Hele upřímně přečti si ten příběh už jen to že se o nich mluví jako o Vrazích nikoliv jako o Zabijácích nestvůr,Acarus píše:Nevim z jakeho uhlu pohledu se na to divas, ale zadni takovy hraci tady nikdy nehrali. Ale klidne me pouc jak poznas pvp pribeh od pvm ...Destrukce píše: ...
Za druhý : Říkalo se, že jim ještě nikdo nikdy neunikl. //// Už si viděl někdy aby se na ultimě mluvilo o tom že se jim monstra snažila uniknout ?.
Já vim je težký si přiznat že mám pravdu ale proto existuje rozdíl mezi zabitím , a vraždou .....
Také nastavení tech zbraní je pvp už jen ta setlá dmg mezi +5 - +7 je naprosto ideální do pvp stejně tak jako že si to o co tě podhoděj tak si to nenahodíš, A jestli to má bejt teda podle vás do pvm Tak přeskriptujte Půlků mobu aby jejich rychlost utoku se ROvnala Skutečně 1 stamině aby napřhovali déle než Guardian s obouručkou a ne aby se napřah Ancestrala pouze prodloužil o 0,2 sec.
A ještě by mě teda zajímalo jaké využití v pvM má ten Meč so snižuje manu páč mob stále bude mít manu na cast Nevim kolik maj many ale rekneme ze to bude 300 / 1 mana kdyby to fungovalo tak že si ivm drak pak nehodí ivm tak to beru a uznám že je to nastavené do pvm a ne do pvp ale toto je čistě pvp nastavení - jediné covyužiješ je ten Bless jednou za X.
JInak Moc děkuji za odezvy a že se semnou vůbec o tom hodláte bavit , i podle toho soudím že vám to co říkám dává aspoň trošku smysl jinak byste mě asi už poslali do Narnie