Salaty

Vaše nápady a návrhy
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Salaty

Příspěvek od Lucky »

Zdravím,
chtěl bych zahájit debatu na téma saláty.
Rozmohl se nám tady totiž takový nešvar. Lidé to v PVP jí víc než je zdrávo. Saláty nahradily skill (to samé vampiri a bandage).
Tohle už tady kdysi bylo a zvedala se váha aby se každý rozmyslel, jestli se mu vyplatí tahat šutr v batohu.

10.02.2009 19:14:04 - Triglav
- Zvýšena hmotnost Ginseng salátů a jejich sytost (jeden salát a dost).

Váha byla posléze snížena, ale historie se, jak se zdá, opakuje...
Můj návrh? Setnout váhu salátu klidně na 30-50 stounů. U Vampírů bandáže výrazně omezit(klidně na 1/3 ).

Klady:
PVP hráči si tu hru užijí, poroste pvp skill a lidé se budou muset naučit hrát, PVE hráčů se to zase tak moc nedotkne, Vampíři budou muset hrát namísto slepého klikání na GB a bandáže což je může trochu nerfnout a hladoveni u gangrela bude mit aktualni smysl, bude se více umírat = odliv fame/equipu.

Zápory:
Lidé se budou muset naučit hrát.

Tak co, je to moc odvážné? :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Salaty

Příspěvek od Zola »

Tak já nevím ten salát akorád tu smrt trochu oddálí a máš stejnou volbu i ty , je pro všechny.Spíš mě teda štvou ty porty z boje , to je ojeb.Kdo to umí okopne ho to pokaždé.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Behat s 3 clermi za prdelou, to potom salaty netreba :p
S navrhom inak suhlasim
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Neviem no, s pvp to moc nespravi a pvm ublizi.:p
Asi jak by moj navrh ublizil shamanovi. :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Naopak do dungu te nejaky ten stone navic nezabije, v pvp ano.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Je to blbost... PvP momentálně nehraju, ale když jsem nachvilku logl tak bych veřil i tomu, že běháš v partičce 7 lidí proti jednomu modrákovi.. Proti jednomu člověku ti netřeba salat aji kdyby važil 500 kamenů, a jak tu bylo zmíněno stejnou možnost máš i ty a stejně více salatu nesežereš pokud neumíráš jak na běžícím páse..
STOP SUPPORTU!
Ying
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Ying »

..radši nic :p
Naposledy upravil(a) Ying dne 09.05.2017 11:57:46, celkem upraveno 1 x.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Lucky píše:Naopak do dungu te nejaky ten stone navic nezabije, v pvp ano.
Já teda osobně v PVMku vážím dost na hranici únosnosti ať už za dmg nebo prska.. Ani nevím jestli bych ten salát za 50 unesl :D
V PVM by to jistě všem uškodilo..

V PVP salátky nenosím a taky nemám skill :/ .. Jedinej problém v salátkách a bandách je podle mého názoru v tom, že se to dá lehce zneužít na odkopnutí z boje či zdržování soupeřů a čekání na kamarády..
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Dle mého nazoru má být hra o dovednostech, čím více možností v ní je tím lip.

To, že se ti lidi blbe zabíjí bo si můžou ruznou cestou zachranit život bych neviděl jako trabl.

Kopání z PvP Zon se mi zda hloupé. To bych omezil.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Empair píše:Dle mého nazoru má být hra o dovednostech, čím více možností v ní je tím lip.
Presne :) instant heal za 100hp za cenu 300gp sa mi ale zda vsetko len nie dovednost. Ako ja nebudem klamat ze salaty nezerem alebo nieco take, ale ten salat je tak OP vec, ze to do pvp proste nepatri vobec podla mojho nazoru
Cast
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cast »

ak by slo teda o to, ze v pvp su nechcene tak by bolo schodne riesenie obmedzit ich pouzivanie len na dungeon zony.
Mne treba by vadilo hodne ak by sa na tom pridavala vaha znova, pvp nehram ale v pvm vybalancovat vahu equipu u postav ako su necro/mage/rang/cler neni zrovna sranda kdyz se chces do tech lepsich dungu vybavit.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Aby tech dung zonach pak nebyl problem, jako se psalo v topicu s WH a jeho svitkem,kterej nefunguje s tim, ze ne v kazdym kousku dungu je dung zona apod. Nebo tomu nastavit polovicni heal a v dung zone klasickej, jen s tim rizikem ze v nekterych castech nekterych dungu by to kravlo
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Sme trosku odbehli od tematu.

Jak pise Nycte insta full podle meho do pvp nepatri.
Waringull píše:PvP momentálně nehraju, ale když jsem nachvilku logl tak bych veřil i tomu
Hele kamo ver si cemu chces, ale kdyz ho nehrajes tak proc sem postis?
Pro pvp novacky jako je Ying a Warigull bych jen podotkl, ze hraci to ji a i presto umrou. Jedi to prave povetsinou 1v1 ale jen to cloveka otravi. V lepsim pripade jim to zachrani zivot a hned relognou na postavu co muze zase jist salaty/bandy. Situace se opakuje a kdyz je vse syte tak jdou off.

