Artefakty - a Jejich oprava

Vaše nápady a návrhy
Destrukce
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Re: Artefakty - a Jejich oprava

Příspěvek od Destrukce »

Acarus píše:
Destrukce píše: ...
Nevim z jakeho uhlu pohledu se na to divas, ale zadni takovy hraci tady nikdy nehrali. Ale klidne me pouc jak poznas pvp pribeh od pvm ...
Hele upřímně přečti si ten příběh už jen to že se o nich mluví jako o Vrazích nikoliv jako o Zabijácích nestvůr,
Za druhý : Říkalo se, že jim ještě nikdo nikdy neunikl. //// Už si viděl někdy aby se na ultimě mluvilo o tom že se jim monstra snažila uniknout ?.

Já vim je težký si přiznat že mám pravdu ale proto existuje rozdíl mezi zabitím , a vraždou .....

Také nastavení tech zbraní je pvp už jen ta setlá dmg mezi +5 - +7 je naprosto ideální do pvp stejně tak jako že si to o co tě podhoděj tak si to nenahodíš, A jestli to má bejt teda podle vás do pvm Tak přeskriptujte Půlků mobu aby jejich rychlost utoku se ROvnala Skutečně 1 stamině aby napřhovali déle než Guardian s obouručkou a ne aby se napřah Ancestrala pouze prodloužil o 0,2 sec.
A ještě by mě teda zajímalo jaké využití v pvM má ten Meč so snižuje manu páč mob stále bude mít manu na cast Nevim kolik maj many ale rekneme ze to bude 300 / 1 mana kdyby to fungovalo tak že si ivm drak pak nehodí ivm tak to beru a uznám že je to nastavené do pvm a ne do pvp ale toto je čistě pvp nastavení - jediné covyužiješ je ten Bless jednou za X.

JInak Moc děkuji za odezvy a že se semnou vůbec o tom hodláte bavit , i podle toho soudím že vám to co říkám dává aspoň trošku smysl jinak byste mě asi už poslali do Narnie :D:D. Díky :mrgreen: :wink: :clap:
Destrukce
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Destrukce »

Kosticka píše:Nic jako 198/1 dexterita neni. Bude mit 1 dexteritu a s tim se moc rychle nemlati. Pokud si myslis ze jen o 0.3s, davej priste vetsi pozor. Nebo pokud si mysis, ze dex neovlivnuje rychlost,... Monstra, ktera vyuzivaji staminu pro svoje ability, tam mas pravdu. Stamina bude 1/1 a to muze byt problem.
Hele mlátil jsem tim lidi v guildě a na trhu takže sem to psal správně zarovnává to to co si dopíjíš Trkem tudíž staminu 120 / 1 stejně tak jak když u guradiana vezmeš obouručku tak dostaneš -80 ( pouze u +9 black staff je nějaká vyjímka u tý ti to neshodi staminu . Par lidi kuli me muselo cekat nez jim to skončí protože se mohli dopít max na staminu 1. je to asi 3 dny co mi ten artefakt zmizel :) hovořím o momentálním nastavením které přislo upravou Kamene pesti atd aby se nevyuzivali v pvp. A k tomu abych byl pozornejší hele Jsme dost pozorný a eště jsem se soustředil jakejk rozdíl nápřahu má před tím než jsme ho začal mlátit a po tom co jsme ho srazil na maximum 0.2 - 0.5 sec víc v tom neni :) ps monstrum tim nespomalíš protože si myslim že jeho váha je nastavena někde tak asi na 20 a jelikož ma STR 256 coz klidne muže bejt 3000 tak mu stačí i ta 1 stamina aby běhal jak pán.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

mam takovej silnej pocit, ze asi nevis co je to pvp ... ale mel bys vyjit ze sve socialni bubliny a podivat se na ty pribehy trosku jinym okem.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Já tě do narnie klidně pošlu, protože tahle debata je jako házet hrách o zeď. Vše bylo rečeno. Lock.
Zamčeno