Artefakty - a Jejich oprava
Artefakty - a Jejich oprava
Zdravim všechny nedávno se ke mě dostal artefakt Maji. Prosim o vyjadreni gm jestli hodlaj neco delat s temito PVP artefakty stejne jako je Dala atd aby fungovali i na jezditku. Pač jinak tyto artefakty strácejí smysl ale naprosto. / Všeobecně sou teď artefakty dost zvláštně nastavený. Takže se vás ptám má cenu sem psát nějaké myšlenky jakým směrem by je bylo dobré opravit / změnit. Nebo nemáte elán na to je opravovat pokud ne tak byhc Poporsil Aby artefkty Dala a Maji se smazali nebo vůbec nedávali do pokladů pač vážně nejsou použitelný děkuji za odezvu.
Nejvečí chyby u Maji - Za guardina musíte pít greater Agilitku , Nejde sní mlátit na jezdítku , což u pvp artefaktu je na nic - šlo by to vyřešit výraznym zvyšenim dmge snižit naročnost na tu dex a pak by to bylo využitelné aspoň na moby v dngu ( Ano vím že jim už teď srážim staminu ale rozdíl u těch mobu s tou staminou 1 je važně minimální u hráče je to aspoň znát.
Nejvečí chyby u Maji - Za guardina musíte pít greater Agilitku , Nejde sní mlátit na jezdítku , což u pvp artefaktu je na nic - šlo by to vyřešit výraznym zvyšenim dmge snižit naročnost na tu dex a pak by to bylo využitelné aspoň na moby v dngu ( Ano vím že jim už teď srážim staminu ale rozdíl u těch mobu s tou staminou 1 je važně minimální u hráče je to aspoň znát.
Re: Artefakty - a Jejich oprava
A je to opravdu pvp artefakt ?
Predpokladam, ze uz po nekolikate se ti stalo, ze na tebe ten artefakt vyskocil z pokladnice a musel ses smirit s tim, ze ho mas ty. Takovy facehugger efekt.
Predpokladam, ze uz po nekolikate se ti stalo, ze na tebe ten artefakt vyskocil z pokladnice a musel ses smirit s tim, ze ho mas ty. Takovy facehugger efekt.
Pokud mě paměť neklame, tak žádný z artefaktů nebyl psán přímo do PvP. Ale nepamatuji si všechny tak se možná pletu. Ale indicie u tohohle mi jasně říkají, že to asi nebude do PvP, když je tam podmínka na koně. Takže abych ti odpověděl - na koni použít nelze a ani se to měnit nebude. Jediný co jsem ochoten u artefaktů opravit je přizpůsobit je dnešním zbraním (dmg).
Muřu tě ujistit že tyo artefakt byli vytvořeny do pvp Schopnost Maji Je SHazování maximalní staminy a má skoro 0 dmg A Dala je to samí akorát na manu Podmínka na jezdítko byla přidáná při upravě kdy se opravovala Kamena Pěst a honjo mansamune aby se nepouzivali v pvp ale zrovna Dala a Maji je vyhradne pvp. Takhle sou naprosto k nicemu je to tak fore fun na HB mozna. Jako Mozna to co snizuje max Dexteritu ta Maji to eště de pač jak jsem psla tak snížíš max dex a trošku spomalíš atack ale U Dali kde shazuje max Manu tak je DO PVM naprosto nepouzitelne ..... a JInak k tomu Vecinu artefaktu jsme mel jen 1 i Tento artefakt jsme mel jen 1. A jeslt isi nemyslite ze to je pvp artefakt tak bych rad vedel proc. (ma to dmg assi jako +7 cutlas) Jo a mužeš mi říct co nebo kdo je FaceHuger ? objímač obličeje to asi nebude.
Tak já ti to napíšu znovu, protože jsi to evidentně nepochopil. Jediný čistě PvP artefakt, který byl z naší strany vytvořen je Katův Šleh. Všechny ostatní byly vytvořeny a nebo upraveny tak, aby k jejich využití v PvP došlo co nejméně. Takže pokud Dali a Maja se nedají použít na koni, tak je k tomu důvod. Ano dříve to šlo, ale v roce 2010 proběhla kompletní revize artefaktů co se týká jejich využívání v PvP. Ne nebude se to měnit.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Chapu to dobre, ze jedno saje staminu a druhy manu?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou taková kamenná pěst je taky dobrá do pvp(nebo aspoň byla) , bimbo by mohl vyprávět
Jinak destro , poradím ti.Na foru máte popsané 98% artefaktu mrkni se tam.Ono se totiž nejmenují jen tak ty meče podobně a nejsou popsané i na dp webu(sekce artefakty) SPOLEČNĚ.

Jinak destro , poradím ti.Na foru máte popsané 98% artefaktu mrkni se tam.Ono se totiž nejmenují jen tak ty meče podobně a nejsou popsané i na dp webu(sekce artefakty) SPOLEČNĚ.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Dala & Maji jsou uzasne pvm artefakty.
Joooo s artefaktama před úpravou byla sranda, to bylo pláče a skřípění zubů 

