Lehce upravena dmg kouzel
Re: Lehce upravena dmg kouzel
Mass kouzla necháme povoláním k tomu určeným. K druidovi jsem se ještě nedostal. Jak dokončím ostrostřelce začnu se věnovat druidovi.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
v pvp se ubrání.. to je super no, otázka je, proč by měl hrát rang pvp, když se "může jen bránit" ? 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Proto se rang v pvp taky nehraje ze ano.Erik Nighelt píše:v pvp se ubrání.. to je super no, otázka je, proč by měl hrát rang pvp, když se "může jen bránit" ?
Medved na pojezdy dungu a pasti jinak se to proste nevyplati. Ostro nevim toho jsem nevidel vubec a Druid absolutne nema dmg, sice umi kastit ale sumy, para i pog mu fizzujou tak, ze se na to nelze spolehnout coz je v pvp klicove. Vamp bez specky v humanovi je o dost platnejsi, coz je velmi, ale doopravdy velmi smutne.
Nadruhou stranu ikdyz nema dmg a sumy si hned profizzuje, tak muze byt dobry do pve protoze umi z hlavy portit a hazet klamaky s rychlosti kulometu... jo a ma super taming hole...
to je furt dokola, už se xkrát řešilo, že to není balancované na pvp 1vs1, což asi ani nikdy být nemůže, ale vzhledem k množství prsků v pvp si rang celkem užije, zrovna za druida mě to i bavilo
chceš podat kapesníček?Lucky píše:Proto se rang v pvp taky nehraje ze ano.Erik Nighelt píše:v pvp se ubrání.. to je super no, otázka je, proč by měl hrát rang pvp, když se "může jen bránit" ?
Medved na pojezdy dungu a pasti jinak se to proste nevyplati. Ostro nevim toho jsem nevidel vubec a Druid absolutne nema dmg, sice umi kastit ale sumy, para i pog mu fizzujou tak, ze se na to nelze spolehnout coz je v pvp klicove. Vamp bez specky v humanovi je o dost platnejsi, coz je velmi, ale doopravdy velmi smutne.
Nadruhou stranu ikdyz nema dmg a sumy si hned profizzuje, tak muze byt dobry do pve protoze umi z hlavy portit a hazet klamaky s rychlosti kulometu... jo a ma super taming hole...
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem v klidu, hral jsem/hraju O druida, takze jsem jen odpovidal Erikovi na jeho vsetecnou otazku a rikal jak to je...to je vse.Penelope píše: chceš podat kapesníček?
S absenci magery, velkou fizzovosti a malou ranged dmg proste neni duvod proc brat tento char do [skupinoveho] pvp (o 1v1 se vubec nebavim :p )
Ano v Cove, tam by me taky bavil. I by se tam hodil, asi jako kazdy rang, kdyz ma gz a otviraci dvere

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
však jasný Lucky, proto ho nikdo nehraje - chtěl sem na to poukázat, když tu všici mluví jak se "v pvp ubrání".. hrál sem ranga obyč i se speckama.. než se sebral ostrovi blesk z hlavy tak byl do pvp docela fajn a občas i něco sundal, ale to jak to poslední dobu nastavené vyhovuje asi jen Penelopovi, co má rád stále dokola procházet to samé pvm... (nic proti, taky sem to kdysi hrál)
Mám i ostra, a ten je do pvp luxusní a 1v1 tě nedá nikdo. Snad jen nycte, ale to je myslím jedno jaké máš povolaní nebo speckuErik Nighelt píše:však jasný Lucky, proto ho nikdo nehraje - chtěl sem na to poukázat, když tu všici mluví jak se "v pvp ubrání".. hrál sem ranga obyč i se speckama.. než se sebral ostrovi blesk z hlavy tak byl do pvp docela fajn a občas i něco sundal, ale to jak to poslední dobu nastavené vyhovuje asi jen Penelopovi, co má rád stále dokola procházet to samé pvm... (nic proti, taky sem to kdysi hrál)

