Zásah do ekonomiky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásah do ekonomiky
Rumburaku jestli chceš pomoct nbkum najdi je , pomož jim vysvětli a ukaž.Odměnu ti klidně dám.Je jich tak málo že se nevyplatí dělat plošné řešení stránek , stejně i ta hrstka se na ně moc nekouká.Většina je taky z jiných serveru tak je potřeba jim poradit s fenou a místníma poměrama.Spíš by se hodil návod na fenu , už není.
A k tématu....hnus a drzost.Afk sekáte , nikdo vás netrestá a ještě si stěžujete a navážíte se do gm.Jj vím nejste afk , a díky za pozice kde sekáte.Jinak ty elfové sou tu už dýl a volně se prochází přírodou ale chápu vaší nasranost když po 12 hodinách zjistíte že jste KO a ani auto ress nepomoh.čus
A k tématu....hnus a drzost.Afk sekáte , nikdo vás netrestá a ještě si stěžujete a navážíte se do gm.Jj vím nejste afk , a díky za pozice kde sekáte.Jinak ty elfové sou tu už dýl a volně se prochází přírodou ale chápu vaší nasranost když po 12 hodinách zjistíte že jste KO a ani auto ress nepomoh.čus
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
A proč tu soutěž vůbec dělali, když se to neoplatí? Aby mohli dát hráči Ada mustu za 2 fotky?Zola píše:Je jich tak málo že se nevyplatí dělat plošné řešení stránek , stejně i ta hrstka se na ně moc nekouká.
To jako aby se hráči zapojili do něčeho tak zbytečného? Aby je ten ztracený čas akorát naštval?GM Alois píše:Zdravím,
rádi bychom, aby se hráčská komunita zapojila do dění okolo našeho shardu a vyhlašujeme tuto výpomoc pomocí soutěže.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele já se soutěže nezučastnil , na tohle nejsem a nic bych za to nechtěl.Můj názor že plošně to nepomohlo , poznal sem pár nbků a ani jeden se k tomu nedostal , jednomu sem akorád poslal video.Možná to někde pomohlo a jestli to byl jen jeden člověk tak to za to stálo.Snaha se cení a to každá a kritizovat umí každý , co jsi udělal ty?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
A kde by na to jako měli narazit, když to nebylo nikde zveřejněné. Já se taky pokusil nějak návod nbkům udělat. Ale nebyl asi tak kvalitní jako ten nezveřejněnej (fakt byl nic moc, ale nějakou tu hodinu to zabralo). A myslím, že zrovna já nepatřím mezi ty který by lidem nepomáhali, tak se uklidni.Zola píše:Hele já se soutěže nezučastnil , na tohle nejsem a nic bych za to nechtěl.Můj názor že plošně to nepomohlo , poznal sem pár nbků a ani jeden se k tomu nedostal , jednomu sem akorád poslal video.Možná to někde pomohlo a jestli to byl jen jeden člověk tak to za to stálo.Snaha se cení a to každá a kritizovat umí každý , co jsi udělal ty?
Cele to visi na me a na mem nedostatku casu.Fisik III píše:A kde by na to jako měli narazit, když to nebylo nikde zveřejněné. Já se taky pokusil nějak návod nbkům udělat. Ale nebyl asi tak kvalitní jako ten nezveřejněnej (fakt byl nic moc, ale nějakou tu hodinu to zabralo). A myslím, že zrovna já nepatřím mezi ty který by lidem nepomáhali, tak se uklidni.Zola píše:Hele já se soutěže nezučastnil , na tohle nejsem a nic bych za to nechtěl.Můj názor že plošně to nepomohlo , poznal sem pár nbků a ani jeden se k tomu nedostal , jednomu sem akorád poslal video.Možná to někde pomohlo a jestli to byl jen jeden člověk tak to za to stálo.Snaha se cení a to každá a kritizovat umí každý , co jsi udělal ty?
Dal jsem si tu práci a vyhledal v save a logu co se tedy v těchto případech stalo. Stalo se to, co se stávat nemá. Došlo k chybě začínajícího poskoka, na kterého měl někdo dohlížet a nedohlížel tak jak měl. Takže ano, elfy do lesa dalo GMko.
Tímto se omlouváme dotčeným hráčům. Jelikož to není můj poskok, tak důsledky pro něj vyvodí jeho opatrovník.
Tímto se omlouváme dotčeným hráčům. Jelikož to není můj poskok, tak důsledky pro něj vyvodí jeho opatrovník.
