Kód: Vybrat vše
Chains of Stunning - zdraženo použití na 5 nabití
Další otázka zvedala se šance na úspěšné vytvoření itemu?
Kód: Vybrat vše
Chains of Stunning - zdraženo použití na 5 nabití
Silná Abilita? wtf? a to jsem si říkal, že by se spíš měla změnit k lepšímu než-li k horšímu ..Qvido píše:Nezvedla se šance.
Silná abilita, minimální cena (nepočítám vytvoření chainů). A taky chci řetezy v PvP omezit.
Tak když sme u té inflace , nelíbí se mi že lidi nonstop sekají a prodávaj to u vendora to samé u kopání.Karibik je neodradí ani pojíždění.Vymakaná makra je kopou hned k truhle když jim padne jeden ebon log.Pak je vidět blázny co daj 8m za sochu a podobně.Acarus píše:zavsim bych hledal inflaci.
Zola píše:Tak když sme u té inflace , nelíbí se mi že lidi nonstop sekají a prodávaj to u vendora to samé u kopání.Karibik je neodradí ani pojíždění.Vymakaná makra je kopou hned k truhle když jim padne jeden ebon log.Pak je vidět blázny co daj 8m za sochu a podobně.Acarus píše:zavsim bych hledal inflaci.
Já jsem pro!Acarus píše:To skoro zni, jako by bylo lepsi je zrusit ?
Takhle abych to uvedl na pravou miru. Abilita to prave silna neni. Problem tkvi v tom, ze se uz nekolikrat ty chainy nerfovaly (nebo me to tak prijde, kdyztak prosim o opravu) Ted kdyz me nekdo honi, da chainy a ja vidim ze sme vzdaleni cca 4-5 policek + tak se mu smeju protoze je to moc velka vzdalenost a chainy samozrejme fiznou, o statikovani se ani nebavim. Driv to slo hazet z hidu, ted to revealne.Qvido píše:Nezvedla se šance.
Silná abilita, minimální cena (nepočítám vytvoření chainů). A taky chci řetezy v PvP omezit.
Tady je spíš problém, že bylo vytvoření těchhle vendorů hrozná chyba. Například u vendora na dřevo je vykoupeno za 212M .. Ty lidi na vendorech už stejně zbohatnuli. Ekonomika se zhroutila, a je problém cokoliv koupit a skoro nikdo o gp nemá zájem.Ciatronic píše:Zola píše:Tak když sme u té inflace , nelíbí se mi že lidi nonstop sekají a prodávaj to u vendora to samé u kopání.Karibik je neodradí ani pojíždění.Vymakaná makra je kopou hned k truhle když jim padne jeden ebon log.Pak je vidět blázny co daj 8m za sochu a podobně.Acarus píše:zavsim bych hledal inflaci.
Totok je opravdu hnus hraci maji opravdu scripty na lumber u kterych nemusi cele dny nikdo byt a stejne funguji v klidu za den neni problem u vendoru takhle vydelat prez 2m bez problemu nejlepsi by bylo vendory na takovyhle obyc veci ktere se daji sehnat afk zrusit nebo omezit vykup nebo hodne podhodnotit ceny u nich aby to nebylo tak lukrativni
Tak jeste jednou pro ty co jsou tady nove:Mighty PvP GOD píše:Chainy su silne, povedal by som...