Salaty

Vaše nápady a návrhy
Ying
Orc Writer
Orc Writer

Re: Salaty

Příspěvek od Ying »

najs... :D
Naposledy upravil(a) Ying dne 09.05.2017 11:58:53, celkem upraveno 1 x.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Johny Matovic píše:A nemas to jedno ci ten salat zozere alebo nie? Aj tak dojde potom za 5 dalsich postav. Skor to by som obmedzil ako salaty.
No jedno to neni. Kdyz ti kazda z tech 5 postav ten salat sezere tak je to vazne pozitek ze hry. Jinak tohle je relog a melo by se to trestat normalne. Kdysi se to resilo, mozna jeste na starym foru a Balt jasne napsal ze relog je cokoliv, co ti dava vyhodu.
Waringull píše: Hele ikdyž teď momentálně nehraju neznamená, že jsem předtím PvP nehrál
Dobře ale na jaky urovni si ho hral. Stani v brane v cove s pripravenym makrem na salat a guards je neco jinyho nez o cem se tu bavime, sorry.
Waringull píše: PS: Někde jsi tvrdil, že větší váha v PvM neuškodí, že je to jedno, zkus si někdy vzít pouze reff bednu. Vetšinou ani nebereš pouze jeden sálat do dungu... takže váha 100-200+ se rovná, že si ani nenačepuješ lahve v dungu :pp
Hraju pve aktivne, proto si dovolim tvrdit, ze to co pises sou nesmysly. Proste by sis vzal salatky do packa kdyz jich hces mit 10. Stejnak muzes jist jen jeden tak o co jde? Je ti za tezko drzet GS? Tak si salat neber a vyreseno.
Waringull píše: Do PvP je sálat udělaný dle mého názoru záměrně, je to zpestření hry a kolikrát díky tomu duel netrvá pouze 10 sekund
Tolik to trvá, když se zazdí Cove :(
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Lucky píše:
Waringull píše: Hele ikdyž teď momentálně nehraju neznamená, že jsem předtím PvP nehrál
Dobře ale na jaky urovni si ho hral. Stani v brane v cove s pripravenym makrem na salat a guards je neco jinyho nez o cem se tu bavime, sorry.
Waringull píše: PS: Někde jsi tvrdil, že větší váha v PvM neuškodí, že je to jedno, zkus si někdy vzít pouze reff bednu. Vetšinou ani nebereš pouze jeden sálat do dungu... takže váha 100-200+ se rovná, že si ani nenačepuješ lahve v dungu :pp
Hraju pve aktivne, proto si dovolim tvrdit, ze to co pises sou nesmysly. Proste by sis vzal salatky do packa kdyz jich hces mit 10. Stejnak muzes jist jen jeden tak o co jde? Je ti za tezko drzet GS? Tak si salat neber a vyreseno.
Waringull píše: Do PvP je sálat udělaný dle mého názoru záměrně, je to zpestření hry a kolikrát díky tomu duel netrvá pouze 10 sekund
Tolik to trvá, když se zazdí Cove :(
Upřímně, rádoby PvPer jakožto i PvMer jako jsi ty nebudu brát příliš vážně. Tvoje parta viz Hated je k popukaní, ironie PvP.. až tu budou postovat jiní ať je to Nycte nebo Miro budu tento příspěvěk brát alespoň trochu vážně a můžeme polemizovat či to nezvážit ale do té doby to budu negovat, loozery jako ty a tvoje profi banda v 7 lidech je spíše k smíchu, vždycky to tak bylo a bude :-D

Pokud nejdeš dec,cove,wrong,ice,hytl a podobné dungy tak věřím tomu, že tam i ten pack odshrinknout půjde.

