Na jednu stranu se ti nelíbí, že se chodí sestava gangrelove/destrove + cler + prsk, ale pak uděláte změnu štítů, která oslabí všechny chary, kromě gangrela a destra... Díky zvyšování dmg v posledních letech, se teď dospělo do stavu, že ty dmg chary dokážou dávat tolik dmg, že se místnost vymlátí dřív, než v ní začnou nějaké problémy a není potřeba tolik povolání na nějakou stabilizaci situace. To je spíš důvod toho, proč se podobné sestavy dělají, než to, jestli se bude v dungu o 20min déle. Další důvod je pak taky nenáročnost na skill u dmg charů.Qvido píše:To, že se tyhle chary netahají do dungu pro mě není argument, že ten char je nevybalancovaný oproti ostatním. To jen vypovídá o tom, že je lepší být čiště dmg bez možnosti jakkoliv být přínosný pro skupinu. Než být víc užitečný a mít menší dmg. Ale souhlasím, že už nejsou dungy kde by něco takovýho bylo potřeba. Dneska stačí slepě mlátit a bez přemýšlení si dojít pro poklad.
Ideální by bylo provést nějaké změny, či úpravy v dungeonech, aby získali větší důležitost i ostatní povolání. Jediný co mě napadá, je jít cestou speciálních abilit, které ulehčí některé situace a které budou unikátní pro konkrétní povolání. Možná nějaké změny v dungeonech, ale nenapadají mě žádné konkrétní. Snad jen, pokud se bude někdy otvírat Doom, nebo D5, tak by mohl být vstup přes sólovky a gate, která pustí od každého povolání max 1 postavu.