Děkuji za Tvoji práci a otevřenost. Pěkný večer.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Taky diky za osvetleni.
Opravdu vlasy a vousy za 1m? muzu se zeptat na funknci tady te veci? veci co nefunguji jak maji asi tak zustanou. Chapu ze si nekdo da na panacka rare vlasy za mega ale odliv penez to urcite neresi...... Podle me zbytecna prace. A navic kazdy bad eye nebo nevim co vam ty vlasy stejne smahne a mega v riti
Naposledy upravil(a) Tass dne 20 čer 2017 10:24, celkem upraveno 1 x.
Aby tu nebyly sama negativa, me osobne se zavedeni vykupnich vendoru libilo a nelibi se mi jejich omezovani, pripadne omezovani dropu (coz nevim jestli je pravda).
Me osobne to vyhovuje protoze patrim k tem, kteri jednou za uherak dostanou chut si zahrat a nemaji z minulosti nacpane bedny ekvipama a zlatejma deedama a navic me bavi pvp, ne travit xy hodin v dung. Tak byla fajn moznost jit si po staru vydelat do lesa/dolu/more a mit jistej vydelek a neshanet na pomrtvym shardu nekoho, kdo to koupi, navic proc by to nekdo kupoval, kdyz tu ma kde kdo automaticky scripty, ktery ti i utrou zadek?
Za me nechat, neomezovat.
Jestli jsou jedinci, kteri dosli do faze zneuzivani, tak to omezit, pokud mozno, ale nenapada me jak:-) by se drevo muselo linkovat a prodavat by ho musel ten, co to nakope a i tak ma lazdejch xy kraftu atd a stejne by se to obeslo:-)
Kdyz to gm zavedli, muselo jim byt jasny, ze nejvic vydelajiidi a guildy se zasobama vseho na tuny, kdyby to byl problem tak by to nezavedli
Me osobne to vyhovuje protoze patrim k tem, kteri jednou za uherak dostanou chut si zahrat a nemaji z minulosti nacpane bedny ekvipama a zlatejma deedama a navic me bavi pvp, ne travit xy hodin v dung. Tak byla fajn moznost jit si po staru vydelat do lesa/dolu/more a mit jistej vydelek a neshanet na pomrtvym shardu nekoho, kdo to koupi, navic proc by to nekdo kupoval, kdyz tu ma kde kdo automaticky scripty, ktery ti i utrou zadek?
Za me nechat, neomezovat.
Jestli jsou jedinci, kteri dosli do faze zneuzivani, tak to omezit, pokud mozno, ale nenapada me jak:-) by se drevo muselo linkovat a prodavat by ho musel ten, co to nakope a i tak ma lazdejch xy kraftu atd a stejne by se to obeslo:-)
Kdyz to gm zavedli, muselo jim byt jasny, ze nejvic vydelajiidi a guildy se zasobama vseho na tuny, kdyby to byl problem tak by to nezavedli
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pro Zoly:
Qvido píše:Dal jsem si tu práci a vyhledal v save a logu co se tedy v těchto případech stalo. Stalo se to, co se stávat nemá. Došlo k chybě začínajícího poskoka, na kterého měl někdo dohlížet a nedohlížel tak jak měl. Takže ano, elfy do lesa dalo GMko.
Zajímavý, žes viděl něco, co tady nebylo, navíc vidím, že tvoje představa o fungování Sphere je dost omezená, protože to volný chození taky není jen tak. Příště bych na tvým místě chvilku přemýšlel, než zase napíšeš takovou chujovinu. Teď vypadáš za ichtyla, takže tvoje názory budou jistě všichni brát vážně.A k tématu....hnus a drzost.Afk sekáte , nikdo vás netrestá a ještě si stěžujete a navážíte se do gm.Jj vím nejste afk , a díky za pozice kde sekáte.Jinak ty elfové sou tu už dýl a volně se prochází přírodou ale chápu vaší nasranost když po 12 hodinách zjistíte že jste KO a ani auto ress nepomoh.čus
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Za toho potulneho holica mate u mna plus. :p (nech tu nie su len same negativa)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co to meleš vořechu?Taky jsi moc moc naštvaný že nemáš mamon z logu?AFK tresty na vás když to nechápete , raxík level 3.Ten to taky nemohl pochopit akorád s tamingem.Ty npc tam jsou delší dobu a jestli jsi je nepotkal mě mrzí , hledej.Pak si je mužeš vyzkoušet na své vlastní sféře odborníkuDudek píše:Pro Zoly:
Qvido píše:Dal jsem si tu práci a vyhledal v save a logu co se tedy v těchto případech stalo. Stalo se to, co se stávat nemá. Došlo k chybě začínajícího poskoka, na kterého měl někdo dohlížet a nedohlížel tak jak měl. Takže ano, elfy do lesa dalo GMko.
