Prudic?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Prudic?

Příspěvek od Emil »

Pan Veduci Prudič - tahání mobů, házení fire/poison fieldů na hráče. *Quido*

Ako toto naozaj?
1. odkedy je zakazane hadzanie fire/poison fieldů na hráče?
2. ako sa to da nazvat hadzanim fire/poison fieldů na hraca ked je to hodene 5 policok od neho a hrac do toho sam vojde???
3. Pan Veduci je ctihodny obcan, a ked vidi afkujuceho hraca ktory svojimi skriptami laguje server, bere to ako svoju obciansku povinnost zakrocit.

Za toto sa dava Prudicstvo, to snad nemyslite vazne?
+ este aj znizenie karmy.

Dost extremny trest by som povedal.
Acarus
Nehraju!

Re: Prudic?

Příspěvek od Acarus »

Samej expert, co pozna jak a ktere makro laguje sphere.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No takže jsi ve zkratce objevil nějakýho krafta, co sekal v lese dřevo a měl zapnuté afk makro na sekání a ty jsi byl tak duchaplný a chtěl předejít lagování koule a tak jsi mu do cesty začal házet pois a fire fieldy, aby jsi ukončil jeho nemravné chování a jako odměnu za toto,jsi byl připraven se obětovat a vylotit ho do 0? Nebo jsem si to vyložil špatně?:D
Cast
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cast »

zapomel si na tahani mobu :)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Já věděl, že ten prudič byl málo. Až si zase někdo bude chtít hrát na GMko a bude chtít dělat afk kontroly s lootem samozřejmě, tak si na to založte PKčko.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Jeden gm ucet na Slovensko by som poprosil :D
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Sir Artuhr píše:No takže jsi ve zkratce objevil nějakýho krafta, co sekal v lese dřevo a měl zapnuté afk makro na sekání a ty jsi byl tak duchaplný a chtěl předejít lagování koule a tak jsi mu do cesty začal házet pois a fire fieldy, aby jsi ukončil jeho nemravné chování a jako odměnu za toto,jsi byl připraven se obětovat a vylotit ho do 0? Nebo jsem si to vyložil špatně?:D
Takto to mozno vidis ty. Aj ked loot sa nikde nespominal, obcas k tomu prislo ale nikdy nie do 0.

Ja by som otazku polozil takto, je to moja vina ze mi niekto vojde do posion alebo fire fieldu??

Nieje to hracova zodpovednost sledovat si co jeho postava robi a kade chodi??

Hned sa hrac postazuje GM ze mu niekto narusa jeho afk harv. A vidime co urobilo GM.

Vylootenie bolo obcasne, ono ci mu to telo zmizne samo alebo si vezmem ja nieco, nerobi rozdiel v konecnenom dosledku a za loot modraka mas ako

nasledok Crim status.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

a nejdes do riti takto?:D
Sak si logni pk postavu a zabijaj s nou. Prudica mas opravnene. Par rokov do zadu by si dostal delete aj ban za taketo "racionalne" uvazovanie... :p
Sklb - okrasny clovek
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Driv bylo vzdy za zabiti bez killu (sumonem nebo zdi) pridani killu, takze z tebe pk bylo. Umyslne nekoho zabijes, jeste vychcane bez pricteni killu a jeste o tom brecis? Tywe....
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Kdysi se za toto dávalo aj 2k logu + killy, buď rád za Prudiče, aspoň máš teď i hezčí jméno.
+ Založ PK a přidej se k Hated, očividně potřebují posily :!: :unibrow:

Co vy v těch hlavách máte lidi ? Když základáte takový number one topic :clap:
STOP SUPPORTU!
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Emil píše:
Sir Artuhr píše:No takže jsi ve zkratce objevil nějakýho krafta, co sekal v lese dřevo a měl zapnuté afk makro na sekání a ty jsi byl tak duchaplný a chtěl předejít lagování koule a tak jsi mu do cesty začal házet pois a fire fieldy, aby jsi ukončil jeho nemravné chování a jako odměnu za toto,jsi byl připraven se obětovat a vylotit ho do 0? Nebo jsem si to vyložil špatně?:D
Takto to mozno vidis ty. Aj ked loot sa nikde nespominal, obcas k tomu prislo ale nikdy nie do 0.

