Buccaneers - PK guilda bez stránek

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Buccaneers - PK guilda bez stránek

Příspěvek od Pheme »

Zola píše:Žrát tu hru natolik abych měl potřebu si to s někým vyřizovat osobně , to už je trochu jinej lvl.
U hokeje, karet... by ti to prislo taky divne?
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

No kdyby šlo o peníze tak ještě možná ale tohle je hra já se u ní odreaguju a nejde o nic.Jen o pár pixelů.Ale chápu že je spousta rambomenů kteří maj potřebu řešit vše jak vopice.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Sir Artuhr píše:
Fairy píše:
Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.
Je teda vím jen o jedné žádosti, po které to bohužel nevyšlo z náhlých osobních a časových důvodů, stejně tak z herních důvodů, ale to nechme být. Ale i tak děkuji i za toto první obnovení. A asi bych tady neotevíral diskuzi na téma, kdo má jakou identitu a herní minulost.

A pokud ti do žil vlévá krev věta typu "Moc hezké přátelé" a máš potřebu na to reagovat takovým typem postu, tak musím říct, že tvoje psychická vyrovnanost a nadhled je stále zcela adekvátní tvé pozici na DP. Kolik let děláš GMko?
asi spatnej tyden :|
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Waringull píše:
Erik Nighelt píše:
Acarus píše: quest si splnil ?
Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm.. :roll:
Takhle jsem to neříkal, já jsem ho dostal za to, že jsem ti vrazil facku za ty kecy a upadla ti ledvinka a batůžek kde jsi měl svačinku od maminky

Chceš repete jak tak koukám :lol:
Jestliže se ti o mě už i zdá a ještě ve stylu jak si ukájíš své touhy prostřednictvím násilí kvůli uo, tak by si měl vyhledat pomoc -jako pacienti jsou tu všichni, ale aby se to nestalo nebezpečným :paranoid:
Jestli tě někdy potkám, tak ti koupim pitíčko! Jahodový!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Erik Nighelt píše:
Waringull píše:
Erik Nighelt píše: Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm.. :roll:
Takhle jsem to neříkal, já jsem ho dostal za to, že jsem ti vrazil facku za ty kecy a upadla ti ledvinka a batůžek kde jsi měl svačinku od maminky

Jestliže se ti o mě už i zdá a ještě ve stylu jak si ukájíš své touhy prostřednictvím násilí kvůli uo, tak by si měl vyhledat pomoc -jako pacienti jsou tu všichni, ale aby se to nestalo nebezpečným :paranoid:
No já nevím kdo má v noci deprese a musí mě zmiňovat v každém postu, ale chápu, že šikana v mladí se na tobě musela nějak projevit :roll:
STOP SUPPORTU!
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Waringull píše:
Erik Nighelt píše:
Waringull píše:

No já nevím kdo má v noci deprese a musí mě zmiňovat v každém postu, ale chápu, že šikana v mladí se na tobě musela nějak projevit :roll:
To si špatně pochopil! Já tě právě obdivuju. Pro dp forko jsi něco jako maso v burgeru, děláš to výživný a bez tebe by to nebylo tak nějak ono :oops:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Odpovědět