1v1 je nejlepší prsk souboj, ale ostatní chary bud od sebe utíkaj nebo se vylečí (ale to dává logiku proč je nejlepší prsk souboj) a je jedno jestli si paladin warrior clerik ranger nebo cokoliv jiného...
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Na to pvp, kde sa vybieha z cv, streli a zabehne z5, alebo existuje aj nejake ine luxusne pvp pre ostra?Penelope píše:Mám i ostra, a ten je do pvp luxusní a 1v1 tě nedá nikdo.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo to jedině..Mighty PvP GOD píše:Na to pvp, kde sa vybieha z cv, streli a zabehne z5, alebo existuje aj nejake ine luxusne pvp pre ostra?Penelope píše:Mám i ostra, a ten je do pvp luxusní a 1v1 tě nedá nikdo.
ale očividně to musim napsat ještě jednou - nejde o to, že tě nedá nikdo jde o to, že ty nedáš dneska ani toho mága když umí držet tlačítko myši a házet bandu..
na druhou stranu 1vs1 by si neměl dneska umřít za nic ne?..
tu jde spíš o to, že ostro s bleskem z hlavy uměl aspon trochu něco.. dnešní rangové jsou nic moc.. (druid je fajn, je s nim sranda, ale ta fizovost a missování zustavá u toho že je pro srandu a spíš na takovéto wow, ted mi to nefizlo wow sem ho dostal a pak dlouho dlouho nic.. )
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 10.01.2017 20:02:09, celkem upraveno 1 x.
Jasně nejlepší by bylo, kdyby měl ranger luk, který střílí zaběhu, nebo měl zbran která dá ik, that's all, ajo vlastně nebo zbran co ubere soupeřovi tak na 5-10hp a mít pog (blesk), abych ho mohl dorazit, nepřídá se potom třeba harm warriorovi? a paralyze paladinovi? pač 1v1 nejsem nikoho schopnej dátMighty PvP GOD píše:Na to pvp, kde sa vybieha z cv, streli a zabehne z5, alebo existuje aj nejake ine luxusne pvp pre ostra?Penelope píše:Mám i ostra, a ten je do pvp luxusní a 1v1 tě nedá nikdo.

Když tamuju jezdítka 1v1 aj 2v1 se dá ještě ubránit utéct, když jsem běhal pvp proti (2)pk a (5) blue, tak nebyl problém za rangera dát frag nebo PKčko trefit, tudíž se dá za něj hrát pvp, a jediné co tím chci říct, že pokud nehraješ prska, tak solo zabiješ leda velké

