Mizící demon
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Mizící demon
Ahoj, nedá se něco udělat na nb runě s mizením Ice Démona (ten co má u sebe runu) při save? Docela to nasere když má nějakých 15% hp a proběhne save.
Re: Mizící demon
Pokud se nepletu, tak by po save měl jít vyvolat znovu. Takže bys o runu přijít neměla.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Nooo snaha o vyvolání démona znovu byla. Ale nic se nestalo...
Jak říkáš "to nasere", ale dokud se to nestane někomu jinému, tak tvůj příspěvek maximálně tak pobaví. Obdobné zkušenosti mám při tamingu kdy při save zmizí tamované jezdítko, a jak říkáš "...". GM to určitě spíše pobaví a zbytek hráčů jakbysmet
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Fajn vědět no.
Uplne mi zahralo u srdicka, ze pri save zmizel demon a jezditko. Takovehle pondeli pokazde a bude cely tyden ruzovoucky.Penelope píše:Jak říkáš "to nasere", ale dokud se to nestane někomu jinému, tak tvůj příspěvek maximálně tak pobaví. Obdobné zkušenosti mám při tamingu kdy při save zmizí tamované jezdítko, a jak říkáš "...". GM to určitě spíše pobaví a zbytek hráčů jakbysmet
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Tak si tam příště počkej 20 minut na nové "znovu vyvolání"..
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No když už jsme u té NB runy , co trošku zrychlit resp gatekeepera?Zmizelo by víc věcí.
Jinak hlidejte se kdy je cca save , je +- každé 2 hodiny.Opravit to nejde.
Jinak hlidejte se kdy je cca save , je +- každé 2 hodiny.Opravit to nejde.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Zola to mě fakt nenapadlo že save se opakuje každé 2h. Nicméně takový mistr pvp to asi musí hodně těžce nést, když kempí u Gatekeepra opravdu tak dlouho dokud se mu konečně nespawne. A pak se vrací se smolíkem, protože přece za hodinu to nemá šanci nikdo zvládnout.
-
- Orc Writer
Zmizelo?, a kam ? Cožetocoto?Zola píše:Zmizelo by víc věcí.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Sory jako ale je to adekvátní rada na takovou známou situaci kterou rozmazáváš zbytečně na foru.A není zač.Dragostela píše:Zola to mě fakt nenapadlo že save se opakuje každé 2h. Nicméně takový mistr pvp to asi musí hodně těžce nést, když kempí u Gatekeepra opravdu tak dlouho dokud se mu konečně nespawne. A pak se vrací se smolíkem, protože přece za hodinu to nemá šanci nikdo zvládnout.
A jinak u gatekeepera nekempím protože vím že resp je dlouhej a dle mě by se mohl zmenšit , chodí tam jedinci harwit nonstop bez sebemenší šance na pojezd.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.