Ja ci taky Lorda!
Tak nějak došlo k úpravě reward gate ... současný stav ja kový, že pokud má hráč fámu mezi 8500 a víc tak fámu nedostane.
To znamená, že deme dung ... člověk jednou umře a vyleze bez Lorda ... kdežto každý kdo umírá co 20s a před rewardou neunese ani non-fame věci je po rewardě Lord ...
Nešlo by s tím něco zrobit?
to není féééééééééér
Fňuk fňuk ...
Re: Fňuk fňuk ...
Taky sem na to koukal, ale co uz, toto je to nejmensi, dej si pred gatou par RK :].
Zas by me spis zajimal ten duvot teto upravy, jesli to teda neni chybka.
Uprava těch reward gate měla být tak že nedává fame nad nějakou hranici viz:
Novinky DP píše:- Reward Brána přidává maximálně do 8500 fame (sníženo z 10k)
jojo už jsem viděl několik lidí co tak dělají ... vždy před rewardou ... pls kill me chci lorda ... to je přece nesmysl ...dacaleb píše:Taky sem na to koukal, ale co uz, toto je to nejmensi, dej si pred gatou par RK :].
buď ať to dává fámu max na 8500 ... což by mělo smysl ...
ale na druhou stranu já dojdu Despice 1,4 a po projdutí takového dungu nebudu Lord? to je trochu na palici ..
Aha! ;] nj 2013 to jsem tu nebyl jeste z5. Asi casto umiram, pac sem si toho vsiml az nedavno :]Raziel píše:Uprava těch reward gate měla být tak že nedává fame nad nějakou hranici viz:
Novinky DP píše:- Reward Brána přidává maximálně do 8500 fame (sníženo z 10k)
BTW: diky z info ;]
Jako vím, že to je v podstatě jen detail a není to nic závratnýho, nicméně taky by mi zajímalo, z jakého důvodu by měl být člověk, který v dungu umře jednou, "znevýhodněnej" (berte s rezervou) nad někým, kdo tam umírá jak na běžícím páse, ať už umírá z jakéhokoliv důvodu. Svět se nezboří, ale zajímal by mě záměr, díky kterému byly reward gaty tak nastaveny
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Další věc s fame. Pokud je hráč Lord a zabije někoho tak mu to sníží fame na 9899 a potom musí zabít nějakého zombíka nebo něco aby měl zpět Lorda. Stejně tak pokud má hráč 9800 a měl by dostat už Lorda tak se to vždy zasekne max na 9899... toto je schválně? Pokud ano tak proč?
356515485 - veškeré záležitosti týkající se Orderu.
já si myslim že ty gatyby neměly koukat kolik kdo ma famy prostě pokud projde gatou jako lord dostal by fame dead pokud by měl fame min tak by podle obtížnosti dungu dostal určitej počet famy a hotovo co je na tom složitý, nebylo by žádný čachrování a podobný pitominy.