Arms Lore, Musicianship, Item ID
Arms Lore, Musicianship, Item ID
Od roku 2001 jsem už natrenil 26 postav resp. 2x13, prvni vzali za své, ještě když se uplatnovalo mazaní za nelognutí a proto bych měl návrh, pokud už tu zazněl, tak se omlouvám, nenašel jsem ho.
Minimálně Arms Lore a Music, jsem pochopil, že mají smysl při hraní a jejich "bonita" je asi na úrovni skillů které jdou natrenovat přes +5 knizky, případně u newbik postav, přes loot scale (arm lore roste i přes ně myslím).
Pokud to není nemožné/extra pracné nešlo by:
a) Naskriptovat pro tyto skilly taky +5 knihy
b) Udělat nějaky jednoduchý Quest, který by je dal na max.
Osobně už mám u většiny postav tyto skilly namaxované, ale věřím, kdokoli kdo do budoucna je bude chtít natrenovat, radši koupí knihy, případně zadjde questík, než mít zaplé makro 10-30h v kuse.
Předem díky GM za odpověď.
Minimálně Arms Lore a Music, jsem pochopil, že mají smysl při hraní a jejich "bonita" je asi na úrovni skillů které jdou natrenovat přes +5 knizky, případně u newbik postav, přes loot scale (arm lore roste i přes ně myslím).
Pokud to není nemožné/extra pracné nešlo by:
a) Naskriptovat pro tyto skilly taky +5 knihy
b) Udělat nějaky jednoduchý Quest, který by je dal na max.
Osobně už mám u většiny postav tyto skilly namaxované, ale věřím, kdokoli kdo do budoucna je bude chtít natrenovat, radši koupí knihy, případně zadjde questík, než mít zaplé makro 10-30h v kuse.
Předem díky GM za odpověď.
Re: Arms Lore, Musicianship, Item ID
Oba tyto skilly jsou v mistrových/velmistrových knihách.
Qvido píše:Oba tyto skilly jsou v mistrových/velmistrových knihách.
Pokud tedy jasně formuluji vaši odpověď.Acarus píše:Music je uzitecna na hud. nastroje.
- Nebude se zavádět, možnost je přes ostaní + knihy. Časová a cenová naročnost treningu těchto skillu je ekvivaletní např. miningu. Nesouviselo by s původním záměrem zavedení +5 knich tj. omezení spamovaní serveru.
Oběma děkuji za reakci a odpověd.
Takoveho tu nikdo nic nerekl.
Jinak arms lore, je funkcni stejne jak na 0.1 tak na 100.0 netusim zda je to na neco navazane navic, ale ten skill, aby fungoval neni treba ani makrovat.
Jinak arms lore, je funkcni stejne jak na 0.1 tak na 100.0 netusim zda je to na neco navazane navic, ale ten skill, aby fungoval neni treba ani makrovat.
No moje reakce a zaver spis smeroval ke Qvidovi. Uprime muj navrh nema nikoho otravovat, mel sem za to ze forum k temto vecem slouzi. Me by pouhe NE nebo ANO stacilo (nebo i nic je nekdy lesi). Vzdy je jasne ze je to zbytne a nemusi na to byt cas (jsou urcite zajimavesi veci na delani, kdyz se tomu venujete), nebo to proste neni chtene.Acarus píše:Takoveho tu nikdo nic nerekl.
Music - smysl ma, sma si to napsal.
Arms Lore - nekde nekdo psal, ze to ma vliv na Lava bomby, ale to je spekulace od GM to nezaznelo.
Ostani je asi zbytecne.
Tak jako tak, diky. Rikam byl to jen navrh na usetreni casu a prostredku u treningu.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Obidva tieto skilly si schopny natrenovat na jednom mieste za par hodin zadarmo.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Arms Lore by měl ovlivňovat timer na lavabomby. A snad i fizz při opravování zbraní u craftů?