Hele tak hned 1 věta u Dali a MAji u příběhu .
Legenda vypráví o páru temných elfů - nájemných vrahů , Maji. Svého času byli nejobávanější zabijáckou dvojicí v celé zemi. Říkalo se, že jim ještě nikdo nikdy neunikl
uz jen tohle vas ma trknout ze opravdu se jedna o pvp Artefakty .... Kamena pest je pvp preboost davala IK. Dala a Maji NEmaji DMG NEsaji a neshazuji manu SNizujou POze maximalni hodnotu tudiz mate stam 160 / 1 třeba tekže se dopijete max do 1. Využití toho v pvm uplne nahovno prastite draka tim mu date ze ma vic jak maximum staminy a furt fluse. Nesaje to momentalni manu a staminu ale maximalni ktera lze dopít je viděť že opravdu moc nevíte. Když už mě teda odkazuje někam tak i přečtěte co je na Dp v sekci artefakty myslim že to za Těch 16 let vim
. Respektive Vazne jde mi Pouze o Opravu Artefaktu Dala a MAji. Ostatni artefakty jsou bomba a vyuzitelne v pvm ale tyto artefakty sou čistě pro pvp.
Legenda vypráví o páru temných elfů - nájemných vrahů , Maji. Svého času byli nejobávanější zabijáckou dvojicí v celé zemi. Říkalo se, že jim ještě nikdo nikdy neunikl
uz jen tohle vas ma trknout ze opravdu se jedna o pvp Artefakty .... Kamena pest je pvp preboost davala IK. Dala a Maji NEmaji DMG NEsaji a neshazuji manu SNizujou POze maximalni hodnotu tudiz mate stam 160 / 1 třeba tekže se dopijete max do 1. Využití toho v pvm uplne nahovno prastite draka tim mu date ze ma vic jak maximum staminy a furt fluse. Nesaje to momentalni manu a staminu ale maximalni ktera lze dopít je viděť že opravdu moc nevíte. Když už mě teda odkazuje někam tak i přečtěte co je na Dp v sekci artefakty myslim že to za Těch 16 let vim

JO ? napiš využití prosim v Pvm v porovnání se zubojedem kamenou pěstí čertovim jazykem či jakýmkoliv jiný artefaktemKosticka píše:Dala & Maji jsou uzasne pvm artefakty.

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to ten artefakt co vysaje monstru staminu a ono sa potom nevie hybat?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Ne Jak jsme psal snižuje to základní staminu . ANo když monstrum 15 sekneš asi tak mu shodíš staminu na 1 ale jen na kterou se muže doplnit Aktualni staminu ma furt ten svuj zklad. Například Ancestral wyrm po 15 ranách mu ubereš tak 2 - 3 hp a ze staminy mu udělá3 199 / 1 , takže za 1 tě hrozně ufluše , a jeho nápřah na ránu se prodlouží asi jen o 0.5 sec což je nic. a Stejně takhle s tim snižovánim to má i ten sesterskej meč kterej saje manu. (řešim to až potom co mi artefakt už zmizel aby příští MAJITEL UŽ TO MĚL POUŽITELNÝ). Boužel mám v tomlhe pravdu a dala a Maji jsou pouze pvp záležitostí kostička kterej to normálně rube +1 Kryssem může tvrdit že je to výborný ale věř mi že i s +5 war macem uděláš v dngu víc.Johny Matovic píše:Nie je to ten artefakt co vysaje monstru staminu a ono sa potom nevie hybat?
Zola píše:Náhodou taková kamenná pěst je taky dobrá do pvp(nebo aspoň byla) , bimbo by mohl vyprávět![]()

Ne staminu, ale dexteritu, coz je podstatny rozdil. Sila Maji neni v dmg. Jak je asi nebezpecne monstrum, ktere se nemuze pohybovat a utocit (rychlost utoku je skutecne miziva)? Ano v destardu s tim moc oblibeny nebudes. A Dala umi vic nez jen shazovat int.
Jestli naražíš na to že Ten Mana Meč eště má nějakou malou šanci na bless tak to jo / a to ze se monstrum nemuze hejbatKosticka píše:Ne staminu, ale dexteritu, coz je podstatny rozdil. Sila Maji neni v dmg. Jak je asi nebezpecne monstrum, ktere se nemuze pohybovat a utocit (rychlost utoku je skutecne miziva)? Ano v destardu s tim moc oblibeny nebudes. A Dala umi vic nez jen shazovat int.

Kazdopadne jsem rád že se podíváte aspoň na tu dmg ale myslim že místo těchto artefaktů bude lepší doplňovat věcijako zubojed kamenou pest certuv jazyk atd. Protož s těmahle zbraněma je to tak na decait

Legenda vypráví o páru temných elfů - nájemných vrahů. Ona si říkala Dala a jemu říkala Maji. Svého času byli nejobávanější zabijáckou dvojicí v celé zemi. Říkalo se, že jim ještě nikdo nikdy neunikl. Nezastavili se před ničím, žádnou nabídku k práci neodmítli, snad pro potěchu z moci nad životem a smrtí, kterou tím nabývali. Tato pýcha se jim nakonec stala osudnou, když je lstí polapila družina neznámých žoldáků najatá podivínským mágem Azarunem. Od té doby o partnerské dvojici obávaných zabijáků nikdo neslyšel. Po několika letech se však rozšířily zvěsti o dvou podivuhodných zbraních - scimitarech nevídané moci. Vzhledem k okolnostem, které jejich existenci provázely, se začalo říkat, že byly zbraně zformovány z nečistých duší Daly a Maji. Co je na tom pravdy, to už dnes ví jen málokdo. Jisté ale je, že obě zbraně jsou stejně obávané, jako byli ti, po kterých jsou pojmenovány.
Toto je celí text z dp stránek k těm 2 mečům to je prostě pvp příběh.
Toto je celí text z dp stránek k těm 2 mečům to je prostě pvp příběh.
Nic jako 198/1 dexterita neni. Bude mit 1 dexteritu a s tim se moc rychle nemlati. Pokud si myslis ze jen o 0.3s, davej priste vetsi pozor. Nebo pokud si mysis, ze dex neovlivnuje rychlost,... Monstra, ktera vyuzivaji staminu pro svoje ability, tam mas pravdu. Stamina bude 1/1 a to muze byt problem.