XxX let to tu takhle funguje a já můžu potvrdit, že relogy některých hráčů (David,Mates,Finger) opravdu stály za to, a že jsem si jich užil, ale kvůli tomu nebudu zakládat topic, protože dávali salaty a relogy? jako vážně?! :clap:

Odpověd je jednoduchá (simple), máš možnost to dělat taky (relogy,sálaty,rr a bandy) zkus v příštím topicu zákazat i bandy nebo je třeba omezit na 3-6ks a zkus ještě navrhnout at tě to při kouzlení třeba frozne jak to občas bývá na Run UO. :D Ale teď vážně, mně osobně by se tolik postav reffovat nechtělo a btw toto tu takhle funguje několik let a dokud poběží sphera tak to takhle fungovat bude, zvykni si.

Takže znovu a snad naposled, salaty máš k dispozici taktéž, od toho jsou.. stejně jako RR to prostě k PvP patří takže zkus cry mode na něco jiného, třeba že nemáš více přátel, přece jenom čím víc lidí tím menší loot.
STOP SUPPORTU!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hele kamo nevim kdo si myslis ze si ale prober se. Tohle je diskuze o navrhu na naky podpasovy osobni utoky tu neni nikdo zvedavej, to si delej v pokecu. Dokud tady nenapise GMko budeme/nebudeme se tim zabyvat tak tu laskave nepis nesmysly jako znovu a naposled.
Navic ve vetsine dungu nekde pack odshrinknout jde takze irelevantni poznamka.

Ja jsem jeden z tech co se snazi neco zlepsit nez abych tu byl v zastupu jako ovce a rikal ostatni to delaj delej to taky.

Prosil bych MODA aby tu ty scrubiky promazal, dekuji.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

To je přece Warringul woe! Taky nevím co to je ale hlavně že hejtí takže za mě má plus :oP
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Tuzemack píše:To je přece Warringul woe! Taky nevím co to je ale hlavně že hejtí takže za mě má plus :oP
Však to je muj kamoš Lukaš Stouler, aka windic, swoodinka, cynik a já nevim co ještě, ten smazanej, zabanovanej, s prudičema a tak, nevim že tu s tim diskutujete :D
Ste všici klauni 8)

jo a saláty mi sou fuk.. spíš bych zrušil pk a povolil afk
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

ja som za kontrolu afk hracmi :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Erik Nighelt píše:
Tuzemack píše:To je přece Warringul woe! Taky nevím co to je ale hlavně že hejtí takže za mě má plus :oP
Však to je muj kamoš Lukaš Stouler, aka windic, swoodinka, cynik a já nevim co ještě, ten smazanej, zabanovanej, s prudičema a tak, nevim že tu s tim diskutujete :D
Ste všici klauni 8)

jo a saláty mi sou fuk.. spíš bych zrušil pk a povolil afk
Já se stále divím že von má tu drzost se tu vůbec vyjadřovat.Ale i na tohle odpoví že si ho přeci s někým pletem a myslí si že sme uplně debi*** a nepamatujem si ho.Nebo příde odpověd že je uplně svatej a má jen prohřešky za afk , sem tam pvp relog...
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Mna zas celkom bavi jak si stale zamienate chalana z Brna s chalanom zo Slovenska. :)
Lukas Stouler =/= Tomas Majoros :D
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 22.04.2017 00:19:55, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Johny Matovic píše:Mna zas celkom bavi jak si stale zamienate chalana z Brna s chalanom so Slovenska. :)
Lukas Stouler =/= Tomas Majoros :D
Počkat počkat, to asi bude chyba :p není nakonec Majoroš ten co hrál Adusku Quellx Hunter of blood a nevim co ještě jak začal ve 12 letech a nevyrostl? ten co se hlásil k nám do Hated jak nemá s kým hrát a s námi muže hrát "kvalitné pvpčeko bo horkovci jsou hloupí"? :P (ten má u nás v hradě stále bednu :p ) ajajaj tak to je snad ještě lepší partie :unibrow:

pokračujte v topiku, čtu a naslouchám :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

A není to Dominik Čambala? :shock:
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nic takového se zavádět neplánuje.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Diky za vyadreni, muzeme :lock: :wink:
Hated

Odpovědět