Nesmyslné tresty a lenost GM

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Nesmyslné tresty a lenost GM

Příspěvek od Senkyoshi »

Zdravím všechny,
rád bych v mezích mé slušnosti poukázal na nesmyslné tresty a hlavně na nevhodnou aktivitu GM Fairy, která většinu své aktivity (mimo page) ,kde se také chová jako člověk co nemá o nic zájem a je nepříjemná jak jen to jde, dává jen samé tresty.

Můj trest:
Opakované probíhání nb dungeonu za vidinou výdělku mu přineslo prázdné kapsy a sekeru. *Fairy* :clap: :clap: :clap:
´

Beru to, že vydělávat takto je velice snadné. Ale kde se píše, že je to zakázané nebo, že je za to nějaký trest? Při vstupu do dungeonu se píše pouze o zákazu lootovaní cizích těl a zabíjení v dungeonu. Stejně tak tam není ani žádná cedule.

Proto nevidím důvod proč by měla nebo z jakého důvodu je Fairy zmocněna dávat karibik či Jail za tento druh výdelku, který je podle mě pro začínajícího hráče, jenž nic nemá a nikoho nezná možná jedinou možností jak přijít k pár drobným a vydělat si na to aby vůbec mohl hrát. Dala by se totiž i čekat jistá soudnost a pokrokovost od GM zvlášt když jsme v době 18-19 let od založení serveru a dnes opravdu nikdo nemá tolik času a chuti strávit 500 hodin u pc jen aby na něco vydělal nebo udělal 3% skillu za den.

Abych to shrnul.. K chování Fairy.. Pokud ji něco v realu trápí tak at to netahá do hry, pokud je zpruzelá a otrávená a ani hra ji nebaví at tím prosím nezatěžuje ostatní co hru mají rádi.

K trestum: pokud se dávají opakovaně tresty za něco co není zakázané, dejte tam cedulku s tím že toto se dělat nesmí nebo poupravte dung tak aby nešel probíhat neomezeně po sobě.. třeba dveřma na 1 kliknutí nebo rychlejší spawn hlídače. Lenost něco udělat a čekat pouze na jali také není řešení.. (no offence, pouze můj názor a jak sem psal na začátku tak napsaný ve slušnosti)

S pozdravem Senkyoshi,
milující hráč serveru DP.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Nesmyslné tresty a lenost GM

Příspěvek od Sir Artuhr »

Kolik logů?
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senkyoshi »

Logů bylo 150,než jsem ale prišel na to co a jak funguje tak sem si to zvýšil na 172 (to uz je ale můj problém).

Nicméně mi nejde o počet logů ale o princip..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Po zmene omezeni vstupu do nb dungu, ktery umoznil vetsi moznost je probihat

12.02.2017 01:01 Liquor Brand cc6244 - Nový business za nb postavu probíhat pořád dokola nb dungeon kvůli pár gp. Kde chce víc, nemá nic. Ztráta těla + karibik *Fairy*
12.02.2017 01:00 Cato Fong ac3373 - Nový business za nb postavu probíhat pořád dokola nb dungeon kvůli pár gp. Kde chce víc, nemá nic. Ztráta těla + karibik *Fairy*

Asi to melo mit efekt vystrahy, ty jsi jen dalsi
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Čekal jsem víc:) Ale co vím, tak když proběhneš rychle za sebou rewardou, tak ti to napíše něco o podvádění a sníží ti to karmu a fame. A to se ti nestalo, protože to není takto řešené v NB dungu? Nebo se ti to stalo, ale nepřišlo ti to jako varování a vždycky sis před rewardou počkal, až uplyne příslušná doba a pak do gate skočil a tak pořád dokola:)?
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senkyoshi »

Rewarda nic nepiše. Muzete to prubnout také.. kdyby něco psala tak tu nic neřeším :) jak jsem psal do nyní jsem byl bez jakéhokoliv postihu..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Nevím no, tím pádem je to za mě celé leda tak na bububu a max. ztrátu věcí a ne na logy. To že za to někdo byl už nějakým způsobem trestaný je sice hezké, ale aby se hráčí přesně orientovali v tom, za co kdo byl někdy potrestanej, je nemožné (těch prohřešků je kupa). I když rozumím tomu, že každé chování, které někdo posoudil jako proti pravidlům, se nedá vypsat do pravidel. To by z toho byl rozsahem českej právní řád.
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 09.04.2017 20:04:13, celkem upraveno 1 x.
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senkyoshi »

