Cove PVP
Cove PVP
Čaute, poslednú dobu sa opäť pekne rozprúdilo povestné cove PVP, aký je Váš názor na tento typ boja? Pripadne neaké návrhy ako by sa dalo ešte viac rozprúdiť dianie v cove? Teraz keď hrá opäť pár ľudí bolo by dobré tento stav udržať . Ďakujem za pozornosť, mier svami
Re: Cove PVP
Parada! Zajdu si tam za ranga zastrilet z GZ.
Drtikol style!
Drtikol style!
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Budeme radi! možno sa naučíš neaké nové triky! Otvoriť dvere, vystreliť, zatvoriť dvere! Cove skill treba natrénovať, to nie je len tak
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vela emocii a vela srandy.
Odporucam ako vecernu formu zabavy, zvlast teraz ked zacala AMONTHIA behat pk. Treba ich bit kym su lamy potom to uz bude tazke. :p
Odporucam ako vecernu formu zabavy, zvlast teraz ked zacala AMONTHIA behat pk. Treba ich bit kym su lamy potom to uz bude tazke. :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Aha top pvp GZ guards bojovník se ozvalJohny Matovic píše:Vela emocii a vela srandy.
Nejvíc mě baví když se vypne GZ jak všichni kopou
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tak to áno, to patrí k cove PVP žargónu, stráže sú predsa hlavným pilierom cove PVPZola píše: Nejvíc mě baví když se vypne GZ jak všichni kopou
Ty nezbedník, ale nevadí, my cove pvperi potrebujeme pomoc stráži, bohov aj všech svätýchAcarus píše:Nejvic me bavi, kdyz se zapne GZ za hradbama :p (omylem samozrejme, ani nikoho nenavadim)
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Tak sorry, ze som bol v dungu a na duale sledoval cove pvp bez toho aby som sa do neho akokolvek zapajal (to guards trosku nechapem, ale urcite mi to rad vysvetlis ). Musim si zadovazit dalsi par ruk, potom to pojde.Zola píše:Aha top pvp GZ guards bojovník se ozval Nejvíc mě baví když se vypne GZ jak všichni kopou
Sklb - okrasny clovek
Asi jo proč ne ... od doby co jsou kouzla navazany na ekvip je tam obcas videt i ref.
Jediné co by bylo fajn dát možnost red straně vypnout na omezenou dobu stráže v Cove.
Jediné co by bylo fajn dát možnost red straně vypnout na omezenou dobu stráže v Cove.
Presne neaké takéto spestrenie by sa zišlo, trebárs neaký quest pre pk, kde na konci by ich to hodilo do cove za hradby a na určitý čas napr. 60 sec by sa vypli stráže v cove. Mohlo by to byť neak oznámené, napr príchod vrahov do mesta cove o 10,9,8... Atď.
Dokud tam hrajou bugeři, kteří bugujou, relogujou pk + blue, a tresty nejsou žadný nebo víceméně žadný, tak je to opruz, až přestane hrát bugged (který ironicky splnuje svoje jméno) tak se v cove zase ukažu
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
Žiadne bugy to nie sú, akurát majú vychytané skripty a vedia to aj hrať samozrejme keďže PVP hrajú roky, všetko sa dá naučiť je to len o čase. Nikto z nich nie je nesmrteľný, keď máš potrebný ekvip, všetky poti, RR,grr,šalát+vychytáš timery, nie je problém zabiť hocikoho z nich trebárs aj 1v1. Aktívne PVP je hlavne o neustálom boostení sa, takže spáliš hromadu ekvipu.Penelope píše:Dokud tam hrajou bugeři, kteří bugujou, relogujou pk + blue, a tresty nejsou žadný nebo víceméně žadný, tak je to opruz, až přestane hrát bugged (který ironicky splnuje svoje jméno) tak se v cove zase ukažu
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
No myslim, ze niektore take detaily ako hadzanie spellov cez statiky trosku zavana bugovanim a u niektorych hracov je to bezny standart...Hyena píše:Žiadne bugy to nie sú, akurát majú vychytané skripty a vedia to aj hrať samozrejme keďže PVP hrajú roky, všetko sa dá naučiť je to len o čase. Nikto z nich nie je nesmrteľný, keď máš potrebný ekvip, všetky poti, RR,grr,šalát+vychytáš timery, nie je problém zabiť hocikoho z nich trebárs aj 1v1. Aktívne PVP je hlavne o neustálom boostení sa, takže spáliš hromadu ekvipu.
Na moj zivot ci smrt to sice moc vplyv nema, ja sa zabijem aj sam, takze mi to je relativne jedno.
Len teda nevravel by som, ze ziadne bugy tam nie su.
