rád bych v mezích mé slušnosti poukázal na nesmyslné tresty a hlavně na nevhodnou aktivitu GM Fairy, která většinu své aktivity (mimo page) ,kde se také chová jako člověk co nemá o nic zájem a je nepříjemná jak jen to jde, dává jen samé tresty.
Můj trest:
Opakované probíhání nb dungeonu za vidinou výdělku mu přineslo prázdné kapsy a sekeru. *Fairy*

Beru to, že vydělávat takto je velice snadné. Ale kde se píše, že je to zakázané nebo, že je za to nějaký trest? Při vstupu do dungeonu se píše pouze o zákazu lootovaní cizích těl a zabíjení v dungeonu. Stejně tak tam není ani žádná cedule.
Proto nevidím důvod proč by měla nebo z jakého důvodu je Fairy zmocněna dávat karibik či Jail za tento druh výdelku, který je podle mě pro začínajícího hráče, jenž nic nemá a nikoho nezná možná jedinou možností jak přijít k pár drobným a vydělat si na to aby vůbec mohl hrát. Dala by se totiž i čekat jistá soudnost a pokrokovost od GM zvlášt když jsme v době 18-19 let od založení serveru a dnes opravdu nikdo nemá tolik času a chuti strávit 500 hodin u pc jen aby na něco vydělal nebo udělal 3% skillu za den.
Abych to shrnul.. K chování Fairy.. Pokud ji něco v realu trápí tak at to netahá do hry, pokud je zpruzelá a otrávená a ani hra ji nebaví at tím prosím nezatěžuje ostatní co hru mají rádi.
K trestum: pokud se dávají opakovaně tresty za něco co není zakázané, dejte tam cedulku s tím že toto se dělat nesmí nebo poupravte dung tak aby nešel probíhat neomezeně po sobě.. třeba dveřma na 1 kliknutí nebo rychlejší spawn hlídače. Lenost něco udělat a čekat pouze na jali také není řešení.. (no offence, pouze můj názor a jak sem psal na začátku tak napsaný ve slušnosti)
S pozdravem Senkyoshi,
milující hráč serveru DP.