Ostrostřelec
Re: Ostrostřelec
Čistou náhodou, eventuálne to nie je z toho dôvodu, že v rámci Finish shotu sa plusovosť elven hc jednorázovo zväčší, práve kvôli tomu, aby ten Finish shot mal požadovanú DMG? A nie sú to predsa nabitia, ale plusovosť elven hc samotnej, nie?
Iba hádam pánove a tipujem, tak bacha na to!
Iba hádam pánove a tipujem, tak bacha na to!
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Nemyslim si, pretoze ten finishing shot sa spusti, len ak ma npc pod urcite percento hp + nedas ho vzdycky. Ak by to bolo na pluska, tak to by sa museli tie pluska zvysit tak o 100, aby bola istota, ze to dorazi aj najsilnejsie npccka. Tiez cisto hadam ale.
Chcel som sa ale spytat, ci sa nejako doladil ten dlhy elfsky luk, minimalne teda ta abilita deadly strike a finishing shot, pretoze ak sa nemyslim, tak to ma byt iba graficka alternativa hccka, co bez finishing shotu nie je. Dakujem za odpoved.
Chcel som sa ale spytat, ci sa nejako doladil ten dlhy elfsky luk, minimalne teda ta abilita deadly strike a finishing shot, pretoze ak sa nemyslim, tak to ma byt iba graficka alternativa hccka, co bez finishing shotu nie je. Dakujem za odpoved.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
To se tady už řešilo. Finishing shot je abilita jen pro Ostrostřelce a dlouhej elfskej luk nasadí prej i shaman, takže se to nezavede.
Nebyla by vůle ostrostřelcům přidat i bonus do swordů +10% ze štítu a +5% z róbky ?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Máš Kryss, WF a SS jednoručky... Swordy používá už mnoho jinejh postav.Xan píše:Nebyla by vůle ostrostřelcům přidat i bonus do swordů +10% ze štítu a +5% z róbky ?
No Xane a důvod?
Má sw max 80, je to bojová specka s bonusy do boj skillů, krom nejtěžších zbraní může použít vše, sw zbrane jsou fajn, proč by nemohl? Fenc zbraně taky používá dost postav, navíc tam není takovej výběr. Tu možnost tam má, proč by k ní taky nemohl mít bonus? Kdyby nebylo chtěný, aby mohl sw, tak by ten skill neměl 80, ne? 90 fenc a 80 sw uz není takovej rozdíl, tak proc mu v tom taky nedoprat, kdyz je zamerenej na boj?;-)
Ako si písal, je zameraný na boj.. Avšak je zameraný na boj so strelnými zbraňami.. Jeho špecialita Nie je to šermiar ani bojovník s mečom.. Je to ostrostrelec, asi toľko
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju, ze boosty ze SW kamenovek.Qvido píše:No Xane a důvod?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
To je jasny, chci preboost na sutrovky a vubec mi nestaci 100 fenc na midnajty jako pal
Kdyz je zameren na strelbu, tak je vlastne bonus +10/5% do fencu/parry/tact mimo misu a vzal bych mu to
Kdyz je zameren na strelbu, tak je vlastne bonus +10/5% do fencu/parry/tact mimo misu a vzal bych mu to
Aragorn byl taky hraničář a nosil meč. Stejně tak Gilan z Hraničářova učně byl perfektní šermíř. Nikdo nechce mít sw hned, ale po tvrdém tréninku, prípadně nějakém zajímavém questu by to mohlo být dobré zpestření této skvělé specializace, či ne?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Sharpshooter teleportation - Nebyla by nějaká nápověda, jak a kde tento předmět sehnat?
Bude zaveden do craft výroby tenhle víkend.
a muzu se zeptat proc? jaky to ma smysl?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Už je zaveden?Qvido píše:Bude zaveden do craft výroby tenhle víkend.
Sharpshooter teleportation - už je zavedeno ? Stále nenacházím recept na stránkách
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Riesil tu niekto staty a brnka? uz je tu viacero moznosti a zaujimalo by ma co nosite.
Ring pridava dost dex ale ziadnu str, co som testoval tak dex nepridava absolutne rychlost strelby ale viac menej len ovplivnuje miss(mate odsledovane kolko dex staci na nemisovost?).
Preto sa asi viac oplati enchovat chain ako ring pre ranga ano?
Ma podla vas cenu nosit(Alebo kupovat) este Phenix ring a Rang ring ked invul black chain pridava iba o 4 str menej ako phen a viac dex ako rang ring a je to viac menej bezproblemov zohnat (nakopat)?
Ring pridava dost dex ale ziadnu str, co som testoval tak dex nepridava absolutne rychlost strelby ale viac menej len ovplivnuje miss(mate odsledovane kolko dex staci na nemisovost?).
Preto sa asi viac oplati enchovat chain ako ring pre ranga ano?
Ma podla vas cenu nosit(Alebo kupovat) este Phenix ring a Rang ring ked invul black chain pridava iba o 4 str menej ako phen a viac dex ako rang ring a je to viac menej bezproblemov zohnat (nakopat)?
já ti nechci kazit iluze, nevidím sice do scriptů, ale miss/hit ovlivňuje jenom tvůj skill (archery), případně je ve vzorečku něco z cílovýho npc (stat / skill), nic víc
Takze ak Dexterity nezrychluje utok ani nepomaha k hit/miss, je v hre iba koli stamine? nehodla sa to neak zmenit? naco by potom existovali ine brnka ktore pridavaju len dex, jak napriklad black invul ring?
dexterita ovlivňuje rychlost utoku zkoušeli jste někdy bouchat s 10 dexteritou? bouchnete 1 za 10 sekund