PvP Rewardy

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

PvP Rewardy

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Chcel by som dat navrh GM teamu ohladom pvp rewardov. Bude to viacmenej pokracovanie topiku avsak tu do prveho postu zhrniem to podstatne aby to nemusel nikto v tom spame prehladavat.

Sucasna situacia sa ma tak, ze PVM hraci su odmenovany neporovnatelne viac ako PvP hraci. Keby zoberete do uvahy top 10 pvm hracov a top 10 pvp hracov a ich majetky, 95% majetku maju pvm hraci. PvP frakcny hraci maju tak 1% a PK z pojazdov tak 4%.

Vladne tu mienka, ze pk hraci maju rewardy z pojazdov. To je pravda ale je to minimum oproti pvm hracom. Mozte skusit prehladat securky spominanych top 20 hracov, vyber necham na vas.
Teraz po zmene run ktore budu kopat do domu uz nebude mozny ani nahodny zarobok kempenia hracov pred domom. Nestazujem sa na tuto zmenu, ta tu mala byt uz davno a je spravna.

Rewardy z pojazdov su taktiez zanedbatelne (a co potom frakcia...). Za 8 rokov hrania PK som sa zucastnil vsetkych top pojazdov ktorych som sa mohol a vysledok bola 1 ada roba, 1 top komplet a nejake top zbrane... nic moc na 8 rokov a k tomu sa to zvycajne deli medzi 10 hracov...

Preto by som chcel navrhnutpar veci:

1. Zobrat z pvm komponenty a dat ich len do pvp turnajov. PvP turnaj by mal byt kazdy mesiac o set na skladacku a dake drobnosti (socha, ada, zbran...)

Pvm hracom by to vobec neublizilo kedze tie skladacky nevyuzivaju a bola by to imidzovka a motivacia pre pvperov aj ostatnych sa naucit pvp. Bola by to lukrativita resp. Pvp "odznak".

Aj keby sa rozdalo rocne 12 setov na skladacky je to nic oproti tomu co pvm hraci ziskaju za rok v pvm...

Chapem ze v pvm treba riskovat equip a stravit tam cas, ale hra sa to pre zabavu predsa vsak? Preto ani nechcem aby mali pvp hraci odmeny a majetky ako pvm hraci... keby mali pvp hraci len tie skladacky a drobnosti stale by to bolo odost menej ako maju pvm hraci.

Co sa tyka riskovania equipu je to nepodstatny faktor, ak budem plusovy ako pvm hraci v pvp tak kludne budem hravat v topkach pvp, lenze rewardy tam ziadne nie su...

2. Ak to bude prilis velke ublizenie na zdravi pre pvm hracov ze do ich nekonecnych majetkov nebudu pribudat skladacky, tak urobte LEN pre pvp nejake ine lukrativne pouzitelne odmeny.

Zhrnutie: Je uz cas aby mali moznost pvp hraci aspon trochu zarobku pvp cestou... nikto netlaci pvm hracov do pvp aby mali odmeny ale naopak to tak je. Si vezmite ako moze true pvp hrac zarobit.. nijak... v kazdej novej uspesnej hre je odmenovane aj pvp a dost podobnym sposobom ako pvm... co sa tyka podvadzania, v turnajovom systeme by to nebolo mozne, lebo predsa kaxdy chce vyhrat...
Okrem toho v pvm hraci maju moznost ziskat vsetko, rare musty, sochy, top veci atd... v pvp len pri velkej nahode raz za x rokov jedno topko... zmeny su fajn vec a posledny rok ide dp spravnym smerom tak toto by sa malo tiez pridat. Mimo ineho by to podporilo hranie pvp kedze by sa kazdy mesiac museli "rozohrievat" na pvp turnaj a tym padom by sa zvysila aktivita aj v cove pvp.
Ak mate otazky, pytajte sa, mam nepriestrelne argumenty na vsetko.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP Rewardy

Příspěvek od Xan »

Todle by umoznily jen dve veci - hodne ochotny gm, co by si dalo s tim tu praci a mit na to pravidelne cas a asi i nervy

nebo nekdo schopny a ochotny napsat nejaky automatizovany system turnaju/aren, pro vyrovnanost a pro zabavu vsem neco ve stylu 2vs2 neomezene na volbu povolani, omezene pevne danym ekvipem (vstup za ducha, stone na ekvip dle povolani, odchod za ducha, wipe areny, dalsi prosim)
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

areny asi nikdo scriptit nebude. a netusim kdo by to hlidal aby to kdkoliv neochcaval a netahal si z toho maximalni mamony za minimalni usili.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:areny asi nikdo scriptit nebude. a netusim kdo by to hlidal aby to kdkoliv neochcaval a netahal si z toho maximalni mamony za minimalni usili.
veru areny nie su mozne, kym by sa to naskriptilo to by trvalo a este by sa to dalo aj obchadzat... jedine ze by niekto bol ochotny raz za mesiac dohliadnut na turnaj...
Neplecha
Inkless
Inkless

Příspěvek od Neplecha »

Pokud chceš spotřebák a výzbroj na pvp tak hraj pvm. Sem tam nějaký npc atp.

