Co-owner u domů a nájmů

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Co-owner u domů a nájmů

Příspěvek od Raziel »

zdravím,
nějak jsem nedohledal jaké práva případně omezení má co-owner nastavený na sochovém domku. Mohlo by se to specifikovat a napsat na web. Předpokládám že tato postava může dělat vratné upravy v domku jako stavět dekorace, porty, měnit klíče atd. ale jak to nikde není napsané tak kdoví.

Co mi chybí je stejná možnost u nájemních domů. Zvlášt pokud se jedná o guildovní dům, je lepší když se dá nastavit někdo, kdo může tohle dělat, pokud není k sehnání vlastník.
Pokud by na to nešly použít normální vývěsní štíty, mohla by se v nejhorším případě použít obyčejná cedule(invis) se serialem postav které tyhle práva budou mít (tak by ani nemusely být u všech nájmů, jen tam kde to hráči chtějí). Nemuselo by se nic scriptovat a obsluha ze strany GM zabere pár vteřin.
Další věc, u vykoupených nájmů by se mohl nahradit vývěsní štít za sochový (případně invisnout starý kdyby došlo ke smazání vlastníků at se je k čemu vrátit). Ten základní má jen nepotřebné informace o velikosti nájmu a termínu vypršení a to je tam asi nanic, i když otázka zase co s přístupem do banky přes ten štít, je jen pro vlastníka, nebo je i pro co-ownera ? nezkoušel jsem.
Jestli se vám návrh nelíbí alespoň bych rád věděl ty možnosti a omezení coownera, díky
Acarus
Nehraju!

Re: Co-owner u domů a nájmů

Příspěvek od Acarus »

Owner > Co-Owner > Friend

Owner muze banka, zmenit co ownera, frienda, vyhodit lidi z baraku, prohlasit barak za public, zmenit vlastnictvi baraku
Co-owner muze banka, zmenit frienda (myslim) vyhodit lidi z baraku.
Friend muze banka, vyhodit lidi z baraku.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

díky, ještě jak to je s tím stavěním / výměnou dveří ?
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Vymena dveri/zamku u sochackovych domku musi byt provedena osobne gmkem, ten prikaz snad ani nefunguje.
Vyzadovan je owner.
Pokud owner je smazan, neexistuje, tak se majitelem stava co-owner, friend.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Že je třeba GM vím, ale myslel jsem jestli coowner může napsat page pro vyměnu dveří nebo postavení portů/dekorací, lockutí itemu, smazání securky, ....
Odpovědět