Eriku ty opravdu toho rangera nehraj kdyz nevíš jak se hraje

Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
A dál nehodlám reagovat na tvrdohlavce, kterým je za težko používát mozek, ano uznávám ve fazi, kdy prsk utíka a je na hony od vás vzdálen je težké ho dorazit, ale bylo by nesmírně težké ho dorazit i za prska, tím padem za jakýkoliv další char. Samozřejmě chápu, že by bylo krasné, jednou střelit a pak jedním kouzlem někoho zabít a nebo jen bežet a jako houževnatý Erik mačkat jedno tlačítko na attacklast.
+ Dokud to nebude v pokecu tak na další ješitné odpovědí nereaguju
+ Dokud to nebude v pokecu tak na další ješitné odpovědí nereaguju
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
My se tu spis bavime o normalnim pvp ne o xyz blue vs x pk v cove. Tam je druid vybornej i ostro i bez specky.
Rikam, hral jsem ho dlouho, mam ho v O, chodil jsem za nej na TB a tam si nefragnes nic a vis proc? Protoze proste nemas dmg a nic neudelas, jen behas a parujes cleriky. Prsk v dobrym gearu s reaktivem a papa. Druid a rang vseobecne je na pvp proste crap, proto se nehraje.
Meele dostaly jistou formu pary a to retezy, maji brutalni dmg, rang nema kamenky, neprostreli velkej armor, spelly mu fizzujou. Dneska nikomu nic neudela (zabil bych ostra s fena a elven HC za WH a to je co rict s tim armorem).
To ze ty nikoho 1v1 nezabijes, neni zadny problem a neznamena to, ze to nezvladne nekdo jiny...
Rikam, hral jsem ho dlouho, mam ho v O, chodil jsem za nej na TB a tam si nefragnes nic a vis proc? Protoze proste nemas dmg a nic neudelas, jen behas a parujes cleriky. Prsk v dobrym gearu s reaktivem a papa. Druid a rang vseobecne je na pvp proste crap, proto se nehraje.
Meele dostaly jistou formu pary a to retezy, maji brutalni dmg, rang nema kamenky, neprostreli velkej armor, spelly mu fizzujou. Dneska nikomu nic neudela (zabil bych ostra s fena a elven HC za WH a to je co rict s tim armorem).
To ze ty nikoho 1v1 nezabijes, neni zadny problem a neznamena to, ze to nezvladne nekdo jiny...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Snažíš se pěkně, ale mě si šumák a přenášet to do osobní roviny by bylo plýtvání časem bo takových jako ty s rádobynadhledem a znalostí všeho od nastavení serveru po běhání s attacklastem tu už bylo mnoho..(ale neplatili mamonstvu aby je nepojížděli :/ ) zkus přijít s něčim konstruktivním proč se asi rang nehraje (a ano, hrával se a ne, nemyslím v roce 2014.. )
rang jako takový zaostává a výhody jako dotka u skladačky či blesk z hlavy jsou pryč.. zbyl armorově papírový char který umí utíkat, ale když jde o to něco zabít i třeba se skupinou tak jako podpora je lepší i wamp bez specky (vlastně všechny chary kromě krafta.. Miramar promine..:p ).. co muže ostro? jeden blesk ze svitku, popř. čekat esli někdo nepoběží zpět a zkoušet natahovat po cestě při dobrý paře.. druid? zkouší paru/pogy.. v rámci fízovosti spíš běhá občas něco hodí.. shaman bez zrychlovátka leda tak na pasti..
rang jako takový zaostává a výhody jako dotka u skladačky či blesk z hlavy jsou pryč.. zbyl armorově papírový char který umí utíkat, ale když jde o to něco zabít i třeba se skupinou tak jako podpora je lepší i wamp bez specky (vlastně všechny chary kromě krafta.. Miramar promine..:p ).. co muže ostro? jeden blesk ze svitku, popř. čekat esli někdo nepoběží zpět a zkoušet natahovat po cestě při dobrý paře.. druid? zkouší paru/pogy.. v rámci fízovosti spíš běhá občas něco hodí.. shaman bez zrychlovátka leda tak na pasti..
Me furt bavi, jak mluvite o rangovi, ale pritom si stezujete na ostra. Ano do high end pvp tb, kde lidi muzou brat ekvip, je rang na pytel, ale je to tim, ze tam proste neni omezenej armor a ten u nekterych charu je kritickej, proto vseci behai prsky, protoze ten ma milion kouzel a neresis, co ma protinik za armor, a kdyz ma hodne malej, ztrestas ho o to vic. To je ale globalnim nastavenim, za to rang nemuze.
Ano, je to prudici char v cove, ale za druida se mii hralo dobre a neco jsem se s nim nabehal dost daleko od tech vasich cv dveri. Hold je to kosa na prsky, nemuzes cekat s tim sundat wary v high platku.
Add retezy - napad ok, ale nefunguji s mistnim systemem na/se sedani.
Jen nevim, proc se gm tak brani strileni za behu. Prskove tu davaji za behu 40+ dmg skoro zadarmo, ale aby mel rang nejakou obdobu i za cenu mensiho dmg/velkyho timeru/s sanci na miss i v LOS, tu ne. Stejne by tim ohrozovali hlavne prsky, kteryho stejne dobre sesmahne jinej prsk, proc ale lidi nutit hrat prsky?
Ano, je to prudici char v cove, ale za druida se mii hralo dobre a neco jsem se s nim nabehal dost daleko od tech vasich cv dveri. Hold je to kosa na prsky, nemuzes cekat s tim sundat wary v high platku.
Add retezy - napad ok, ale nefunguji s mistnim systemem na/se sedani.
Jen nevim, proc se gm tak brani strileni za behu. Prskove tu davaji za behu 40+ dmg skoro zadarmo, ale aby mel rang nejakou obdobu i za cenu mensiho dmg/velkyho timeru/s sanci na miss i v LOS, tu ne. Stejne by tim ohrozovali hlavne prsky, kteryho stejne dobre sesmahne jinej prsk, proc ale lidi nutit hrat prsky?
Rang ma ovela vacsiu sancu zabit prska ako prsk ranga, nechapem preco tu tolko places Xan. Uvedom si ze tvoje strielanie za behu a "40+ dmg zadarmo za behu" su dve diametralne odlisne veci. Prsk je obmedzeny manou, ktora mu dojde naozaj rychlo + LOSom a kludne ti mozem povedat, ze niektorym vemenam z CV PVP neni problem prefizovat 8 kuziel z 10. Ty ako war/pal/rang alebo za ktore povolanie zrovna tecu tvoje slzy mozes davat dmg prakticky vecne, miss ta nestoji absolutne nic, takze overall dmg zadarmo tu mas ty.Xan píše:.
add chainy : ano 1 vs 1 su chainy uplne na hovno, avsak prsk plecha tak isto na 1 vs 1 nema najmensiu sancu zabit ( pokial to teda neni o5 vemeno z CV PVP ). V x vs 1/x ( x > 2 ) su vsak uspesne chainy vacsinou listkom do pekla

vsak proto rikam, aby se to udelalo na podobnym principu, zadny dmg za behu zadarmo nechci, muze to stat kotel staminy/many, mit pevne nastavenej dmg treba atd, jasne ze strilet za behu s cistou dmg by bylo OP, ale to uz jsem taky zminoval, hold prsci jsou svati a ostatni chary jsou pro vas moc OP 

jasny, ja to beru, jen kdyz tu to tak vseci resi, tak me napadlo, ze by se to dal oudelat stylem 2x klik na kusi, target a za timer kontrola na LOS+skill a vystrelilo by to za nejakou cenu + timer, neco jako je svitek, jen nevim, jeslti by na to slo navazat skill/animaci strelby, ale kdyz se neplanuje, neni treba to hrotit, je fakt ze by se zas rozbreceli vsci prsk ze nejen ze nemaji dmg ale jeste ze se posilujou rangeri a ne prsci:)