Tak jako pvm hraci jsou nuceni hrát "pvp" když na ně při výpravě (dung, mapy,harv...) nabehnou PK, tak ty si nucen občas něco zabít.

Jednoduchý jak facka, tak nevymyslej kraviny.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Neplecha píše:Pokud chceš spotřebák a výzbroj na pvp tak hraj pvm. Sem tam nějaký npc atp.
Tak jako pvm hraci jsou nuceni hrát "pvp" když na ně při výpravě (dung, mapy,harv...) nabehnou PK, tak ty si nucen občas něco zabít.
Jednoduchý jak facka, tak nevymyslej kraviny.
Mas zatiahnutu rucnu brzdu, najprv sa odbrzdi, potom si precitaj znova topik a rovno vymaz koment... Na zaklade tvojho postu som vymeral tvoje IQ niekde na cisle <40 takze sa vzdavam nieco ti vysvetlovat lebo by to bolo hadzanie hrachu na stenu.
Neplecha
Inkless
Inkless

Příspěvek od Neplecha »

To ty tu zvanis v 10 prispevkach pořád to samý i když ti bambilion lidí napsalo že skladacka z turnaje je prostě blbost.

Kdybys vymyslel něco co dává smysl nemusely by ty tvoje žvásty být roztahany po celém fóru.

Co udělat odměny za kill?
Za 1kill = x (bodu,pvp coinu.. )
Za tyto body kupovat rr, pvp jezditka, svitky, zbraně atp.

Ale myslím že takto už to má frakce. Nehraji frakci tak nemůžu dělat chytrého. Ale spousta lidí ti na stejne řekne, ze kdyz chceš tyto odměny hraj frakci.
Můj názor je ze udělat to i pro pk by nebylo od věci.

*Tak mi docvaklo jak by se to dalo jednoduše zneužívat. Takže to je vlastně taky blbost. Těžko říct jak to ošetřit.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Neplecha píše:1. To ty tu zvanis v 10 prispevkach pořád to samý i když ti bambilion lidí napsalo že skladacka z turnaje je prostě blbost.
Kdybys vymyslel něco co dává smysl nemusely by ty tvoje žvásty být roztahany po celém fóru.

2. Co udělat odměny za kill?
1. Skladacka len z pvp vobec nie je blbost, malo to tak uz davno byt... ako som pisal je tu nespravna domnienka ze by vsetko malo byt len z pvm...
Ale dobre, ked sa niekomu nepaci skladacka z pvp, navrhol som aj alternativu... okrem toho, napisal som detailne preco by mala byt skladacka z turnaja a uz nie viac z PVM... napis mi detailne preco si myslis ze je to blbost. A nikto iny mi nenapisal dovod ze preco by to mala byt blbost.

2. ano ako si uz pisal, takyto system by bol hned obchadzany... jediny system kde si neviem predstavit obchadzanie je turnaj...

Najvacsi problem tu stejne vidim system, na tejto starej sfere sa neda uz urobit system ani byt o za to nestalo, takze skorej je otazka ci sa najde nejake GM co by raz za mesiac dohliadlo na turnaj...
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

A co budete delat mezi temi mesicnimi turnaji ?
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:A co budete delat mezi temi mesicnimi turnaji ?
No dost ludi by sa medzicasom pripravovalo na turnaje, dosli by do cove a hladali konflikt aby si obrusili pvp skill :) aj PVM hrac hraju PVM a tiez nemaju vzdy poklad...len je tazko hrat x mesiacov a potom prist so spotrebakom na dno a je aj viac motivujuce nieco poriadne ziskat za vyhru v turnaji tak si myslim ze by viac ludi a castejsie hralo pvp...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Neplecha píše:To ty tu zvanis v 10 prispevkach pořád to samý i když ti bambilion lidí napsalo že skladacka z turnaje je prostě blbost.

Co udělat odměny za kill?

Ale myslím že takto už to má frakce. Nehraji frakci tak nemůžu dělat chytrého. Ale spousta lidí ti na stejne řekne, ze kdyz chceš tyto odměny hraj frakci.
Můj názor je ze udělat to i pro pk by nebylo od věci.

