LaPiZza píše:No pořád má Finish a u těžkých mobu to je docela hodně dobrá vlastnost...a mám dojem, že se to % nedavno navyšovalo trošku a silver zbraně se zrychlovaly, jestli se nepletu...
Osobně bych jedinou vadu viděl jen ty pety s pauzou a lvl, který vyhodí..
Keby ten finishing je napr rovny + zbrane tak to je zaujimave (napr z +20 hxb to da IK pod 20%) ale 10% sa naozaj vzdy podari dorazit bez problemov.
Ja urcite najvacsi problem vidim to ze nevie tamovat. To ze druid to da na jedno machnuti je vyborna vyhoda druida. Ale to ze ostro si nic nad black musta netamne je na plac.
Shaman ktory dokaze poisnovat, ma perfektny mele dmg, vie sumovat, odolnost na flusy, vie resovat, vie si vyhadzat milion leopardou a umlatit takmer cokolvek - tamne vsetko
To je fer oproti ostrovy?
Ked trvate na speckach ostro/druid - je to fajn. Ale zamerajte sa na to ze ostro - dmg, druid - support. Nie to ze ostro nemoze tamovat (nemoze byt rangerom)... Napr ostrovy by som kludne zobral aj sumony. Aj tak ich za minutu vyfizuje.
A ten teleport pre ostra je fajn vec. Este som ho nevidel ale dufam ze sa nabija teleport zvytkami a cez neho sa da portovat aj v pride a ep napriklad a hlavne nech nemusi vlacit 100vky zvitkou.
Davnejsie bol rang univerzalna postava ktora sa hodila do kazdeho dungu. Dnes to tak rozhodne nie je.