To más pravdu.. proto jsem psal aby tam teda daly cedulku nebo rozšířily automatický text, který ti vyskočí po vstupu do dungu a říká co nemáš dělat.
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

Vzhledem k tomu, že jakákoliv rewarda jak už questovní či dungovní má "pojistku" proti rychlému probíhání vícekrát za sebou, tak byla v nb dungeonech odstraněna na žádost zkušenějších hráčů, kteří tyto malé dungeony proběhnou velice rychle a jelikož se většinou jedná o plnění nb questu, kdy musíte projít 4 z nich, tak projdou jeden a jdou hned do dalšího - ne, že probíhají jeden a ten samí dungeon pořád dokola a rýžují zde těch pár tisíc - pro mne je to tedy v celku jasné zneužití herního nastavení. Tohle celé je jen z benevolence, kterou jsme se teď dostali do stavu, kdy host vyhazuje vrchního.

Ano, logy jsi dostal z toho důvodu, že trest za to již padl a ty tam probíháš vesele dál. Navíc se domnívám, že málo, ale jak jsem již říkala to máme tu benevolenci.

Za mne je tohle vše, co ti k tomu povím.
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senkyoshi »

Když uz se něco meni, tak se u toho musí přemýšlet a náležite upravit všechna nastavení/nařízení. Ne tak jak tomu bylo podle toho jak tedy píšeš že se upravila rewarda a na další kroky se nepomyslelo. A pokud se o tomto problému již ví déle, cedulka tam uz mohla dávno vyset.

A jsme zase u té lenosti..

Bez urážky a nemyslím to jen na tebe Fairy ale tohle se mi opravdu nelíbí.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Opět jeden z těch lepších topiců -> přesunuto do pokecu.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Sem tam mel dat ty jen jednou dvere na 1h a byl by klid.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Fairy píše:ne, že probíhají jeden a ten samí dungeon pořád dokola a rýžují zde těch pár tisíc - pro mne je to tedy v celku jasné zneužití herního nastavení
??? proboha v čem ???
opakovat činnost, za účelem výdělku je zneužití herního nastavení?
Já nevím ale snad každý hráč si najde cestu jak vydělávat ať už dungy, craftěním, obchodem, ... pokud vám nějaký aspekt nevyhovuje tak změňte jeho nastavení ale netrestejte lidi za nesmysly.

Pokud nechci aby mi někdo dung probíhal dám tam dveře na jedno otevření a dlouhý resp ... nebylo by to smysluplnější?

Ta hra nás má bavit ne prudit ...
Senkyoshi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senkyoshi »

O tom presne mluvím Acarusi.. cokoliv udelat. Nebo Snizte rewardu na 1k gp a taky se to behat nebude. Je tu mnoho řešení. Ale odfláknout to Jailem není správné řešení.

Dekuji Empovy, že se nás hračů také zastal.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Kdysi by se za tohle i mazal učet, tak já bych bral ty logy a držel hubu radši ...
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

To je klasika, hráč udělá něco co se gm nelíbí, ač to není proti pravidlům a hned je z toho jail, kor u Fairy :oP
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Fairy je mladá žena a k ženám se chovat slušně :D myslím, že do kategorie prasaci Fairy nepatří :( tam se hodí jiní adepti.
STOP SUPPORTU!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No, rozhodne nemuzete cekat, ze lidi prestanou, kdyz jim to umoznuje vyse skilu probihat nb dungy. Argument, ze z toho je prd nefunguje, jinak by to nedelali. Mozna kdyz by to psalo pri vlezu do nb dungu, ze soustavne probihani bude trestano, tak snad, ale ani tomu ze zkusenosti vubec neverim
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Kdo chce vic, nema nic :-p
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Hm a teda když už se stane podobná věc která se GM nelíbí , někde hárwíme nebo se snažíme nějak jinak obohatit atd.Co toho hráče vzít bokem říct mu tohle ne a hotovo?Osobní přístup trochu.150 logu je málo ale pokazí to den.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět