Málo lidí a co s tím?

Vaše nápady a návrhy
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Málo lidí a co s tím?

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Bohuzial uz sa neda nic robit, lepsie to nebude... aj tak si myslim, ze je uspech ze sa dp dostalo do 2017 a pritom sa najdu aj skupiny na top dungy...

Ziadny novy hrac o uo nezakopne, grafika je urcite zla pre novsiu generaciu, ale co odradi 98% novych hracov je HC gameplay...

Davnejsie dom navrhoval jednu vec, myslim si ze je to jedina moznost ako by tu ostal nejaky novy hrac je to, ze by musela mat kazda postava od zaciatku zakladne skilly na maxe... v tejto dobe naozaj nikto trenit nebude a myslim si ze starym hracom by to ani nevadilo... skillbooky su fajn ale nikto s nb warom s 30 sw nepojde harvit prachy na knihy... druha vec dat npc co da full +5 equip s nakymi bandami a potakmi... to by sa uz dalo zacat...
Dalsia vec pre pvm hracov dat do reward gatov nejake spotrebaky, napr ss, cob kamen atd...
Pre pvp hracov ani uz neviem...

Radsej, ak niekto chcete vytvorit novodobu UO, tak stiahnite unreal engine, modelovacie programy a naucte sa modelovat/animovat postavy pripadne programovat :)
Ja ked si dokoncim jednu rozpracovanu vec, co mi este potrva zo pol roka az rok, tak zacnem prototypovat novodobu "UO" a hodil by sa mi nejaky team.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mighty PvP GOD píše: Ja ked si dokoncim jednu rozpracovanu vec, co mi este potrva zo pol roka az rok, tak zacnem prototypovat novodobu "UO" a hodil by sa mi nejaky team.
A kolik platíš ? :-D
Hornblower
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornblower »

no kdysi uo byla snad jediná online hra mmrpog , když nepočítám jako byl diablo 2 . tak pochopitelné bylo že to hrál skoro každý , teď je haaafffooo her a každý si vybere dle svého gusta :D . a to i shardy uo naší repce je snad 5?

Já si myslím že až naše generace půjde do důchodu že uo zažije boom :shock:
Naposledy upravil(a) Hornblower dne 20.12.2016 00:42:38, celkem upraveno 1 x.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

To, ze nie su novi hraci je nezmysel. Mozno to z Vaseho happy place nevidite..

Existuju, ta hra ma stale potencial. Viem, ze to je pre Vas pri 20 rocnej hre ako vidiet jednorozca, ale netvrdil by som nieco co nemam overene.
Treba len dalej pracovat a vyliezt z nostalgickej nalady "dobre uz bolo"...

UO je komplexna HC hra a dnes, si predstavte, su taketo hry trendom (Day Z, Rust, Arc survival, Dont Starve, Life is feudal).
Z izometrickeho prostredia neexistuje prilis vela alternativ k Ultime (nepoznam jednu kvalitnu mmorpg).
A kedze mnohe dnesne hry v svojom nastaveni UO pripominaju a hlasia sa k jej odkazu, je iba logicke, ze sa najdu aj ludia, ktorim sa dany princip hry zapaci a dopatraju az k shardu Dark Paradise. Zvlast ked DP ma takymto ludom so sucasnym nastavenim co ponuknut.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Mighty PvP GOD píše:Davnejsie dom navrhoval jednu vec, myslim si ze je to jedina moznost ako by tu ostal nejaky novy hrac je to, ze by musela mat kazda postava od zaciatku zakladne skilly na maxe... v tejto dobe naozaj nikto trenit nebude a myslim si ze starym hracom by to ani nevadilo... skillbooky su fajn ale nikto s nb warom s 30 sw nepojde harvit prachy na knihy... druha vec dat npc co da full +5 equip s nakymi bandami a potakmi... to by sa uz dalo zacat...
Odporucam spravit si novu postavu.Mnohe veci sa v tomto uz zmenili. Mi prijde ako keby si bol chapanim tejto konkretnej zalezitosti zaseknuty v 2010. (nic v zlom)
Sklb - okrasny clovek
Hornblower
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornblower »

Lidi ultimu hrají se podívejte na velké servery jako je drachenfels , europa nebo nějaké u.s servery , ale v našich luhů a hájů je snad 5 serverů kde hraje cca 30-60 lidí?

tak je to jasný povýšit dp na origin jako střední a východní evropa nebo tv reklamu :D

no já slyšel už tolik výtek jako support gm , pkáčka , náročné dungy na čas , stráta věcí , a já nwm co ještě
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Raziel píše: A kolik platíš ? :-D
Nic :) teraz co robim, robim ako hobby, tak isto planujem aj dalsiu vec (a ked to uspeje budu nejake "korunky" do vrecka navyse...). Samozrejme nechcem nikoho nutit zadarmo robit, len ak bude mat dakto rovnake zaujmy tak mozem s nim spolupracovat...
Johny Matovic píše:To, ze nie su novi hraci je nezmysel. Mozno to z Vaseho happy place nevidite..
Existuju, ta hra ma stale potencial. Viem, ze to je pre Vas pri 20 rocnej hre ako vidiet jednorozca, ale netvrdil by som nieco co nemam overene.
Treba len dalej pracovat a vyliezt z nostalgickej nalady "dobre uz bolo"...
No, vsetko je mozne, ale oplati sa "ozivovat mrtvolu" ? :) tolko casu a ludi (a mozno aj penazi) co by bolo treba aby DP slo z5 na status 150 hracov... to nebude nikto robit... Zahranicne servre su myslim nejako platene a stejne nemaju nejake tisicove zakladne hracov...
Johny Matovic píše:Odporucam spravit si novu postavu.Mnohe veci sa v tomto uz zmenili. Mi prijde ako keby si bol chapanim tejto konkretnej zalezitosti zaseknuty v 2010. (nic v zlom)
No je pravda ze som od 2012 netrenil nic, ale co sa zmenilo? Ze je vysvedcenie ktore da skilly? Alebo ze si kupim skilly za knihy?
Ano je to super, pre starych hracov top... ale novym hracom to nestaci... Novy hrac chce hned s postavou naplno hrat a kym zisti ako sa vybandit, ressnut, co kde vziat a zbierat... Dnesne tutoriali ti ukazuju aj kam mas kliknut, to iste by aj UO potrebovalo avsak to je (skoro) nemozne...

Premna bola aj bude UO TOP, ale som realista ked vravim ze to lepsie nebude... Cim skor sa s tym niekto zmieri, tym lepsie :)
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Elendis
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Elendis »

Penelope píše:Naprosto souhlasím aby se do pokladu místo kamenu +20 Brnek at ring chain či +15 +20 robek dal jeden nebo dva lepší itemy.. Druidka, Masterka, Holineska, udělá to vetší radost než 5 takových prdů

Tak snad je to na dobré cestě dnes v TK 9 cutlas a 25 cast. dva itemy ktere potesi vic nez truhla s 16 itemovým šrotem.

Děkuji GM.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Elendis píše:Tak snad je to na dobré cestě dnes v TK 9 cutlas a 25 cast. dva itemy ktere potesi vic nez truhla s 16 itemovým šrotem. Děkuji GM.
takže vánoční tk vybráno. ook
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Nemyslim si, ze by vyse pokladu nejak lakala lidi aby zacali hrat.
proffesor
Inkless
Inkless

Příspěvek od proffesor »

dovolim si prispet take svou troskou...

- pokud nekoho zajima, proc hraci prestavaji hrat, lze to zjistit napriklad formou ankety. A to treba tak, ze se vyuzije databaze emailu k uctum. Na ty se rozesle email s zadosti o hlasovani v ankete, kde bude uvedeno par predpokladanych duvodu a moznost napsat jiny. Tak jak to byva v anketach zvykem. S vysledky ankety by se dalo pracovat.

