Lehce upravena dmg kouzel

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
GM Alois
Dark Paradise GM

Re: Lehce upravena dmg kouzel

Příspěvek od GM Alois »

Uganda píše: Tak zrušte PVP.....s Rangerem se prostě PVP hrát nedá...dřív se aspoň ubránil, teď je to sračka....
Pro mě jednoznačně specky uškodily celýmu shardu....i proto sem skončil....
A v čom se specializacím, případně rangerovi ublížilo v obraných schopnostech v pvp ?
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Uganda píše:Pro mě jednoznačně specky uškodily celýmu shardu....i proto sem skončil....
Specky su super (okrem wh a gangrela [->pvp])... najhorsie co bolo ze sa oslabili zakladne postavy tak aby nutene museli mat specku... najviac sa to dotklo prave ranga myslim...
GM Alois píše:A v čom se specializacím, případně rangerovi ublížilo v obraných schopnostech v pvp ?
mozno myslel chainy, je pravda ze po chainoch sa stal z ranga absolutny 100%-ny pvp outsider
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Myslis shrinkovaci retezy? Dyt ty jsou k prdu, tu kazdej beha se scriptem, co za behu vyhodi jezdu z baglu a ulozi do pameti pro nasledny nasedani a sesedani, plus rangova pidi pauza na odshrink, dyt mu to vubec nemuze vadit:-) nehlede na to ze s mist im system insta sesedani a nasedani ti je malokdo hodi
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Nejhůř je na tom Nekromancer a Mág :D ty máj velký hnědý a smradlavý :D ty žádnou specku nemaj, tak i rang má výhodu.. a já bych osobně něco ocenil na Nekromancera
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

GM Alois píše:
Uganda píše: Tak zrušte PVP.....s Rangerem se prostě PVP hrát nedá...dřív se aspoň ubránil, teď je to sračka....
A v čom se specializacím, případně rangerovi ublížilo v obraných schopnostech v pvp ?

Shaman.....to je total outsider...myslím že jeho výhody a nevýhody mluví za vše.
Druid....jediný co má, tak je blesk....s tím ale nikoho neukastis....
Ostrostřelec...sice ma dmg, ale blesk jen ze svitku....to je taky out.....

Základní chary jsou totálně ořezaný, aby si musel prostě každej vybrat buď to, nebo to....jak už tu bylo řečeno.
To že sem přidáváte nějaký ubach nový věci, ability, který stejně bugujou a bugovat budou, protože tato zastaralá koule na to nemá, tak to bude stát za dě věci....Když už chcete jít i s dobou, tak začněte na nové kouli.....aj...sorry, Kmarty a Arakir vám to před 12 lety nabízeli a vy jste se na to s prominutím vysrali....Teď oživujete jen mrtvou kouli...

Nechci nějak hatit vaši práci....snažíte se, ale v tohle případě to vede jen k jednomu směru...udržet umírajícího na živu.
Mnoho hráčů kvůli tomu odešlo viz i já...
Já měl rád starej dobrej systém před 15 lety...to co jste z toho udělali dnes je odpad...sorry....Novej hráč aby si vzal na proštudování všech serepetiček prázdniny. Nemluvě o tom, že ho čeká stejně delete a ban, protože z toho půlka věcí buguje a on to neví...s hráčema se nebavíte na úrovni.....zlatej Balt, Naja, None....
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Uganda. Prejdi si zopar top dungou. Zahraj si pvp a potom pis topicky.
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Anselmo píše:Uganda. Prejdi si zopar top dungou. Zahraj si pvp a potom pis topicky.
Aj......já byl....byl sem všechny.....Mám tu jestli dobře počítám 12 postav z toho jich je polovička specek....se všema sem byl dungy....
Mě nemusíš poučovat.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Ja nechcem byt utocny. Ale v poslednej dobe si to urcite nehral
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Anselmo píše:Ja nechcem byt utocny. Ale v poslednej dobe si to urcite nehral
Nehrál, to je pravda, protože nemám čas sedět 5-10 hodin denně u pc a čumět, jak mi tam postavička kope..Nebo lítat po světě a tamovat klamáky s druidem a skončit stejně s fullem rk, hk....Mám jiné hry ktery si zahraju hodinku a užiju si to...
Tahle hra pro mě stratila smysl v době, kdy se nesmyslně začali upravovat postavy,zbroje,zbraně a hlavně z hráčů se stali hovada.
GM Alois
Dark Paradise GM

Příspěvek od GM Alois »

Uganda píše: Shaman.....to je total outsider...myslím že jeho výhody a nevýhody mluví za vše.
Druid....jediný co má, tak je blesk....s tím ale nikoho neukastis....
Ostrostřelec...sice ma dmg, ale blesk jen ze svitku....to je taky out.....
Děkuji, ale stále ještě si neodpověděl na mou otázku. Zmiňuješ pouze ofenzivní dovednosti.

