Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Odpovědět
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Příspěvek od Xan »

tak při vytváření současný verze určitě někdo na to myslel, jakej armor by měl nosit a určitě si byl vědom drobného rozdílu ring/chain, stejně tak jako druid/tremere=ring , ostro=chain, prostě aby nechodil v kůžích, ale měl hodně slabej armor k tý velký výhodě, jako má/měl...
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Když už na to přišla řeč na hadry, tak mě vždycky pálilo, že dread chameleoni svlíkají WH na rozdíl od ostatních melee charů. Pokud chameleon ztargetí WH, tak z něj padá equip rychlejc, než si člověk stačí nahodit alespoň zbraň+shield a dát ránu. Nevím, jestli je to záměr, ale určitě bych byl za upravení. :)
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Mozna se pletu, ale mam takovy pocit ze te ptacci vyslecou jen pokud mas silu pod 200...ale jak rikam, mozna se pletu
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Xan píše:tak při vytváření současný verze určitě někdo na to myslel, jakej armor by měl nosit a určitě si byl vědom drobného rozdílu ring/chain, stejně tak jako druid/tremere=ring , ostro=chain, prostě aby nechodil v kůžích, ale měl hodně slabej armor k tý velký výhodě, jako má/měl...
kazde povolanie ma na vyber viac typov armoru... clerics paladins wariors rangers

to blbe wh fakt moze iba ringmail. Keby oblecie warriors (ale bolo by slabsie modifikovane) bolo by to super. Alebo keby aspon moze ten chain. Iba koli tomu aby mal viac moznosti na eq. Zohnat ring komplety neni tak lahke
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

vím, že s WH bylo hodně práce a tato postava byla opravdu zajímavý nápad ale od začátku byla silně OP a postupným oslabováním se z ní stala socka ... za mě si myslím, že by bylo nejmoudřejší vydat se jiným směrem

PS: taky by nebylo do věci zamyslet se nad wh/destro diskriminací na ress wandu ... dokonce i craft má tuto možnost ... je to depresivní přežít jako poslední a nemoc ressnout výpravu ... pokud mají být diskriminovaní tak jim dejme třeba nějakou podmínku na použití ... třeba nutnost splnění nějaké questu či třeba ztrátu karmy nebo nutnost ještě dalšího itemu
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Empair píše:vím, že s WH bylo hodně práce a tato postava byla opravdu zajímavý nápad ale od začátku byla silně OP a postupným oslabováním se z ní stala socka ... za mě si myslím, že by bylo nejmoudřejší vydat se jiným směrem

PS: taky by nebylo do věci zamyslet se nad wh/destro diskriminací na ress wandu ... dokonce i craft má tuto možnost ... je to depresivní přežít jako poslední a nemoc ressnout výpravu ... pokud mají být diskriminovaní tak jim dejme třeba nějakou podmínku na použití ... třeba nutnost splnění nějaké questu či třeba ztrátu karmy nebo nutnost ještě dalšího itemu
Je nekdy neco co do riti nenazvete hned diskriminaci??? Hrozna moda tohle.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Empair píše:vím, že s WH bylo hodně práce a tato postava byla opravdu zajímavý nápad ale od začátku byla silně OP a postupným oslabováním se z ní stala socka ... za mě si myslím, že by bylo nejmoudřejší vydat se jiným směrem

Empe o stránku z5 je popsáno že se pracuje na změně , vím že v tom marastu se to težko hledá ale je to tam.A s použitím hulky nesouhlasím , u destra ještě možná ale u wh určitě ne , přežívá díky imunce často.Od toho má třeba kladivo aby kouzlícího moba spráskal.Takhle by se znehodnotil zas guard.

K brněním : je pravdou že ring se težko schání , chain brnění je kotel ale je to vyvážení jeho výhod.Platy určitě nesmyl.Jen škoda že je ochuzen o topko.Ice ring to moc nenahradí a toho je málo , avšak Bloodboy měl dobrý nápad s jeho kupováním za ac...A ada ring?Příliš drahý luxus.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ani Wh ani Destro nebudou moci ressovat přes wandku.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Qvido píše:Ani Wh ani Destro nebudou moci ressovat přes wandku.
A uvažuje se o nějaké jiné alternativě, jak by mohli ressnout?
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Empair píše:
Qvido píše:Ani Wh ani Destro nebudou moci ressovat přes wandku.
A uvažuje se o nějaké jiné alternativě, jak by mohli ressnout?
jj, na dualu s klerem
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

cermi píše:jj, na dualu s klerem
The -K- way
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Fila píše:Mozna se pletu, ale mam takovy pocit ze te ptacci vyslecou jen pokud mas silu pod 200...ale jak rikam, mozna se pletu
Tím to jistě není, mám s WH vždy 203/233. :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Asi se už opakuju ale rrko stale nic :\

Mám dvě wh ...O [frakční pvp + dungy] a pk.
Moje frakční Wh si drží neustále lady. Byl jsem schopen zabít i přesilu (jak Ch tak PK) a přeýít všeljaké situace, na TB jsem povětšinou neumřel nikdy. V pve to byl papírek v předu, každopádně nehrálo se mi za něj špatně. Malý armor jsem bral jako daň za imunku a za ''rádoby šutrovky'' které přestanou mít dmg jakmile se nahodí ar+flam. Postupné oslabení imunky, zrušení ortování sumů (nikdy clovek nema ful stam), revize stitu a hlavne revize dmg kouzel z nej udelala docela chudáka.

Včera jsem si ho byl zaběhat za pk a bez problému jsem si vodil 4 lidi. Pak někdo pochopil, že dmg kouzla možná budou lepší než para + neschopnej meele a upogovali mě dva lidi během pár sekund. Pogem ze svitku za 35, not bad at all.

Jsem zvědavý na revizi, chtěl bych jen poprosit o nastínění další cesty tohoto charu a zda-li by bylo možné si poté bezplatně změnit specializaci, bude-li zásah velký.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Acker
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Acker »

Ahoj všichni,
Chtěl jsem se zeptat, jak to aktuálně vypadá s nastavením witch huntera? Přečetl jsme co tu bylo a nejsem si jistej aktuálním nastavením imunity. Jak to tedy nyní je?
A) Imunita odpovídá popisu na webu?
B) Imunita odpovídá popisu na webu, ale sem tam to buguje?
C) Imunita neplatí pro monstra vyšší úrovně jako např DM + buguje?

Díky moc za odpovědi a krásného Ježíška :-).
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Acker píše:Ahoj všichni,
Chtěl jsem se zeptat, jak to aktuálně vypadá s nastavením witch huntera? Přečetl jsme co tu bylo a nejsem si jistej aktuálním nastavením imunity. Jak to tedy nyní je?
A) Imunita odpovídá popisu na webu?
B) Imunita odpovídá popisu na webu, ale sem tam to buguje?
C) Imunita neplatí pro monstra vyšší úrovně jako např DM + buguje?

Díky moc za odpovědi a krásného Ježíška :-).
Imunita neplatí pro monstra vyšší úrovně jako např DM a odpovídá popisu na webu.

Nebuguje. Otrava je akurat ked DM zhodi staty, nie je moznost ako si ich znovu nahodit iba cakat. A sipka do seba imunku rusi ale iba na utocne kuzla (nemozes si zhodit imunku a dostat boost/ivm)
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Do nastaveni WH se dlouho nesahalo, takze to co je na webu, by melo byt aktualni. Kdyztak mrknout scriptove novinky a hledat witchhuntra.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Navrhujem urobit NPC ktore bude vymienat Wariors armor za Witch hunter armor. (obdoba plate helm -> destroyer helmet).
Preco? WH ma malo alternativ. (Ada, Ice, +25 Ring, Myth?) Ostatny maju viac o Topko a Wariors.

Wariors, Ring/Plate a Myth - masovka (WH to ma tazsie o 33%)
Topko, Ice - tazsie zohnat - (WH to ma tazsie o 50%)
Ada - extremne tazke zohnat (ekvivalentne)

Vacsina ludi hra len z Wariros, Ring/Plate a Myth.

Alebo aspon moznost obliect wariors ktore bude ekvivalentne slabsie.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Mozno by bolo zaujimave spojit WH imunku zo zbranou ktoru ma nasadenu. (Fire - imunka na ohen, Light - Imunka na pogy, Night - Imunka na paru, detec)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Když si představím jak jebu parovače formovkou na hiding která je většinou z god forem , je mi zle :D
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Tak by si si ju spravil z Perfecty napr?

Bolo by to zaujimave. Mohla by sa spat obnovit imunita bez vynimiek. Avsak vzdy len na cast magie. To by bolo zaujimave do PvP aj do PvM
Odpovědět