Tímto se omlouváme dotčeným hráčům. Jelikož to není můj poskok, tak důsledky pro něj vyvodí jeho opatrovník.Zajímavý, žes viděl něco, co tady nebylo, navíc vidím, že tvoje představa o fungování Sphere je dost omezená, protože to volný chození taky není jen tak. Příště bych na tvým místě chvilku přemýšlel, než zase napíšeš takovou chujovinu. Teď vypadáš za ichtyla, takže tvoje názory budou jistě všichni brát vážně.A k tématu....hnus a drzost.Afk sekáte , nikdo vás netrestá a ještě si stěžujete a navážíte se do gm.Jj vím nejste afk , a díky za pozice kde sekáte.Jinak ty elfové sou tu už dýl a volně se prochází přírodou ale chápu vaší nasranost když po 12 hodinách zjistíte že jste KO a ani auto ress nepomoh.čus
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano hodně dobrá věc ale mohlo by se pořešit i pálení od očí , stromů a mefitů.Snad sem na další monstra nezapomněl.Johny Matovic píše:Za toho potulneho holica mate u mna plus. :p (nech tu nie su len same negativa)
hele ja se ridim filozofii, ze ne kazdej clovek musi byt inteligentni, to ale neznamena, ze neni byt prinosem pro tuhle spolocnost a treba exceluje v necem uplne jinem, napriklad v umeni. Jen teda ted pevne doufam, ze Zola je ty vole druhej Bethoven jinak si to nevim vysvetlit..
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nebojte se nic vytrolím vás ještě víc , to umím dobře.A hodím sem o víkendu fotku tech npc , jedno ze starších opatření proti afk sekáčům.Jinak díky za menší drop , hodně lidem co si chtějí třeba nasekat na hulku pro mága nebo teleport na ranga to DOST pomohlo.
Nevim sice co umis dobre, troll skill opravdu nemas moc natrenenej, spis ukazujes ze je ti tak do 15 let veku. Ale mlady jsme byli vsichni a mame na tyto vylevy pravo.Zola píše:Nebojte se nic vytrolím vás ještě víc , to umím dobře.A hodím sem o víkendu fotku tech npc , jedno ze starších opatření proti afk sekáčům.Jinak díky za menší drop , hodně lidem co si chtějí třeba nasekat na hulku pro mága nebo teleport na ranga to DOST pomohlo.
Nic mene, opet utocis na spatnou stranu. Opet se ptej GM proc resili situaci jednoho vendora a jeho vykupu nesystemove v nekolika vlnach a snizovanim dropu a ne primo na vendorovi, jako to udelal Qvido na popud tohoto postu.
Stejne jako hazeni NPC do hry jednotlivcum tak ani snizeni dropu nic nevyresilo, ba naopak, jak si sprave podtknul zasahl upne jine odvetvi a casti hry. Bohuzel se bojim, ze pokud sluzebne mladsi kolegove v GM teamu jsou oslovovani poskoci, pak hraci budou nekde na urovni spiny, takze asi pujdem radsi klikat a cekat co prinese dalsi den...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
já bych se spíš GM zeptal proč vám nedaj normálně trest za AFK následní opakované AFK delete acc.A vy si tu stěžujete na npc který vám tam hodí Proberte se.Zítra si budete stěžovat na karibik?
Treba se ti to splni a vsechny nas smaznou za AFK, od tezicu po achymisty. Budes tu to mit pro sebe a ty NBiky co opatrujes, dokud si i oni nenapisou/nestahnou autonomi script.Zola píše:já bych se spíš GM zeptal proč vám nedaj normálně trest za AFK následní opakované AFK delete acc.A vy si tu stěžujete na npc který vám tam hodí Proberte se.Zítra si budete stěžovat na karibik?
Na rozdil o tebe, i kdyz s tebou nesouhlasim a protoze pojizdis krafty v dolech nemas pro me moc moralnich kvalit, tak si hracu na DP cenim, protoze bez nich uz by zadne DP nebylo.
Zola se snad ani nedá brát relevantně. Co příspěvek, to perla... a ještě úplně mimo téma. On se to snaží nazývat trollením, ale je to čistá demence, podpořená frustrací