Uganda píše: Základní chary jsou totálně ořezaný, aby si musel prostě každej vybrat buď to, nebo to....jak už tu bylo řečeno.
To že sem přidáváte nějaký ubach nový věci, ability, který stejně bugujou a bugovat budou, protože tato zastaralá koule na to nemá, tak to bude stát za dě věci....Když už chcete jít i s dobou, tak začněte na nové kouli.....aj...sorry, Kmarty a Arakir vám to před 12 lety nabízeli a vy jste se na to s prominutím vysrali....Teď oživujete jen mrtvou kouli...
Základní chary nejsou totálně ořezaný. Jedinej komu se vzalo víc je ranger, ale zase nic z toho, aby se v pvp neubránil. Paladin například je identický s tím co býval. To samé kraft, klerik a warrior.
Koule je zastaralá i jako celek. O tom tu nevedeme debatu, ona i samotná ultima je celkem zazenitní. Pracujeme s tím co máme. Před dvanácti lety jsem ještě ani nehrála tak nevím jak to bylo, ale to by to odpověděl nekdo zasvěcenější. Navíc jediné co víme, že zlobí a "buguje" jsou staty na člověku při save. Ale to nezačalo bugovat se speckama, pokud tu hraješ déle tak víš o tom, že tento problém warrior řešil neustále. POkud víš o jiných bugech, prosím napiš je.

Uganda píše: Nechci nějak hatit vaši práci....snažíte se, ale v tohle případě to vede jen k jednomu směru...udržet umírajícího na živu.
Mnoho hráčů kvůli tomu odešlo viz i já...
Kvůli tomu, že se server snažíme posouvat, aby nezůstal stejný a aby přibylo možností hraní tak to tu spíš hráče drží a občas se najdou takový, kteří se baví tím, že objevují nové věci.
Uganda píše: Já měl rád starej dobrej systém před 15 lety...to co jste z toho udělali dnes je odpad...sorry....Novej hráč aby si vzal na proštudování všech serepetiček prázdniny. Nemluvě o tom, že ho čeká stejně delete a ban, protože z toho půlka věcí buguje a on to neví...s hráčema se nebavíte na úrovni.....zlatej Balt, Naja, None....
Proč by někoho čekal ban a delete ? Můžeš být konkrétní ? Hra není postavena na tom, všechno přečíst, ale postupně hru jako komplexní systém poznat.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Když jsem před cca 6 - 7 lety hral klerika, tak jsem sním harvil, jel PvP, chodil mapky a byl to muj hlavní char :D ale když to vemu co je ted.. tak ani nic netrefim, dmg úplně na 2 věci a nedá se sním dělat co dřív... takže stejný určitě není... jediné co je asi stejné je kraft
Ne že bych bránil Ugandu, ale v určitých věcech má z moji strany pravdu...
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

