PvP turnaj 2v2 - datum zatím neznámé
PvP turnaj 2v2 - datum zatím neznámé
Chtěl bych něco takového spáchat. Máte nějaké nápady jak by to mělo probíhat, co by mělo být omezeno, atp. Pokud se chcete zapojit napište mi sem vaše postřehy.
Re: PvP turnaj 2v2 - datum zatím neznámé
Ja jsem jednoznacne pro.
Dva takove turnaje uz jsem hral a nepamatuju se, ze by by bylo omezeni equipu, ja nasazoval tusim i minotaury (15 let zpatky . Ale mozna uz to dneska nebude tak easy a nejaka omezeni budou potreba. Nevim, kdyz nekdo muze mit +40 zbran, tak by mel logicky mit moznost mit i +40 zbroj atd., ale v top vecech se vubec nevyznam, videl jsem ted jen par zbrani na turnajich
Kazdy si musi dobre rozmyslet co si nabere na svou vahu. Arena byla dost velka, vic nez jedna obrazovka, asi tak dve a nebyl to obdelnik, ale spise takova kapsle rozsirena na koncich. To jen, ze ve 2 na 2 muze rozhodovat i velikost areny.
Dva takove turnaje uz jsem hral a nepamatuju se, ze by by bylo omezeni equipu, ja nasazoval tusim i minotaury (15 let zpatky . Ale mozna uz to dneska nebude tak easy a nejaka omezeni budou potreba. Nevim, kdyz nekdo muze mit +40 zbran, tak by mel logicky mit moznost mit i +40 zbroj atd., ale v top vecech se vubec nevyznam, videl jsem ted jen par zbrani na turnajich
Kazdy si musi dobre rozmyslet co si nabere na svou vahu. Arena byla dost velka, vic nez jedna obrazovka, asi tak dve a nebyl to obdelnik, ale spise takova kapsle rozsirena na koncich. To jen, ze ve 2 na 2 muze rozhodovat i velikost areny.
Arénu postavím dle vašich představ. Ekvip omezovat nemusím, ale nejspíš to nechám tak, že pokud dvojice prohraje, tak přijdou o těla.
Přijdou o těla? Nebo je druhá dvojice může slootit? Protože v tom je rozdíl.
osobně bych byl pro aby spotřebák omezený nebyl, ale aby byla aréna jak velká tak i dobře zastatikovaná. Nebál bych se i viditelných pastí na manu paru a podobne, ale to je jen návrh.
osobně bych byl pro aby spotřebák omezený nebyl, ale aby byla aréna jak velká tak i dobře zastatikovaná. Nebál bych se i viditelných pastí na manu paru a podobne, ale to je jen návrh.
Souhlasím s tím, že pokud budou povoleny všechny itemy tak s lotem, pokud bez lootu tak zakazat itemy: TOPka, včetne TOP zbraní, minotaurky, artefakty.
+ zveřejnění arény nebo místa
+ zveřejnění arény nebo místa
STOP SUPPORTU!
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ak sa to ma urobit tak by som navrhoval:
1. Zakaz klera (kler by bol skor 3v3+)
2. Arena by mala byt velka aspon ako obrazovka a v strede "velky statik" 3x3 pole pre divakov, potom par statikov (max 10 asi aby prskovia mali sancu)
3. Skor no-loot s obmedzenymi equipmi
4. Povolene steny
Dalsie ma zatial nenapada ale pojdem do toho ak sa to bude organizovat.
1. Zakaz klera (kler by bol skor 3v3+)
2. Arena by mala byt velka aspon ako obrazovka a v strede "velky statik" 3x3 pole pre divakov, potom par statikov (max 10 asi aby prskovia mali sancu)
3. Skor no-loot s obmedzenymi equipmi
4. Povolene steny
Dalsie ma zatial nenapada ale pojdem do toho ak sa to bude organizovat.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Ja by som povolil vsetko, co sa tyka equipu, aj hiding posion fieldy atd..PRoste normalne pvp ako ked prides do cove hras tak jak mozes, co vies to spravis, minimalne obmedzenia by som spravil. Napr zakaz steny a toho clera.
kludne s lootom.
kludne s lootom.
Libor
Ja jsem zastáncem stěn. Raději upravme arénu, než vyřadíme mágy. A na to jakým způsobím omezíte clera určitě taky někdo šikovný přijde, ale zakázat ho by určitě bylo nefér k lidem, kteří mají natréněného pouze clera a nebo na něj mají výbavu apod.
zober ma do teamu budem sa snažiťWiliam píše:Ja by som povolil vsetko, co sa tyka equipu, aj hiding posion fieldy atd..PRoste normalne pvp ako ked prides do cove hras tak jak mozes, co vies to spravis, minimalne obmedzenia by som spravil. Napr zakaz steny a toho clera.
kludne s lootom.
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Jak to vypadá s turnajem? Návrhy tu už nějaké padly..
Nakonec je asi jedno jaka budou pravidla, klidne ta, ktera mate odzkousena, hlavne at se hraje zas nejake PvP.