Acarus píše:05.02.2011 15:52:29 - Acarus
- Lava bomby - umi nicit zdi a jsou ucinejsi proti summonum. Reuse zavisi na skillu arms lore.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Dekuju za info.Mephist píše:Arms Lore by měl ovlivňovat timer na lavabomby. A snad i fizz při opravování zbraní u craftů?Acarus píše:05.02.2011 15:52:29 - Acarus
- Lava bomby - umi nicit zdi a jsou ucinejsi proti summonum. Reuse zavisi na skillu arms lore.
Toto jsem nijak nerozporoval, viz prvni prispevek. Cas presne spocitany nemam.Johny Matovic píše:Obidva tieto skilly si schopny natrenovat na jednom mieste za par hodin zadarmo.
A pokud se to nezměnilo, tak když máš AL 100, tak klikem na oblečenou zbroj ti to řekne, v jakém je stavu ...Mephist píše:Arms Lore by měl ovlivňovat timer na lavabomby. A snad i fizz při opravování zbraní u craftů?Acarus píše:05.02.2011 15:52:29 - Acarus
Nerekne, max uvidis v zavorce well worn nebo about to fall apart, tzn ze vec je rozbita na srajdu, nic vic
Mn coz pouzitim skillu nezjistis nic, ale todle to zobrazi kdyz jen kliknes 1x na item a mam za to ze s 0,1 t neuvidis, az od urcityho skillu. Mam za to ze jsem parkrat takhle nekoho upozornil na polorozpadlej item a dotycnej to sam nevidel, ale jestli je na to treba 100 nebo kolik, nevim, nicmene se stejne pouzivaji MB, tak krom lava bomb je ten skill fakt k prdu
Nemuzu zkusit no, ale tusim jeste to ukazovalo zda je zbran/brnko nb ci nekoliv.Xan píše:Mn coz pouzitim skillu nezjistis nic, ale todle to zobrazi kdyz jen kliknes 1x na item a mam za to ze s 0,1 t neuvidis, az od urcityho skillu. Mam za to ze jsem parkrat takhle nekoho upozornil na polorozpadlej item a dotycnej to sam nevidel, ale jestli je na to treba 100 nebo kolik, nevim, nicmene se stejne pouzivaji MB, tak krom lava bomb je ten skill fakt k prdu
A Acarusi, teda ty +5 knihy na tyto skilly by byl problem dodelat? Netusim jak je to pracne, samozrejme jen za predpokladu ze to neni nic extra casove narocneho.Acarus píše:Nemuzu zkusit no, ale tusim jeste to ukazovalo zda je zbran/brnko nb ci nekoliv.Xan píše:Mn coz pouzitim skillu nezjistis nic, ale todle to zobrazi kdyz jen kliknes 1x na item a mam za to ze s 0,1 t neuvidis, az od urcityho skillu. Mam za to ze jsem parkrat takhle nekoho upozornil na polorozpadlej item a dotycnej to sam nevidel, ale jestli je na to treba 100 nebo kolik, nevim, nicmene se stejne pouzivaji MB, tak krom lava bomb je ten skill fakt k prdu
Cely havrh pravdu vychazi z predpokladu:
+5 knizky se zavadeli viz. prvni post. Pri zavedeni +5 knizekArm lore napr. nemel zadnou funkci (asi), tak se book neudelal. Dnes ma aspon ty Lava bomby, coz neni uplne k zahozeni.
Osobne trenim, jen skilly co maj smysl, Arms lore jsem dotrenil jen protoze jsem tu nasel nekde ten post s Lava Bombama.
To Johny: 0-75 skill zatim, 7h cistyho casu. tj. asi obodobne jako v roce 2003 Animal Lore.
Jasny chapu, na poradu dne to opravu neni, asi bych to nepredpokladal :].Acarus píše:Netusim jestli je to na poradu dne u hernich gm.
Skriptove to asi problem neni.
Na druhou stranu tu existujou uy nove knihy, kterymi si muzes do toho skillu pridat.
Dekuju za vyjadreni.