*Tak mi docvaklo jak by se to dalo jednoduše zneužívat. Takže to je vlastně taky blbost. Těžko říct jak to ošetřit.
Ma to frakcia no
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Sirron Kcuhc
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sirron Kcuhc »

Nekonečná snaha jednoho jediného člověka udělat z DP PvP server...
Kdybys hrál PvP proto, že tě baví a chceš ho hrát, hraješ frakci a ne PK.
PK hraješ proto, že jsi v PvP dobrý a takhle můžeš relativně levně(rozuměj časově) přijít k equipu.
Spotřebák řešit je zcela bezpředmětné, základní věci(svitky, potiony atd.) si každý zrobí sám.

To jen tak na okraj, k tématu:
Skládačky jenom z PvP turnajů je kravina, ne každého PvP baví/umí ho/chce ho hrát, tím bys celkem velké skupině hráčů znemožnil získat skládačku jinak, než nákupem komponent(resp. by došlo k tomu, že by relativně úzká skupina hráčů těžce vydělávala prodejem vyhraných komponent).
PvP turnaje - klidně, odměny ve formě kompletů na skládačky - klidně, ale rozhodně ne omezit možnosti jejich získání pouze na PvP turnaje...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Takhle z TB si na frakci muzes udelat skladacku, kdyz to dropne. Tak o co jde?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Lucky píše:Takhle z TB si na frakci muzes udelat skladacku, kdyz to dropne. Tak o co jde?
Mohli by sa neake TB spravit ;p Mozno by to potom aj PVP ostalo take ake je a aj Strigwir by bol najedeny.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Sirron Kcuhc píše: 1. Nekonečná snaha jednoho jediného člověka udělat z DP PvP server...

2. Kdybys hrál PvP proto, že tě baví a chceš ho hrát, hraješ frakci a ne PK.
PK hraješ proto, že jsi v PvP dobrý a takhle můžeš relativně levně(rozuměj časově) přijít k equipu.
Spotřebák řešit je zcela bezpředmětné, základní věci(svitky, potiony atd.) si každý zrobí sám.

3. Skládačky jenom z PvP turnajů je kravina, ne každého PvP baví/umí ho/chce ho hrát, tím bys celkem velké skupině hráčů znemožnil získat skládačku jinak, než nákupem komponent(resp. by došlo k tomu, že by relativně úzká skupina hráčů těžce vydělávala prodejem vyhraných komponent).
PvP turnaje - klidně, odměny ve formě kompletů na skládačky - klidně, ale rozhodně ne omezit možnosti jejich získání pouze na PvP turnaje...
1. Nesnazim sa urobit pvp server... Snazim sa o to, aby sa to trochu podporilo aj PvP. Sem tam nejaky turnaj to nie je robenie z dp pvp shard...
Vsak ked si vezmes 90% casu venovali GMka PVMku... keby to bolo aspon 80/20 - 70/30...

2. Nie je pravda. Samozrejme ze som hral najprv vo frakcii, ale problem je ze za frakcneho hraca nemas potencialnych superov v podobe nefrakcnych modrakov co stoja v cove... okrem toho ked stojis za frakciu v cove tak nepojde ti tam druha frakcia stat ako ked sa pripravuju na PK... bud dostanes gang alebo nikto nepride... odohral som dost vela na to aby som vedel ze za PK si jednoducho zahram 2x tolko pvp (mas superov modrakov, frakciu aj PK kde za frakciu mas superov len opozicnu frakciu a PK)... Ale samozrejme aj nejaky ten equip z pojazdu/pvp je fajn.

3. no chapem tvoj uhol pohladu ale pozri sa ty z mojho:
Je to premna kravina ked za 10 rokov hrania pvp mi nikdy nedropol komponent na skladacku, socha ani rare must?... no je samozrejme.
A okrem toho by si mal ako ziskat skladacku... odkupenim skladacky od pvpera... vyznam toho bol aj ten aby skladacka nestratila na hodnote a mohol pvp hrac jej predajom zarobit a kupit si to co jemu nikdy nedropne ako sochy ako top veci... urcite by sa taketo robili...
Sirron Kcuhc
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sirron Kcuhc »

1. To mi třeba vůbec nevadí, PvP mě nikdy nějak moc nebavilo, takže jsem s tím nikdy neměl problém :D
2. Ok, beru, ale počítám, že takových bude menšina...
3. No, tvůj návrh je celkem extrémní, podstatná část hráčstva bude odkázána čistě na nákup od některého z top PvPerů.
Kdežto ten dung, kde má šanci že mu komponent padne, si může zajít i PK.
Jasně, nikdo ho nenutí, ale má tu možnost.
Obráceně už to ale nefunguje - když mě PvP nebaví a nehraju ho pravidelně, nejspíš nebudu moc dobrej a proto ty komponenty nikdy nevyhraju...
Takže asi tak...
A nějaký odznak PvPera(skládačka) - nejsi na PvP shardu, aby se takhle PvP komunita zvýhodnila(resp. tam by to mělo větší smysl kvůli většímu počtu a vyrovnanosti účastníků, když by se účastnili prakticky všichni)...
Odpovědět