Sklb - okrasny clovek
Pár dní čo teraz klikám som sa stým nestretol, ale keď je to tak, tak možno fakt používajú neaké "vylepšenia"...Johny Matovic píše:No myslim, ze niektore take detaily ako hadzanie spellov cez statiky trosku zavana bugovanim a u niektorych hracov je to bezny standart...Hyena píše:Žiadne bugy to nie sú, akurát majú vychytané skripty a vedia to aj hrať samozrejme keďže PVP hrajú roky, všetko sa dá naučiť je to len o čase. Nikto z nich nie je nesmrteľný, keď máš potrebný ekvip, všetky poti, RR,grr,šalát+vychytáš timery, nie je problém zabiť hocikoho z nich trebárs aj 1v1. Aktívne PVP je hlavne o neustálom boostení sa, takže spáliš hromadu ekvipu.
Na moj zivot ci smrt to sice moc vplyv nema, ja sa zabijem aj sam, takze mi to je relativne jedno.
Len teda nevravel by som, ze ziadne bugy tam nie su.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Lepsie pozeraj Alebo ked sme uz u toho topka je aj banda, hid a zlezenie z jazditka.Hyena píše:Pár dní čo teraz klikám som sa stým nestretol, ale keď je to tak, tak možno fakt používajú neaké "vylepšenia"...
To je tiez velmi jednoduchy ukon.
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 11 led 2017 17:10, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Tak ja hrám po ležiačky pred telkou takže asi fakt zle pozerám tak ten hiding je haluz to je pravdaJohny Matovic píše:Lepsie pozerajHyena píše:Pár dní čo teraz klikám som sa stým nestretol, ale keď je to tak, tak možno fakt používajú neaké "vylepšenia"...
Proto sem psal, že jedině koho uznávám je Nycte, ten mi přijde, že hraje ferově, bez bugu a je to šikovný pvper, ale co se týka Buggeda( Lux, Keish-keish) nevím jestli to je dobrými skripty nebo spíše znalosti bugu na spheře, každopádně ten kluk by zasloužil smazat pak by bylo pvp opět krasné
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
Fakt? este by som chcel vediet co bugujem, vlastne nic zato moze asi harpagonPenelope píše:Proto sem psal, že jedině koho uznávám je Nycte, ten mi přijde, že hraje ferově, bez bugu a je to šikovný pvper, ale co se týka Buggeda( Lux, Keish-keish) nevím jestli to je dobrými skripty nebo spíše znalosti bugu na spheře, každopádně ten kluk by zasloužil smazat pak by bylo pvp opět krasné
Vsadim sa ze toto pise urcite Luke, hrac ktory neustale buguje hp za maga a ma kazdy mesiac novy prohresok
Ja som tiez dostal logy ako kazdy iny hrac za Relog. Co uz. Kazdopadne ziadne bugy nepouzivam, keby mam nejake extra scripty ako hovoris tak myslis si ze by to GM tolarovali ? nebud smiesny.
Libor
Miro Já už jsem dávno rezignoval na tebe cokoliv psát, když jsem doložil fotku kde máš buglé hp na magovi stejně jako já, tak jsem trest dostal jen já (sáhni si do svědomí, kolikrat si měl buglé staty na magovi a kolikrát si za to něco dostal?), když buguješ ty je to v pořádku, nikdo se nekouká. Že buguješ to ví i moje bába od naproti, ale nikdo s tím nic neudělá, si starý buger, nebaví mně hrát proti bugerovi, co zneužívá nastavení serveru, reloguje už XY měsíců, mě za relog smazaly accounty, tobě daly jen logy, a ten majetek kradeš kde? ono ani nemá význám Tě mazat, protože si stejně uděláš nové postavy, lebo ten majetek od wetchera je asi neomezený co ? Popřípadě, ti to dá někdo jiný a když náhodou napíšu page, že se mi něco na tobě nelibí, tak dostanu jail za to, že zneužívám page systém takže už nemá význam si na tebe kdekoliv stežovat, ani bych se nedivil, kdyby mi zase zakazali přistup na forum Já doufám, že Tě smažou, jednou to určitě všechno praskne, zatím ti všechno vychazí, ale lež má krátke nohyWiliam píše: Fakt? este by som chcel vediet co bugujem, vlastne nic zato moze asi harpagon
Vsadim sa ze toto pise urcite Luke, hrac ktory neustale buguje hp za maga a ma kazdy mesiac novy prohresok
Ja som tiez dostal logy ako kazdy iny hrac za Relog. Co uz. Kazdopadne ziadne bugy nepouzivam, keby mam nejake extra scripty ako hovoris tak myslis si ze by to GM tolarovali ? nebud smiesny.
PS: Ty čtyři fuzzy už si oholil? Bo se na tebe nedá kukat
STOP SUPPORTU!