Co se PVE tyce tak uznavam ze za prsky by to mozna byl trochu pain, ale zbytek povolani nemuze ani pipnout (ano hraju i prsky i ranged i melee), hold by bylo potreba pit GSka :p
Hated

Ying
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Ying »

...
Naposledy upravil(a) Ying dne 09.05.2017 11:58:03, celkem upraveno 1 x.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ying píše: kdyby si byl chlap, tak napíšeš, co se stalo předtím, než si napsal tento post, místo mlžení ...
Tomuhle topiku předcházeli cca 3 dny cove pvp, kde jsem zvysil fame na svym necrovi z cca 5K na 9,3K (a to jsem spatnej, Lama je slaby slovo). Jenom me to proste sere a myslim si, ze to do pvp nepatri. Proto sem to zalozil.
Kdyz to nebehas tak proc nenapises neco jako fajn pvp nehraju a nerozumim mu, pve by se me to dotklo tak a tak nebo nedotklo atp... tak jako by to udelal kazdej normalni clovek...
Hated

Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Popravde mi je to uplne jedno ako sa nalozi so salatmi, ale PvPeri berte do uvahy ze mozno vdaka nim vybehnu nejaky modraci z gz lebo maju "pocit bezpecia" vdaka salatu... takze nerobil by som unahlene rozhodnutia, lepsi hraci to skoro nepotrebuju a slabsim to vacsinou az tak nepomoze...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

A nemas to jedno ci ten salat zozere alebo nie? Aj tak dojde potom za 5 dalsich postav. Skor to by som obmedzil ako salaty.
Proste po smrti 2 minuty pauza na prichod za druhu postavu. :p
Aj ked teda nechcel by som byt gm a kontrolovat to.. :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

timer na relog a máš to, případně i na odlog, vyřešilo by to odlog v pvp, ale mám za to, že to asi nikdo nemá jak změnit
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Cast píše:ak by slo teda o to, ze v pvp su nechcene tak by bolo schodne riesenie obmedzit ich pouzivanie len na dungeon zony.
Mne treba by vadilo hodne ak by sa na tom pridavala vaha znova, pvp nehram ale v pvm vybalancovat vahu equipu u postav ako su necro/mage/rang/cler neni zrovna sranda kdyz se chces do tech lepsich dungu vybavit.
Jako řešení spočívající v tom, aby saláty šly žrát jen v dungu mě taky napadlo, jenže pak jsem se nad tím zamyslel a musím zvolat: A co PvM kvesty a kvesty v přírodě obecně a mapkování + ale to netuším jistě, jestli všechny dungy a minidungy v přírodě spadají taky pod dung zónu.
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Lucky píše:
Ying píše: kdyby si byl chlap, tak napíšeš, co se stalo předtím, než si napsal tento post, místo mlžení ...
Tomuhle topiku předcházeli cca 3 dny cove pvp, kde jsem zvysil fame na svym necrovi z cca 5K na 9,3K (a to jsem spatnej, Lama je slaby slovo). Jenom me to proste sere a myslim si, ze to do pvp nepatri. Proto sem to zalozil.
Kdyz to nebehas tak proc nenapises neco jako fajn pvp nehraju a nerozumim mu, pve by se me to dotklo tak a tak nebo nedotklo atp... tak jako by to udelal kazdej normalni clovek...
Hele ikdyž teď momentálně nehraju neznamená, že jsem předtím PvP nehrál, a pokud se nepletu tak 100hp ti to nedá ani kdyby ses posral :-D takže zase nepřeháněj, celý topic je přehnaný ...

Pokud PvP hraješ a jsi v něm tak dobrý jak uvadíš, tak určitě nebude problém zabít nějakého nooba i přesto, že sežere sálat.. dejme tomu třeba i do fullu nikoliv +100hp, tak nikde není napsané, že ty nemužeš použit RR, které je rozhodně učinější než salat popřípadě ten sálat sežrat sám... Nauč se trochu pvp popřípadě ti dám placené-cenné rady TOP PvPere.. :pp

PS: Někde jsi tvrdil, že větší váha v PvM neuškodí, že je to jedno, zkus si někdy vzít pouze reff bednu. Vetšinou ani nebereš pouze jeden sálat do dungu... takže váha 100-200+ se rovná, že si ani nenačepuješ lahve v dungu :pp

+ Do PvP je sálat udělaný dle mého názoru záměrně, je to zpestření hry a kolikrát díky tomu duel netrvá pouze 10 sekund, sice je to do duelu nepříjemné leč do přesili velice výhodné, a vsadím boty běhalky, že je to tvůj případ :D
STOP SUPPORTU!
Odpovědět