GM Alois.....sakriš....všechny chary, na který se dělali specky, tak základy se ořezali...Ano, já beru ofenzivu, protože se teď momentálně vžívám do nováčka....
Toto je nucený výběr specky....a každá specka má svoje pro a proti...takže abych dejme tomu s Druidem šel dung....LC mi je naprd...beru štít, war forky a jen bleskuju....sem tam něco tamnu....tohle mi nepřijde jako zábava za char, kterej byl rozmanitej....
Stejně klerik.....tomu se oslabyli Spiriti, missuje až to hezký není...
Jaký pak plní taková specka účel? Jako klamák do dungu?
A to jsem zvědavej, co bude s mágem a Necromancerem.....
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Uganda píše:GM Alois.....sakriš....všechny chary, na který se dělali specky, tak základy se ořezali...Ano, já beru ofenzivu, protože se teď momentálně vžívám do nováčka....
Toto je nucený výběr specky....a každá specka má svoje pro a proti...takže abych dejme tomu s Druidem šel dung....LC mi je naprd...beru štít, war forky a jen bleskuju....sem tam něco tamnu....tohle mi nepřijde jako zábava za char, kterej byl rozmanitej....
Neviem no,
ja si pametam situaciu kedy klerik dal solo so sedymi guardian spiritmi LLL. Urcite to mali nechat, bolo to vyvazene.
Ranger bol tiez op jak svina, som bral tazke dungy vzdy radsej 4 rangerov ako neakeho socka smucka pala co cely cas len missoval a este aj pasce slapal cely dung.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Uganda píše:GM Alois.....sakriš....všechny chary, na který se dělali specky, tak základy se ořezali...Ano, já beru ofenzivu, protože se teď momentálně vžívám do nováčka....
Tak hraješ , nehraješ?Co post to něco jiného.A nic moc se neořezalo , jen tě to nutí hrát specku protože je k nečemu dobrá ale neplatí to u všech.A víš jak dopadlo třeba DP 2 nebo mikedemie kde si mohl hrát třeba i bedny?Já jsem rád že se na novou sféru nepřešlo jinak si tu ted ani nepíšem.A pro každého je zábavné něco jiného , třeba druid který zaklamákuje všecko , hidne , resne parne , poisne na dálku , na blízko.. A ten tvůj slavnej clerik se neořezal vlastně skoro vůbec , je to stejný misser jako v roce 2010 , žádnej klamák bez kterýho větší dung těžko projdeš.Nyní máš možnost si udělat specku a hrát toho co muže bojovat ..máš prostě nepřeberné možnosti a ty se tu budeš navážet a lobovat za nesmysl jako zručení specek?Vrat se dohrobu.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Pls klerik, cim se pri vytvoreni na specku orezal, konkretne ju ?
Revize sumu a jejich pocet je tu uz nejakej patek - 2007. Mf ma porad stejnej, taktiku taky.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Ja si stojim za tim, ze jedinej char kterej je schopnej v pvm vyresit jakoukoliv situaci, je druid. Ze nema dmg? Leda v pivu a jste lini nad tim premejslet a nebo jste moc pohodlni, vy co nad nim brecite. Nikdy za celou moji kratkou uo karieru jsem se za zadnej char necejtil tak na pohodu jako za op drujda.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

pššššt, to nesmíš říkat nahlas, nebo ho nerfnou:)
To víš, jak to nema bojovky 120+ a dmg jako destro halou, je to přece nepoužitelnej char:)
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

co by ohledne hratelnosti druidovi v pvm pomohlo je dle meho:
- posileni grizly beara (vic hp a klidne ho odebrat shamovi)
- umoznit mu harmovat LLL/IVM draky apod. (nevim jestli to neni v navaznosti na mgr)
- pripadne navysit trochu mgr (je trochu opruz byt sam jako jediny char ve vyprave-low/med dungy- ktery umi sumit, ale po dvou mistnostech uz nemam co sumit bo mi to profizovalo...)
- an grav o kterem sem se tu nekde docetl mi prisel jako pekny support pro skupinu, preci jen se obcas stane ze mag slapne past hodi zed "na sebe" a musi se to pogravovat a mezitim co dmg zabiji past, tak by druid mohl krasne gravovat :unibrow:

do pvp kecat nebudu, nebeham
DonPepeCZ
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od DonPepeCZ »

Jednoho krásného dne za druida střetneš leoparda a učiní tě šťastným.
lukyko
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od lukyko »

Fila píše:co by ohledne hratelnosti druidovi v pvm pomohlo je dle meho:
- posileni grizly beara (vic hp a klidne ho odebrat shamovi)
- umoznit mu harmovat LLL/IVM draky apod. (nevim jestli to neni v navaznosti na mgr)
- pripadne navysit trochu mgr (je trochu opruz byt sam jako jediny char ve vyprave-low/med dungy- ktery umi sumit, ale po dvou mistnostech uz nemam co sumit bo mi to profizovalo...)
- an grav o kterem sem se tu nekde docetl mi prisel jako pekny support pro skupinu, preci jen se obcas stane ze mag slapne past hodi zed "na sebe" a musi se to pogravovat a mezitim co dmg zabiji past, tak by druid mohl krasne gravovat :unibrow:

do pvp kecat nebudu, nebeham

ano ano , an grav pre druida by bolo fajn, pripadne aj nejake mass kuzlo (kulovy blesk) :P

a prezradi božstvo ake drobne upravy sa chystaju? ... nech sa to moze skritizovat :DD
Odpovědět