Poprosím někoho, aby s tím něco udělal.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
jeste jedna drobnost, mohli byste upravit prosim v cechu waru Waldu aby prodaval nabiti do knihy i po vice nez jednom nabiti? pridat treba 10 a 50 by bylo super, bo takhle tam pustim makro aby se co pul sekundy napsalo do hry nabit a trcim tam x minut...prosim prosim smutne koukam
mam pocit ze to neubira nabiti z knizky a taky to nepridava kdyz je vypla imunka, ale otazka jak to chcete mit/mate nastavene, kdyz o tom vime jen to co si vypozorujem
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by snižit naročnost na str u zbraní z forem?Nebo ji rovnou zrušit?Bez státu to člověk nenasadí a po padlem gsku to padá na zem..V +20 ringu ,desne zbroji to člověk nenasadi v zakladu.
A upravit druh pasti na staminu aby je wh nešlapalo?Příklad třeba v řece číslo 3.
Díky
A upravit druh pasti na staminu aby je wh nešlapalo?Příklad třeba v řece číslo 3.
Díky
Ahojte , rad bych se zeptal jestli se planuje udelat neco s wh treba povolit ress wandku