Ja by som otazku polozil takto, je to moja vina ze mi niekto vojde do posion alebo fire fieldu??

Nieje to hracova zodpovednost sledovat si co jeho postava robi a kade chodi??

Hned sa hrac postazuje GM ze mu niekto narusa jeho afk harv. A vidime co urobilo GM.

Vylootenie bolo obcasne, ono ci mu to telo zmizne samo alebo si vezmem ja nieco, nerobi rozdiel v konecnenom dosledku a za loot modraka mas ako

nasledok Crim status.
Tak to je ovšem neprůstřelná argumentace:D Asi něco jako: Na dálnici jsem postavil pás s hřebama. Nemohl jsem za to, že na to ty auta sama najela, řidič měl dávat pozor. A když se vybourala, tak jsem ty lidi uvnitř občas okradl, ale ne do 0, třeba oblečení jsem jim nechal, protože jsem férovej a mohl jsem je klidně za jejich nepozornost obrat úplně o všechno:)
Jako netuším jestli to všechno myslíš vážně nebo tady jen prostě troluješ.
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Citim tu istu zaujatost.
Vidim ze afkujuci hraci sa tu tesia velkej podpore.
Keby sa mne stalo to iste, by som nenasiel odvahu pisat GM a stazovat sa ze mi niekto hodil daky field do cesty ked viem ze som afk mimo gz.
Cielom nebolo zabit hraca, ale zabavit sa na tom ako ho zabije mob typu Etin.
Mozno tu hru neberiem tak vazne ale nevidim rozdiel ked budem teraz fire fieldy hadzat ako Prudic a nie ako modrak.
Cast
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cast »

tak zabavil si sa, to je dolezite. Tomu prinalezi ten status prudic ak je tvojim sportom bavit sa zabijanim modrakov za modru postavu. To akym sposobom to bolo spravene je tu bezpredmetne. Ocividne si cakal pochvalu za svoje udatne ciny..
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Moze mi este niekto poradit ako sa ako Prudic mozem ozivit?
Vdaka
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Ress krize existuju.
A pokial by sa chcel toho statusu zbavit, myslim, ze staci napisat GM. Stoji to len neak 2k logov mam taky pocit.
Sklb - okrasny clovek
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Johny Matovic píše:Ress krize existuju.
A pokial by sa chcel toho statusu zbavit, myslim, ze staci napisat GM. Stoji to len neak 2k logov mam taky pocit.
Praveze som par krizov vyskusal a neuspesne, s hlaskou ze Prudicou neozivuju. Preto ma zaujimalo ci je moznost ako sa Prudic moze ozivit?
vie niekto viac o vysekani Prudic titulu?
Hyena
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hyena »

Oživiť ťa môže len hráč, a stojí to pre neho 5k GP :D a otvorenie banky stojí prudiča tuším 10k GP tak bacha nato :D
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Emil píše:Cielom nebolo zabit hraca, ale zabavit sa na tom ako ho zabije mob typu Etin.
Ty se asi hodně nudíš co?

Qvido asi pěkně změkl, že ti nedal jail a logy .. Asi by měl začít brát Clavin
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Fisik III píše:
Emil píše:Cielom nebolo zabit hraca, ale zabavit sa na tom ako ho zabije mob typu Etin.
Ty se asi hodně nudíš co?

Qvido asi pěkně změkl, že ti nedal jail a logy .. Asi by měl začít brát Clavin
No ja by som povedal ze za to nic, je to velky trest, si ani nevies predstavit tie obmedzenie ake Prudic ma, to ako keby mi zmazal postavu.

Jasne ze sa nudim, nikoho nevidis nic robit len afkarov harvit, inac nikde ani zivej duse.
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

Emil píše:
No ja by som povedal ze za to nic, je to velky trest, si ani nevies predstavit tie obmedzenie ake Prudic ma, to ako keby mi zmazal postavu.
Nedala ti toho prudiče nakonec Fairy? :unibrow:
Odpovědět