- nalakat nove hrace asi nejlepe pomoci facebooku
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

zacal jsem po dvou rokach zas klikat po tom co jsem zjistil ze lidi od nas jeste hrajou, k topiku:

- mit vic mamonu v pokladu vic lidi neprilaka protoze je stejne budou vybirat ti sami lide, navic v tehle hre prece nejde mit hodne mamonu ale je hlavni vic nez ti ostatni.
- omezit pkcka by byl posledni hrebicek do rakve, ikdyz nekteri hraci by nejradsi meli guardzonu v celem serveru vcetne dungu kouzlo a unikatnost tehle hry zpociva v tom ze je hardcore jak psal nekdo nade mnou.
- nekdo zminoval to jak je server castecne cesky a castecne anglicky coz je takove divne, osobne by mi nevadilo kdyby to bylo vse v anglictine (protoze jsem se anglicky diky uo vlastne naucil) ale bylo by s tim hodne zbytecneho srani.
- co bych rekl ze je nejvetsi prekazka pro novacky je pocatecni instalace a nastaveni, mozna by to chtelo vic prolinkovat uvodni stranku se strankou se zaklady a soubory, dale mit moznost si stahnout instalacni soubor co by nakopl vse potrebne jednou instalaci (samotnou uo, fenixe, .net framwork, zakladni skripty a klidne i nejake zakladni profily s par hotkeyama jako bandy self + navod) aby uplny novacek behem par kliku mohl mit funkcni.
- Co se mi od navratu moc libi jsou nove ability monster jako draci dechy, jezdici kvf steny v pekle apod (mene uz invisible spell minion, ten mi prijde trochu nedomysleny) vic takovych.
- Dale musim trochu fnukat ke speckam, mit postavy navzajem vybalancovane je hodne tezka zalezitost a dost drasticke zmeny ktere se s povolanima provadi zpusobi ze je hodne charakteru oproti jinym uplny shit nebo uplny OP (obvzlaste pokud pocitate jak pvm tak pvp), vetsinou se k nim pristupovalo formou hele tenhle charakter dela x a y tak udelame specky ze jedna bude mit silnejsi x ale slabsi y a druha se chova naopak, sice ze zda byt prima jak moc extra silna je prave v tom jejich posilenem odvetvi ale protoze nedela nic jineho tak je to pak strasna nuda, zajimave byly specky co se hodne zasadnim zpusobem odlisovaly od ostatnich a od puvodniho povolani (shaman, wh) ale tam se projevoval problem s balancem, vim ze se planujou upravy ale doufam ze to bude hodne dukladne protestovano nez se pusti do obehu.
- Uvital bych i par zmen v pvp, cove mi prijde v tomto hrozne, modrazi cumi v za zdi gz cekaji na to az pkcku dojde trpelivost a vleze do gz kde ho pak zgardi pripadne vybehnou jen v mega presile, dlouhe cekani, par minut boje a pak strana co prohraje odlogne a konec. HB brit byl vzdy dobry pro seznamovani se s pvp a prvni setkani s pk, vetsinou venku stala banda modrych co hlidala nbiky uvnitr hb a pritom meli i kousek gz kam se dalo v pripade nouze zdrhnout. Pvp zony taky svuj ucel moc neplni mi prijde.
- Podpora hodpics, videii a streamovani, videjka sou cim dal tim castejsi ale neni zadny verejny kanal kde by se clovek podival na nejnovejsi veci co se udaly, moznou roli v tom muze hrat paranoia z toho jestli nahodou nejsou nektere mensi upravy klienta zakazane (jako upravene verdata, vetsi rozliseni okna apod) ze by se jeden bal nejakeho trestu protoze neco muze byt v sede zone pravidel tak je vse neverejne a sdili se jen mezi kamarady. Mozna prislib toho ze se nebudou trestat veci co u nekoho uvidite na screenshotu videa pokud nepujde o dost zavazne veci typu speedhack nebo ,hide v pvp apod. Hotpics byla podle me jednou z nejvic navstevovanych kategorii (ikdyz tam skoro nikdo neprispival protoze pod kazdym obrazkem byl hrozny spam posilajich autora do zadnice) a je ho podle me skoda.
- Nechtelo se mi to po sobe cist takze gratulace pokud ste to docetli az sem a porozumeli ste memu blitku.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Nait Magusanus píše: - Nechtelo se mi to po sobe cist takze gratulace pokud ste to docetli az sem a porozumeli ste memu blitku.
Dočetli na druhou stranu... nic nového co by tady už nezaznělo si neřekl...
Co se týká streamu, ultima by asi neměla moc velkou sledovanost.
Upravení a nepovolení klienti je to jak Raxík psal v topicu feně. Jsou lidi co mají upravenou fenu o kdovíco a to nikomu dávat nechtějí, je to pro ně herní výhoda, tak proč se dělit s ostatními. Moje základní fena + mapa + ultima je ke stažení na dp webu (jedná se o tu "oficiálně povolenou"). Stačí to stáhnout a pustit, vše je tam nastavené - mám to i vyzkoušené. Je tam aji nějaké drobné info co a jak. Nechával jsem tam jen scripty pro hraní, ne pro trénink. Jestli to chce někdo dál vylepšovat, tak klidně může, myslím že přes Qvida sem to tam nahrával. Taky jsem dal uplně všechny svoje scripty na DP forum. S nováčky problém není, problém je s tím aby tady v jednu chvíli hrálo víc než jedna a půl guildy ...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Nait Magusanus píše:blablabla
No nekecej, to jsou nam navraty:D ze bych si nastavil nejaky ty makra a rozklikl nejaky dung:D

