Archmagi Roba a presiti
Archmagi Roba a presiti
Zdravim,
asi budu opakovat, neco co uz tu zaznelo (nenasel sem).
Bylo by mozne, aby Archmagi robu slo presit pres Krejčovskou pannu na zenskou verzi? Pripadne jaky je duvod, ze to konkretne u techto rob nejde?
Predem dekuji za odpoved.
asi budu opakovat, neco co uz tu zaznelo (nenasel sem).
Bylo by mozne, aby Archmagi robu slo presit pres Krejčovskou pannu na zenskou verzi? Pripadne jaky je duvod, ze to konkretne u techto rob nejde?
Re: Archmagi Roba a presiti
asi děláš něco špatně, už několikrát jsem archmage robu přešíval
A poradis co?capp_ píše:asi děláš něco špatně, už několikrát jsem archmage robu přešíval
Zkousel sem to u 6 rob, ani jedna nejde. Vsechny pisou "Cil nelze presit na damskou robu!".
Postup stejny jako u jinych rob ktere mi sli (magesky, megicky apod.). Kliknu na kecovskou panu -> vyskoci target -> zamerim robu.
Používáš Krejčovská panna (fancy)? Na plain to přešít tuším nejde.dacaleb píše:A poradis co?capp_ píše:asi děláš něco špatně, už několikrát jsem archmage robu přešíval
Zkousel sem to u 6 rob, ani jedna nejde. Vsechny pisou "Cil nelze presit na damskou robu!".
Postup stejny jako u jinych rob ktere mi sli (magesky, megicky apod.). Kliknu na kecovskou panu -> vyskoci target -> zamerim robu.
Dekuju, to bylo ono, ja zkousel Plain (vic se mi libi :]).Fisik III píše:Používáš Krejčovská panna (fancy)? Na plain to přešít tuším nejde.dacaleb píše:A poradis co?capp_ píše:asi děláš něco špatně, už několikrát jsem archmage robu přešíval
prosim LOCK.
Mel bych jeste jeden dotazek na Přešití.
Robe of Compositnes jde presit na Fency nebo Plain?
Edit:
Pres Kjecovskou panu uz to nejde :/, ale protoze uz sem jich par potkal, tak to asi driv slo.
Edit:
Pres Kjecovskou panu uz to nejde :/, ale protoze uz sem jich par potkal, tak to asi driv slo.
Naposledy upravil(a) dacaleb dne 07.03.2017 18:58:42, celkem upraveno 4 x.
Napis si page na presiti skladacky a treba se nekdo smiluje...dacaleb píše:Mel bych jeste jeden dotazek na Přešití.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
No nevim, vedle se nadaj o rewarde s paladin questem, nebo co.. ale na muj prosty dotaz, odpoved jen od tebecermi píše:Napis si page na presiti skladacky a treba se nekdo smiluje...dacaleb píše:Mel bych jeste jeden dotazek na Přešití.

Edit:
asi mas recht, jinak to asi nejde .
Skládačku ti přešije pouze GM -> page.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz je tu tohle vlakno, rad bych se zeptal na to, zda-li je mozne opravit skladacku (robu)
Dekuji za odpoved. Page napisu.Qvido píše:Skládačku ti přešije pouze GM -> page.