chtěl bych se poradit a navrhnout, jestli by byl zájem o zrealizování menšího questíku, kde odměnou by byla +1 Velmistrova kniha.
Protože se jedná o knížku, která přídává skill do všech dovedností, navrhoval bych, aby časová náročnost byla v rozmezí 3-6h, kdy cílem by bylo, aby si hráč mohl vybrat, jestli chce pouštět nudné makro na alchemy/inskript,carto apod, nebo raději aktivně bude plnit úkol, který mu přinese obdobné možnosti. Vstupní poplatek na questík by vycházel z průměrných nákladů na 1% těchto "trade" skills a questík by byl koncipován tak, aby jej mohlo plnit co nejširší spektrum povolání. Ideálně také, aby nebylo nutné kvůli questíku chodit do dungu vyžadujícího víc jak 1 char. Protože se mi osobně moc líbí systém pro NB, který umožňuje celkem pohodlně a především zábavně trénovat postavu, přišel by mi tento úkol jako pěkné navázání

Návrh Questíku:
NPC Alfons mi za item/20k/mc cokoliv, zadá úkol, kde bude požadovat přinesení 10 itemů z bludiček (čehokoliv), po splnění mě odešle za NPC Bubo, který bude požadovat nakopat 20 specialnich ingotu, atd... takhle to zacyklit, aby to vychazelo casove priblizne v rozmezi 3-6h, nedalo se to omarkovat, a ani obchodovat s itemy. Po splnění těchto parciálních úkolů by byl hráč odeslán do maze pro prázdný skillbook a za ten + specialni item od posledniho npc by hrac u NPC Lord of Wisdom dostal +1 velmistrovu knížku. aby byl kvest náročnější, item který by se měnil, by musel mít hráč neustále u sebe a při jakékoliv smrti by o něj přišel a začínal od znovu. Na druhou stranu, nebyl by limitován plněním úkolu od jiného hráče.
(Je to jen na rychlo zplácaný žblept, ale v případě zájmu, bych kvest rozpracoval detailně i včetně popisu, lokací, itemů apod.)