Jinak co jsou problémy DP? Grafika, malá komunita, náročnost, hovadismus hráčů, ale je to hlavně už zastaralá hra. To se stává. Komunita se prostě zmenšuje. Ale co se teď dívám... 60 hráčů online=slušný výkon na neofic, cca 15 - 16 let, starej server.
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

Sir Artuhr píše:...
cest r2 :] jasne nastav :p no kdyz na na tom vyrustas tak to asi navzdy zustane srdcovka
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Nait Magusanus píše:vetsi rozliseni okna apod
Toto chcem.
Sklb - okrasny clovek
proffesor
Inkless
Inkless

Příspěvek od proffesor »

ted me napadlo, pokud jde o ulehceni novackum, dat jim rune/travel book rovnou do baglu pri vytvoreni postavy, nejlepe nabity a treba 1k regu od kazdeho (nebo treba jen recall), at se mohou lepe pohybovat po svetea tech par lokaci si tam proskakat. Z pocatku potrebuji predevsim potkavat lidi a to se deje prevazne na trhu.

Videa na FB a odmeny:
Protoze to GM delaji ze sve vlastni lasky a delaji toho az az, meli by se hraci snazit jim pomoci a veci ulehcit. Videa je dobry napad, lide je maji radi. Treba natocit video z questu a dat o na FB je zajimava propagace, ale take spousta pridane prace a casu pro toho, kdo by to delal. Tady vidim potencial pro samotne hrace. Uz ted spousta z nich streamuje dungy a ruzne akce. Ted to jen treba dostat na FB. Rekneme ze GM treba kazdy mesic vyberou jedno video postnute na FB za uplynuly mesic, co se jim nejvice libi a autora odmeni nejakym motivacnim itemem/topkem/sochou... 12topek/soch za rok neni az takovy support ale jako odmena velmi lakave. A nemusi to byt jen videa s bojem/pvp, ale i crafteni a vubec vse mozne, co se da ve svete UO zazit. Pomer efekt/effort ze strany GM mi prijde velice prijatelny. O videich by se dalo asi i hlasovat, ale osvedcilo se, kdyz viteze vybere radeji komise (v tomto pripade treba GM), jak komunita lidi hlasovanim.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Vše sem to tu nečetl.

Ale když už se tu řeší poklady.. Rozhodně by bylo fajn, kdyby se nedoplňovala většina pokladů v jeden den ... ale třeba každý dva dny pár dungů.. :) Prostě náhodně vybrat třeba 5 důngů... za dva dny dalších 5. Si je třeba očíslujte a generujte si 5 čísel od 1 do 30..

Jinak s obsahem asi nemám vyloženě problém.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Chtělo by to nějakého youtubera aby nám udělal reklamu na trubce , koukněte se na minecraft jaká to hraje komunita , tech přibejvá.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Aj tu budu ludia pribudat, len sa treba zbavit nazoru, ze stara hra = automaticky mrtva hra.
Sklb - okrasny clovek
Odpovědět